Επικείμενη αγορά BD Player

Τελικα μετρησα με καλυτερη ακριβεια το BD60 , στα 14 sec βγαζει την πρωτη οθονη που λεει "Panasonic" και μετα απο ενα λεπτο περιπου αρχιζει η ταινια...

Και αν κάποιος έχει άποψη να μας έλεγε τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στο 360 και το 560 της Sony please...

Και αν κάποιος έχει άποψη να μας έλεγε τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στο 360 και το 560 της Sony please...

Οποιος βρει ουσιαστικές διαφορές (εκτός απ' το βάρος και την έξοδο S-Video που έχει το 560) ας μας τις πει κι εμάς.....

http://www.advizia.com/v41/PDF/Comparison6.pdf?mcs=711

Εμένα θα με ενδιέφερε το Panasonic DMP-BD60 και θα ήθελα να ρωτήσω άν κάνει καλύτερο dvd upscaling από το Toshiba XDE500;
Υπάρχουν άλλες διαφορές εκτός από το χρώμα στα BD60 SILVER kai BD60 BLACK;

Last edited:
Re: Απάντηση: Επικείμενη αγορά BD Player

Εμένα θα με ενδιέφερε το Panasonic DMP-BD60 και θα ήθελα να ρωτήσω άν κάνει καλύτερο dvd upscaling από το Toshiba XDE500;
Υπάρχουν άλλες διαφορές εκτός από το χρώμα στα BD60 SILVER kai BD60 BLACK;

Σημερα εκανα μια δοκιμη με DVD και πρωτες εντυπωσεις πολυ θετικες , περισσοτερα αυριο που θα βαλω 2-3 ταινιες ωστε να σχηματισω πιο ασφαλη συμπερασματα...

Σε BR παντως η εικονα του ειναι αντιστοιχης ποιοτητας με το PS3 (που το εχω δει γιατι το εχει ενας φιλος μου) πραγμα που θεωρω οτι ειναι πολυ θετικο...

μια γενικότερη τοποθέτηση καθώς στο θέμα των πλαυερ εχω δοκιμάσει διάφορα, αλλάζοντας 4 μέχρι στιγμής, πιστεύω πως οτι και να πάρεις αυτή τη στιγμη με κόστος στα 200-300 ευρώ στο κομμάτι της εικόνας δεν πρόκειται να δεις αξιοσημειωτες διαφορές σε 1080p/24. Ειδικά σε τηλεοράσεις 42-50 ιντζων. Σε οτι αφορα το 60 το καλό σε σχέση με το ps3 το καλό είναι οτι το βάζεις και παιζει χωρίς να χρειάζεται να ασχοληθείς με πολλές ρυθμίσεις.

αξιζει να αγοραστει το ps3 slim μονο και μονο για χρηση ως br player(και dvd upscalling)?
θα παρω νεο ενισχυτη(οποτε δεν με ενδιαφερουν οι αναλογικες εξοδοι)...
ποια τα μειονεκτηματα του σε σχεση με br players μεχρι 500 ευρω..?

@ichaltou
ποιες οι δυσκολιες στις ρυθμισεις, που αναφερεις?

To PS3 slim δεν εχει τηλεκοντρολ (πωλειται εξτρα) και εχει θορυβο απο τα ανεμιστηρακια , σε εικονα και upascling ομως ειναι αναμεσα στα καλυτερα BR...

Οι φίλοι μου έχουν καταλήξει ως επί το πλείστον σε PS3, κυρίως λόγω της υποχώρησης στην τιμή, που πλέον τα φέρνει πολύ κοντά...

Προσωπικά για παιχνίδια έχω το pc και δεν το αλλάζω. Απολαμβάνω κάθε στιγμή!

Στην παρούσα φάση ένα BR player κάτω από 200 ευρώ εξασφαλίζει καλή εικόνα, αποδεκτό έως πολύ καλό DVD upscaling, και (πολύ σημαντικό για μένα) απόλυτα plug & play συσκευή.

Εγώ επειδή είχα το PS3(το έκανα δώρο) και πριν τέσσερις μέρες το Panasonic DMP-BD60 θα πω ότι δεν έχουν καμία σχέση στο upscaling στα απλά dvd ,το DMP-BD60 κατ' εμέ είναι και ελαφρός καλύτερο και από το Toshiba XDE500 που έχω.Για bd δισκάκια δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω.
Βέβαια το DMP-BD60 που πήρα πριν τέσσερις μέρες μου έβγαλε κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγή σε κάποια δισκάκια το πήγα πίσω και έγινε αντικατάσταση .
Το πρόβλημα συνεχίζετε και το πιο πιθανόν είναι να υπάρχει πρόβλημα στη τελευταία αναβάθμιση 2.2 για το DMP-BD60.

και γω πήρα το 60ρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οπτική όσο και την ηχητική απόδοση των απλών dvds.... σε σύγκριση με το pioneer 160 που είχα είναι ανώτερο (προβάλλω με προβολέα στις 110' ) ...

Απάντηση: Re: Επικείμενη αγορά BD Player

και γω πήρα το 60ρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οπτική όσο και την ηχητική απόδοση των απλών dvds.... σε σύγκριση με το pioneer 160 που είχα είναι ανώτερο (προβάλλω με προβολέα στις 110' ) ...
Φίλε μου εγώ όταν του βάζω δισκάκια That's έχω πρόβλημα ,έχεις δοκιμάσει εσύ ;

Re: Απάντηση: Επικείμενη αγορά BD Player

Εγώ επειδή είχα το PS3(το έκανα δώρο) και πριν τέσσερις μέρες το Panasonic DMP-BD60 θα πω ότι δεν έχουν καμία σχέση στο upscaling στα απλά dvd ,το DMP-BD60 κατ' εμέ είναι και ελαφρός καλύτερο και από το Toshiba XDE500 που έχω.Για bd δισκάκια δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω.
Βέβαια το DMP-BD60 που πήρα πριν τέσσερις μέρες μου έβγαλε κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγή σε κάποια δισκάκια το πήγα πίσω και έγινε αντικατάσταση .
Το πρόβλημα συνεχίζετε και το πιο πιθανόν είναι να υπάρχει πρόβλημα στη τελευταία αναβάθμιση 2.2 για το DMP-BD60.

Κοιταξα το δικο μου BD60 (το εχω μια εβδομαδα) και εχει την 2.1 , σε DVD προς το παρον δεν εχω αντιμετωπισει καποιο προβλημα...-bye-

Πάνω που ήμουν ετοιμος να το παραγγείλω με αγχώσατε τώρα με το firmware 2.2

Ελπιζω τουλάχιστον να μην εχει προβλημα με τα νεα φορματ ηχου και να τα στελνει σωστά στον ενισχυτή. Το upscale DVD δεν με ενδιαφερει ιδιαίτερα αφου εχω DVD player το οποιο δεν σκοπεύω να αποστρατεύσω άμεσα...