Αγόρασα τον Edision 2 in 1 Combo αλλά δεν πιάνει κανένα επίγειο!!! :violent-smiley-030:
Δορυφορικά πιάνει.
Πρέπει να κοιτάξω καμία ρύθμιση;;; 'Η μήπως είναι χαλασμένος το δέκτης των επίγειων;;
Η κεραία κοιτάει στον Υμηττό και πριν 3 ημέρες έβλεπα όλα τα ψηφικά με έναν άλλο αποκωδιοποιητή (της μητέρας μου).
Μπορεί.μήπως ξέρει κανείς αν ο Nova Box HD 831 μπορεί να πιάσει όλα τα ελευθέρα ψηφιακά κανάλια συμπεριλαμβανόμενου και του ERT HD;
Εμένα το ert hd δεν μου δείχνει κάτι απλα έχει το σήμα στο μέση! Δν θα πιάσει;
Το ΕΡΤ HD δεν εχει παντα προγραμμα (προς το παρον) και απλα διχνει το σημα του.
Δεν έχει πει ΚΑΝΕΝΑΣ οτι θα διακοπει το αναλογικο Κ.Ε. Πάρνηθας, οποιος ήθελε, μπορούσε να γυρισει εκει.που φιλε μου?
στο cosmo.gr?
ακουσες καμια ανακοινωση στην τηλεοραση ή σε κανα φυλλαδιο?
ξερεις ποσοι ειναι αυτοι που πιανουν ή μπορουν με ενα απλο γυρισμα της κεραιας τους να βγαλουν Παρνηθα?
εμενα με βολευει και πολυ μαλιστα η ψηφιακη και δεν με εβαλε και σε εξοδα γιατι ειμαι ετοιμος εδω και πολυ καιρο.
καποιος ομως που εχει να αναγκη το 30-40αρι(στην καλυτερη που εχει μια "παλια" τιβι το σπιτι)και μπορει να το απoφυγει,γιατι να μην εχει ενημερωθει για την Παρνηθα οσο ενημερωθηκε και για το switchoff?
τεσπα..
Το Nickelodeon έχει την καλύτερη ποιότητα γιατί είναι ξένο. Άμα περιμένεις από τους έλληνες καναλάρχες να επενδύσουν σε τεχνολογία, σώθηκες....Πάντως να δώσω συγχαρητήρια στο Nickelodeon για την εξαιρετική ψηφιακή εικόνα του. Είναι κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη η καλύτερη SD εικόνα μακράν από τον δεύτερο ΣΚΑΪ. Είναι νωρίς βέβαια να προβούμε σε αξιολόγηση αλλά τα καλά να λέγονται. Εφάμιλλη η εικόνα με DW ή τα άλλα ξένα SD κανάλια. Ίσως θεωρηθώ υπερβολικός αλλά δεν απέχει πολύ από HD upscaled εικόνα!
Βέβαια ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
Και σωστές εγκαταστάσεις είναι αυτές που έχουν γίνει από επαγγελματίες με πεδιόμετρο και σωστά υλικά χωρίς chipιές....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.