Chan Terism
Senior Member
Τώρα για έμενα HD είναι μονο το 1080p και δεν ξερω αν υπάρχει και κανάλι στο κόσμο (εκτος και αν είναι κανάλι στο youtube) που να εκπέμπει σε 1080p
Χίλια δίκια έχεις ως προς την ποιότητα του HD τους.
Το θέμα είναι όμως ότι έχουν πληρώσει και έχουν δικαίωμα να εκπέμπουν σε όλη την Ελλάδα σε HD κάτι που δεν συμβαίνει προς το παρόν.
Το ΣτΕ υποχρεούται να επιταχύνει τις διαδικασίες για να εκπέμψουν σε HD πανελλαδικά.
Το ΕΣΡ οφείλει να παρακολουθεί τα της εφαρμογής της HD εκπομπής. Το ΣτΕ δεν είναι "αστυνομία" καναλιών!
Το ΣτΕ έχει γίνει αστυνομία των καναλιών.
Κάθε απόφαση που παίρνει το ΕΣΡ καταλήγει στο ΣτΕ γιατί τα κανάλια προσφεύγουν σε αυτό για να κερδίσουν χρόνο.
Μέχρι και για χρηματικά πρόστιμα που επιβάλει το ΕΣΡ πηγαίνουν στο ΣτΕ.
Και ναι οφείλει να μη φέρνει συνέχεια εμπόδια και να είναι πιο γρήγορο στις αποφάσεις του και κυρίως στην καθαρογραφή των αποφάσεων του.
Το ΣτΕ δεν κάνει αό μόνο του τίποτα, απολύτως. Δικαστήριο είναι. Όπως ακριβώς λοιπόν, αν αλληλομηνύεσαι με το γείτονά σου γιά το πού - λέμε τώρα - αφήνετε τα σκουπίδια σας δεν σημαίνει ότι τα δικαστήρια καθορίζουν που ακουμπάμε τα σκουπίδια.......
..........
......
Κατι μου λέει πάντως ότι ο Ιβάν κάποια πληροφόρηση πρέπει να είχε για να κανονισει την πρώτη του νέου OPEN στα μέσα του Οκτώβρη,για να δουμε μηπως ταυτιστουν οι ημερομηνίες με την πρωτη πανελλαδική εκπομπή των HD.
Τί; Θα έχουμε επίσημη πρεμιέρα;
Ο ένας θείος μου από τη μεριά της μάνας μου...Και ποιος κραταει τη σειρα που κατεβαινουν και δε φτιαχνει τη δικια του?
Το Μακεδονία TV είναι παλιότερο του Star, κατά 2 έτη. Επιπλέον, δεν ανήκει στα κανάλια γενικού περιεχομένου, αλλά στα θεματικού, όπως και το Mega.
Το mega θεωρείται πλεον θεματικό επειδή δεν έχει να πληρώσει τους δημοσιογράφους και δεν βγάζει πλέον δελτίο ειδήσεων;Γιατί απ'όσο ξέρω η διοίκηση δεν έκανε καμιά κίνηση για αλλαγή χαρακτήρα του καναλιού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.