επικείμενη ψηφιακή λήψη στην Αλεξανδρούπολη - βοήθεια

gmask

Senior Member
30 January 2008
302
στις 19/11 θα έρθει το ψηφιακό σήμα εδώ. Είμαι κάτοχος 2 τηλεοράσεων (Samsung LE32B450C4W και Philips 32PF9631D). Πως μπορώ να μάθω αν έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG-4? Αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος αναβάθμισης του firmware ή είσοδος κάποιου module σε κάποια θύρα της τηλεόρασης ώστε να αποφύγω το πρόσθετο κουτί με το τηλεχειριστήριό του?

στις 19/11 θα έρθει το ψηφιακό σήμα εδώ. Είμαι κάτοχος 2 τηλεοράσεων (Samsung LE32B450C4W και Philips 32PF9631D). Πως μπορώ να μάθω αν έχουν ενσωματωμένο αποκωδικοποιητή MPEG-4? Αν όχι, υπάρχει κάποιος τρόπος αναβάθμισης του firmware ή είσοδος κάποιου module σε κάποια θύρα της τηλεόρασης ώστε να αποφύγω το πρόσθετο κουτί με το τηλεχειριστήριό του?

H 32PF9631D δεν εχει δεκτη MPEG4 ουτε ειναι συμβατη με την καρτα της NEOTION στο CI slot ...

το συγκεκριμένο μοντέλο είναι το Samsung LE32B450C4WBXT. Έχει τελικά MPEG-4 ή όχι, μπορεί να με πληροφορήσει κανείς που έχει την ίδια τηλεόραση?

με μία ακόμα τηλεόραση Samsung με κωδικό LE40B530P7WXXH τι γίνεται? Έχει MPEG-4 ή όχι άραγε? Εχω την αίσθηση ότι τα μοντέλα με κωδικό ΧΧΗ στο τέλος είναι ΟΚ, θα ήθελα όμως και μία υπύθυνη γνώμη. Όσον αφορά τον αποκωδικοποιητή ποιό μοντέλο θα προτείνατε?