Επίγεια Ψηφιακή TV: Νέα & Εξελίξεις

Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV - Νέα & Εξελίξεις

Μα δεν λέμε τα ίδια! Ο 902 δεν απέκτησε την άδεια ως κομματικός σταθμός όπως νομίζαμε όλοι (κι εγώ μαζί) αλλά ως Ανώνυμη Εταιρία σύμφωνα με Αρ. Άδειας 22414/E3/2992/3.11.1993. Ίδια ημερομηνία που πήρε και ο ALPHA (πρώην ΣΚΑΪ) με Αρ. Άδειας 22413/E3/2992/3.11.1993. Όλοι οι υπόλοιποι είχαν πάρει άδεια από 9.9.1993, με εξαίρεση το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV που πήρε άδεια στις 13.6.1994.
Επίσης για τον 902 ποτέ δεν του κρατήθηκε θέση στη Digea!!! Υποθέταμε ότι θα ενταχθεί στη θέση του "..."

Μέχρι πέρυσι όντως ίσχυε ότι μπορούσε να γίνει μεταβίβαση της προσωρινής άδειας εθνικής εμβέλειας, όπως έγινε άλλωστε και με τον ΣΚΑΪ με την αγορά του τηλεοπτικού σταθμού Seven ο οποίος είχε άδεια πανελλαδικής εμβέλειας. Πλέον όμως η νομοθεσία άλλαξε και δεν θα ισχύουν πλέον οι προσωρινές άδειες που κατέχουν.
Άραγε να υποθέσω ότι σταμάτησε και η ελεύθερη δορυφορική μετάδοση του 902 μέσω του hellasat (39e)?
Να θυμίσω ότι είχε πανευρωπαϊκή κάλυψη εδώ και πολλά χρόνια, σαν το τηλεαστυ και το 4Ε.
Η άδεια δορυφορικής εκπομπής έχει τους νομικούς περιορισμούς της επίγειας ή όποιος έχει χρήμα εκπέμπει, άσχετα αν έχει άδεια επίγειας εκπομπής?

Μέσω HellasSat εκπέμπονται μπάρες κι από πίσω ακούγεται το ραδιόφωνο του 902. Πιθανότατα μέχρι να λήξει και η σύμβαση με τον ΟΤΕ.

Όποιος έχει χρήμα εκπέμπει, άσχετα αν έχει άδεια επίγειας εκπομπής για τοπική ή πανελλαδική εμβέλεια!

Re: Επίγεια Ψηφιακή TV - Νέα & Εξελίξεις

Αν κάποιος δεν έχει καμία άδεια επίγειας μετάδοσης και έχει λεφτά, μπορεί να εκπέμψει δορυφορικά?

Ή αλλιώς η ίδια ερώτηση... για δορυφορική μετάδοση χρειάζεται κάποια άδεια?

Τοση φασαρια για τον 902 ???

Βρε πατε καλα;:BDGBGDB55:

Μιας και δεν υπάρχει τίποτα να γράψουμε για νέα και εξελίξεις στην επίγεια ψηφιακή, γράφουμε κάτι για τον 902 για να κρατάμε και το thread ζωντανό:flipout::party:

Μιας και δεν υπάρχει τίποτα να γράψουμε για νέα και εξελίξεις στην επίγεια ψηφιακή, γράφουμε κάτι για τον 902 για να κρατάμε και το thread ζωντανό:flipout::party:
a0210.gif

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV - Νέα & Εξελίξεις

Ενώ για όλους τους άλλους τους "σοβαρούς ιδιωτικούς" δεν σε ενοχλεί.

Δεν με ενοχλει γιατι δεν ασχολουμαι μαζι τους γιατι πολυ απλα δεν βλεπω! Τα μοναδικα καναλια που παιζουν σχεδον ολη μερα σπιτι ειναι τα δυο παιδικα λογω υπαρξης μικρων παιδιων.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Επίγεια Ψηφιακή TV - Νέα & Εξελίξεις

Εφόσον λοιπόν δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι και δεν βλέπεις, να μην σχολιάζεις και τα λεγόμενα των άλλων.

Last edited by a moderator:

Εφόσον λοιπόν δηλώνεις ότι δεν ασχολείσαι και δεν βλέπεις, να μην σχολιάζεις και τα λεγόμενα των άλλων.

