Η κεραία μου λαμβάνει τα ψηφιακά της DIGEA από Αϊγινα αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιάσω σήμερα τα νέα ψηφιακά της ΕΡΤ.
Αυτό σημαίνει ότι η ΕΡΤ δεν έχει ενεργοποιήσει τους πομπούς της στην Αίγινα ακόμη;
Haros
Στην 54 και από τις δύο κεραίες;
Δεν έχω σήμα (βασικά κάτι βρίσκει αλλά είναι πολύ χαμηλό και δεν μου τα αποθηκεύει) στη Ν. Ιωνία. Υποθέτω πως η κεραία μου κοιτάει Πάρνηθα, οπότε άμα όντως εκπέμπει η Πάρνηθα μου φαίνεται περίεργο.
Νεότερες πληροφορίες έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδαμολις τωρα στη νετ ειπαν οτι ξεκινανε επισημα την δευτερα και απο τεταρτη με αρχη τον αγωνα του παναθηναικου ολα τα αθλητικα σε ευρεια εικονα δεν αναφεραν τιποτα για ποτε θα μετατραπουν σε mpeg4
Συμφωνώ απόλυτα ότι θα έπρεπε να υιοθετηθεί το MPEG4 αντί του MPEG2, αλλά δεν πρέπει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μας (όπως κάνουν στη DIGEA με τις δηλώσεις αυτές).H DIGEA πολύ σωστά έπραξε, όσο νωρίτερα εμφανιζόταν το mpeg4, τόσο λιγότερες άχρηστες τηλεοράσεις, δέκτες, βιντεο θα πουλούσαν.
Συμφωνώ απόλυτα. Ενημέρωση ΜΠΑΧΑΛΟ και παραπληροφόρηση, στηριζόμενοι στην άγνοια του κόσμου. Κάποτε όμως πρέπει να σταματήσει αυτό.Το πρόβλημα ,ξέρεις ,δεν είναι για τους λίγους που γνωρίζουν αλλά για τους πολλούς που δε γνωρίζουν!!!(και σήμερα αν γνώριζαν θα ήξεραν ότι οι αποκωδικοποιητές mpeg4 αποκωδικοποιούν και 2)Το πρόβλημα είναι συνολικά στην ενημέρωση.
Έρευνα αγοράς λέγεται αυτό που πρέπει να κάνει κάποιος.Το πρόβλημα ,ξέρεις ,δεν είναι για τους λίγους που γνωρίζουν αλλά για τους πολλούς που δε γνωρίζουν!!!(και σήμερα αν γνώριζαν θα ήξεραν ότι οι αποκωδικοποιητές mpeg4 αποκωδικοποιούν και 2)Το πρόβλημα είναι συνολικά στην ενημέρωση.Και μην ξεχνάς ότι κάποιες φορές η επιλογή δε γίνεται μόνο για το δέκτη σε μια τηλεόραση (όταν πήρα τη Sony D 3000 ήξερα ότι δεν δεν ήταν mpeg4 αλλά την πήρα για την ποιότητα της εικόνας της)
Το Πήλιο δεν εντάσσεται στην ΚΥΑ, κι επειδή υπήρξαν διαμαρτυρίες από την DIGEA, το έκλεισαν τελείως.Και το γ*% ¥@νο το Πήλιο γιατί αποκλείστηκε;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.