Επικείμενη αγορά Geometric Harmony micro, υποψήφιοι ενισχυτές

Και γιατί να μην παιζει Μιχάλη?
Από το μανιουαλ του κατασκευαστη
''At the sockets OUTPUT 1 and 2 you can connect two amps or two pairs of active loudspeakers.
The output has a very low internal resistance lower than 1 Ohm. Therefore you may also connect
high efficient loudspeakers to this output. ( Output is about 8 Watts at 8 Ohm ).''
http://www.asraudio.de/Man/BDE98CollectorPhono.pdf

Έχω καλό προαισθημα
θα το επιβεβαιώσουμε από οτι φαίνεται μετά τις γιορτές
Καλές γιορτές να έχουμε!

Και γιατί να μην παιζει Μιχάλη?
Από το μανιουαλ του κατασκευαστη
''At the sockets OUTPUT 1 and 2 you can connect two amps or two pairs of active loudspeakers.
The output has a very low internal resistance lower than 1 Ohm. Therefore you may also connect
high efficient loudspeakers to this output. ( Output is about 8 Watts at 8 Ohm ).''
http://www.asraudio.de/Man/BDE98CollectorPhono.pdf

Έχω καλό προαισθημα
θα το επιβεβαιώσουμε από οτι φαίνεται μετά τις γιορτές
Καλές γιορτές να έχουμε!
Αυτό ακριβώς θυμόμουνα! :lehrer:
Έ, τότε θα το κάνουμε...

Καλές Γιορτές σε όλους...:4592::merrychristmas::happynewyearblue:

Λοιπόν στο θέμα που εκκρεμεί... το Σάββατο το βράδυ έγινε ακρόαση στου nbull. Ο ampino δυστυχώς δε μπόρεσε να πάει αλλά πήγε ο miniwatt S1 ο οποίος και απογοήτευσε, δεν είχε δύναμη να σπρώξει ο μικρός.
Αυτός όμως που έπαιζε καταπληκτικά με τα micro, άστρωτος όπως βγήκε από το κουτί του, ήταν ένας μικρός κινέζος τρίπαθος (με τσιπάκι 2021) σε τέτοιο βαθμό που μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Οπότε φίλε lxar -αν θες τη γνώμη μου- κάνε τον κόπο και χτύπα έναν από το ebay μιας και κάνει μόνο περίπου 60 ευρώ και πιστεύω πως θα σε ικανοποιήσει απόλυτα (ειδικά αφού μιλάμε για desktop κατάσταση). Θα κάνεις σημαντική οικονομία και αν τελικά δε σου αρέσει (που αμφιβάλλω) πας παραπέρα... δες το σαν ένα φθηνό πείραμα...

Τα παραπάνω πιστεύω πως θα σου τα επιβεβαιώσει και ο Νίκος.

Καλή χρονιά εύχομαι καταρχήν με υγεία πρωτίστως! Έπειτα αυτιά και μετά τσέπη... Όλα τα άλλα έρχονται.
Στο θέμα μας και συγνώμη για την απουσία μου. Χωρίς το άτιμο το tapatalk χάθηκα :)
Σκέφτομαι διάφορα, όπως να φύγω απ το μονιτορίσιο συστηματάκι μου που είναι αυτό http://www.avclub.gr/forum/showthread.php/95639-Μισή-ντροπή-δική-μου-mac-based-mini-σύστημα με την αλλαγή φυσικά του DAC στο wadia 121 πλέον. Ένας λόγος είναι αυτός άλλος ένας πως τα λεφτά εξαφανίζονται πριν ακουμπήσουν στην τσέπη, κάπου βάλτωσε η υπόθεση. Όπως και να χει αν φύγει το συστηματάκι μου θα περάσω σε...γεωμετρικές αρμονίες, αυτό είναι το βέβαιο. Ευχαριστώ για τις προτάσεις θα χαρώ να συνεχιστεί η κουβέντα με άλλες εντυπώσεις, εγώ σκανάρω και άλλους υποψήφιους ενισχυτές αλλά το τριπαθάκι φαίνεται δελεαστικότατο! Κοστίζει όσο ένα ημιεπώνυμο καλώδιο usb!

Απάντηση: Re: Επικείμενη αγορά Geometric Harmony micro, υποψήφιοι ενισχυτές

Λοιπόν στο θέμα που εκκρεμεί... το Σάββατο το βράδυ έγινε ακρόαση στου nbull. Ο ampino δυστυχώς δε μπόρεσε να πάει αλλά πήγε ο miniwatt S1 ο οποίος και απογοήτευσε, δεν είχε δύναμη να σπρώξει ο μικρός.
Αυτός όμως που έπαιζε καταπληκτικά με τα micro, άστρωτος όπως βγήκε από το κουτί του, ήταν ένας μικρός κινέζος τρίπαθος (με τσιπάκι 2021) σε τέτοιο βαθμό που μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Οπότε φίλε lxar -αν θες τη γνώμη μου- κάνε τον κόπο και χτύπα έναν από το ebay μιας και κάνει μόνο περίπου 60 ευρώ και πιστεύω πως θα σε ικανοποιήσει απόλυτα (ειδικά αφού μιλάμε για desktop κατάσταση). Θα κάνεις σημαντική οικονομία και αν τελικά δε σου αρέσει (που αμφιβάλλω) πας παραπέρα... δες το σαν ένα φθηνό πείραμα...

Τα παραπάνω πιστεύω πως θα σου τα επιβεβαιώσει και ο Νίκος.

Ενδιαφερον ακουγεται,ποιος ηταν τελικα ο κινεζουλης? λιγη παραπανω βοηθεια παρακαλω