Yperion
AVClub Fanatic
Τελικα μετρησα με καλυτερη ακριβεια το BD60 , στα 14 sec βγαζει την πρωτη οθονη που λεει "Panasonic" και μετα απο ενα λεπτο περιπου αρχιζει η ταινια...
Και αν κάποιος έχει άποψη να μας έλεγε τι διαφορές υπάρχουν ανάμεσα στο 360 και το 560 της Sony please...
Εμένα θα με ενδιέφερε το Panasonic DMP-BD60 και θα ήθελα να ρωτήσω άν κάνει καλύτερο dvd upscaling από το Toshiba XDE500;
Υπάρχουν άλλες διαφορές εκτός από το χρώμα στα BD60 SILVER kai BD60 BLACK;
Φίλε μου εγώ όταν του βάζω δισκάκια That's έχω πρόβλημα ,έχεις δοκιμάσει εσύ ;και γω πήρα το 60ρι και είμαι πολύ ευχαριστημένος και από την οπτική όσο και την ηχητική απόδοση των απλών dvds.... σε σύγκριση με το pioneer 160 που είχα είναι ανώτερο (προβάλλω με προβολέα στις 110' ) ...
Εγώ επειδή είχα το PS3(το έκανα δώρο) και πριν τέσσερις μέρες το Panasonic DMP-BD60 θα πω ότι δεν έχουν καμία σχέση στο upscaling στα απλά dvd ,το DMP-BD60 κατ' εμέ είναι και ελαφρός καλύτερο και από το Toshiba XDE500 που έχω.Για bd δισκάκια δεν μπορώ να μιλήσω γιατί δεν έχω.
Βέβαια το DMP-BD60 που πήρα πριν τέσσερις μέρες μου έβγαλε κάποια προβλήματα στην αναπαραγωγή σε κάποια δισκάκια το πήγα πίσω και έγινε αντικατάσταση .
Το πρόβλημα συνεχίζετε και το πιο πιθανόν είναι να υπάρχει πρόβλημα στη τελευταία αναβάθμιση 2.2 για το DMP-BD60.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.