Αγαπητέ φίλε 'astyl',
δεν είμαστε εδώ για να τσακωνόμαστε ή 'για να τη πούμε' στους άλλους.
Μή ξεχνάς ότι σε διαβάζουν πολλά (πάρα πολλά) μέλη αυτού του forum. Μπορείς να διαλέξεις (απ' τα πρώτα σου posts), τι είδους χαρακτήρας θα είσαι. Το 'χαρακτήρας' το δανείζομαι απ' τα παιχνίδια (on line games), που μπορεί να παίζετε μερικοί από σας, απλώς για να καταλάβετε τί εννοώ.
Ηρεμία κ σεβασμός σρους άλλους λοιπόν...

Ούτε τσακώθηκα ούτε "την είπα" σε κανένα. Απλά απάντησα στο συμφορουμίτη για το σχόλιο του "ότι κάποιοι δεν πάνε καλά" . Δεν νομίζω ότι τέτοια σχόλια και μάλιστα με χαρακτηρισμούς " πάτε καλά" δείχνουν σεβασμό. Όσο για τις αναφορές σου σχετικά με τα πρώτα μου posts και το είδος του χαρακτήρα που αναφέρεις δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Ας χαλαρώσουμε λίγο. Δεν είναι ανάγκη να τσακωνόμαστε για τα κανάλια. Άλλωστε ο καθένας μας έχει τι δική του κρίση για να διαλέξει ποιο ή ποια κανάλια θα βλέπει. Ότι δεν αρέσει σε μένα δε σημαίνει ότι δεν αρέσει ή δεν πρέπει να αρέσει και στον δίπλα.

Ούτε τσακώθηκα ούτε "την είπα" σε κανένα. Απλά απάντησα στο συμφορουμίτη για το σχόλιο του "ότι κάποιοι δεν πάνε καλά" . Δεν νομίζω ότι τέτοια σχόλια και μάλιστα με χαρακτηρισμούς " πάτε καλά" δείχνουν σεβασμό. Όσο για τις αναφορές σου σχετικά με τα πρώτα μου posts και το είδος του χαρακτήρα που αναφέρεις δεν κατάλαβα τι θέλεις να πεις.

Συγνώμη άν έκανα λάθος.
Όμως αυτή η κοινότητα απαιτεί χαρακτήρα και σεβασμό προς τους άλλους.
Νάσαι καλά!

Τοση φασαρια για τον 902 ???

Βρε πατε καλα;:BDGBGDB55:

Ευτυχως που για το παραπανω οι περισσοτεροι καταλλαβαν πως ειχε ευθυμο χαραχτηρα και πως δεν ειχα σκοπο να την πω σε καποιον η σε καποιους.

Re: Επίγεια Ψηφιακή TV - Νέα & Εξελίξεις

Φυσικά. -bye-

Αν κάποιος δεν έχει καμία άδεια επίγειας μετάδοσης και έχει λεφτά, μπορεί να εκπέμψει δορυφορικά?

Ή αλλιώς η ίδια ερώτηση... για δορυφορική μετάδοση χρειάζεται κάποια άδεια?
Για αυτό που ρώτησα πιο πριν, ξέρει κανείς κάτι?

οι περισσοτεροι καταλλαβαν πως ειχε ευθυμο χαραχτηρα
Πάντως οι πρώην εργαζόμενοι του σταθμού δεν νομίζω πως βλέπουν κάτι εύθυμο σε αυτή την ιστορία. Κάθε κλείσιμο τηλεοπτικού σταθμού σημαίνει λιγότερες επιλογές τηλεθέασης, ενημέρωσης και κατά τη γνώμη μου χτύπημα στη δημοκρατία. Μην πάει το μυαλό σας σε κοματικές επιλογές, στεναχωρήθηκα και για το αλτερ, και θα στεναχωρηθώ και για το εξτρα3 , το κοντρα και τα άλλα "μικρά" κανάλια αν κλείσουν λόγω έλλειψης διαφημίσεων. Και μια μικρή συμβουλή με αφορμή προηγούμενο σχόλιο σου:τα μικρά παιδάκια δεν κάνει καλό να αποβλακώνονται όλη μέρα με νικελόντεον και 06 επειδή έτσι μας βολεύει, καλύτερα να παίζει ο γονιός μαζί τους, να γλυτώσουν και τον οφθαλμίατρο σε μικρή ηλικία.
sorry για το offtopic:fahne90:

Δεν ηξερα οτι εκλεισε ο 902 μονο οτι δεν θα ειχε ψηφιακη εκπομπη. Για το μοναδικο καναλι που ξερω οτι εκλεισε ειναι ο ALTER ιδεα δεν εχω για καποιο αλλο.

Τελικα πραγματι δεν βλεπω τηλεοραση.

Το ΤΗΛΕΑΣΤΥ πάντως συνεχίζει και θα μετονομαστεί σε Art Channel