Επικίνδυνα smilies!!!

Το αν είναι σοφότερη κίνηση η αποχώρηση δεν ξέρω, ότι θα ικανοποιήσου μερικούς το ξέρω και είμαι σίγουρος.
Αλλά (μιλώντας προσωπικά πάντα) ποτέ δεν φεύγω από ένα πρόβλημα. Το παλεύω μέχρι να βρεθεί λύση έστω κι αν αυτό που κάνω το θεωρείς άρρωστο.
ΥΓ Σούρλα, ένα ραντεβού ΑΜΕΣΑ

Το αν είναι σοφότερη κίνηση η αποχώρηση δεν ξέρω, ότι θα ικανοποιήσου μερικούς το ξέρω και είμαι σίγουρος.
Αλλά (μιλώντας προσωπικά πάντα) ποτέ δεν φεύγω από ένα πρόβλημα. Το παλεύω μέχρι να βρεθεί λύση έστω κι αν αυτό που κάνω το θεωρείς άρρωστο.
ΥΓ Σούρλα, ένα ραντεβού ΑΜΕΣΑ
Δημήτρη δεν αναφέρομαι σε σένα κα σε κανένα προσωπικά . Μιλάω για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γενικός και όπου κι αν κοιτάξεις ξεφυτρώνει κι ένα μήνυμα η διαμορφώνεται κάποιο άλλο σε γκρίνια. Υπάρχει πραγματικά πρόβλημα κατά την άποψη σου ΠΟΥ ΘΈΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ? Νομίζω υπερβάλεις

Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

Έχει καταντήσει γελοίο το όλο θέμα . Δεν κουραστήκατε βρε παιδιά? Έχουν ανοιχτεί 15 θέματα με το ίδιο περιεχόμενο . Εγώ αν ήμουν στην θέσει κάποιου από αυτούς που δεν τους αρέσει κάτι τόσο πολύ εδώ μέσα θα έκανα την σοφότερη κίνηση . Δεν θα ξανά έμπαινα στο forum. Τώρα το να μην μας αρέσει , να το θεωρούμε φασιστικό και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο και να ξημεροβραδυαζουμε εδώ μέσα γκρινιάζοντας εγώ τουλάχιστόν το βρίσκω πολύ άρρωστο.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι αυτό που σε ενόχλησε
Έκανε ένα μέλος μια πρόταση και εγώ έδωσα μια απάντηση.
Αν θεωρείτε ότι όλο το thread πρέπει να μπει σε άλλη κατηγορία , απλά κάντε το

Υ.Γ
Η πρόταση που καταθέτης πραγματικά είναι ενδιαφέρουσα…....

Κωστα (Ποτακιδη), το προβλημα δεν υφισταται, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ισως απο υπερβαλλοντα ζηλο, ισως γιατι τα πολλα BANNERακια μας κανουν να νομιζουμε οτι πρεπει να αποστειρωθουμε εντελως για να μην δυσαρεστηθουνε οι διαφημιζομενοι. Οι τελευταιοι ομως, βαζουν τα banerakia τους γιατι το φορουμ ειναι αυτο το μειγμα που ειναι και που εχει τραβηξει τοσο κοσμο.

Αν παμε σε αποστειρωση, θα φυγει ο κοσμος και... τα banerakia

Υ.Γ. Αναφερομαι στο post #23. Με τοσες διευκρινισεις που εγραψα, καλυτερα να εκανα quote:flipout:

Last edited:
Το θέμα ανοίχτηκε σχετικά με τα smiles.Τώρα τα smiles μας ενοχλήσανε?
Γιατί κάθε αντίθετη γνώμη από την δικιά σας την θεώρησε γκρίνια ?
Ήμαρτον ρε παιδιά ήμαρτον

Βασίλη δεν βρίσκω κανένα συσχετισμό με τα banner και δεν νομίζω να ενοχλούν κανέναν εκτός βέβαια αν του τα στερήσαμε . Άλλωστε ούτε πλούσιος θα γίνε κανείς από αυτά ούτε προσωπικό όφελος θα έχει. Όπως όλοι αντιλαμβάνονται τα συγκεκριμένα υπάρχούν καθαρά για να μειώσουν τα λειτουργικά έξοδα που βαρύνουν αυτή τη στιγμή την διαχειριστική ομάδα .Ο λόγος της αυστηρότερης αν θέλεις διαχείρισης δεν είναι κανένας άλλος από το να κρατήσουμε την παρέα μας ακόμα πιο δεμένη και αγαπημένη ( μη σου φανεί υπερβολικό). Με τον ένα η τον άλλο τρόπο μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν παρεξηγήσεις και καλύτερα να έχουμε 5 – 10 δυσαρεστημένους που πιστεύουν ότι τους στερείται το δικαίωμα της ελευθερίας παρά να εξελιχθούμε σε ένα τεράστιο ρινγκ όπου ο καθένας θα βγάζει τ’ απωθημένα του προσβάλλοντας τον συνφορμίτη του . Αυτό για να επιτευχθεί δυστυχώς δεν γίνεται μόνο με την καλή διάθεση που πιστεύω ότι υπάρχει απ όλους ανεξαιρέτου . Θα έρθει η στιγμή που ο καθένας μας θα τα πάρει στο κρανίο και τότε πολύ απλά θα πέσει μαχαίρι . Αν είναι σε θέση να καταλάβει το σφάλμα του έχει καλός αλλιώς θα καταλήγουμε στα ίδια και τα ίδια. Και πούσε στις 23 του Ιούλη που μάλλον θα παίξουν και τα γενέθλια του club μας θα τα πούμε κι από κοντά φίλε.
Ευχηθείτε με τώρα καλές διακοπές που φεύγω για Μύκονο.

Διαβασα και ξαναδιαβασα τα 3 ποστς του φιλου που ξεκινησε αυτο εδω το νημα, και για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα αν η προταση του ειναι σοβαρη ή οχι (οτι σοβαρολογει ή αστειευεται)

Και τωρα διαβαζω ενα σωρο αλλα ποστς τα οποια, επιτρεψτε μου να πω πως και παλι δεν καταλαβαινω.

Και να ηταν στην "εκτος", παει στο καλο, μπορουμε να λεμε οτι αυνανιά θελουμε.

Τελικα ειναι προταση / ανακοινωση / ερωτηση???

Θα κλεισω με παροιμια (με τον κινδυνο να ειμαι εκτος, στο ηδη εκτος θεματος).

Δουλεια δεν εινε το μο#νι και μαθαινε τσαγγαρης....

Φιλικα,
Ντινος

Απάντηση: Re: Επικίνδυνα smilies!!!

Το θέμα ανοίχτηκε σχετικά με τα smiles.Τώρα τα smiles μας ενοχλήσανε?
Γιατί κάθε αντίθετη γνώμη από την δικιά σας την θεώρησε γκρίνια ?
Ήμαρτον ρε παιδιά ήμαρτον
Αυτό ακριβός λέω Κώστα. Τα smilesμας πείραξαν τώρα ? νάχαμε να λέγαμε.

Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

Κωστα (Ποτακιδη), το προβλημα δεν υφισταται, ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ισως απο υπερβαλλοντα ζηλο, ισως γιατι τα πολλα BANNERακια μας κανουν να νομιζουμε οτι πρεπει να αποστειρωθουμε εντελως για να μην δυσαρεστηθουνε οι διαφημιζομενοι. Οι τελευταιοι ομως, βαζουν τα banerakia τους γιατι το φορουμ ειναι αυτο το μειγμα που ειναι και που εχει τραβηξει τοσο κοσμο.

Αν παμε σε αποστειρωση, θα φυγει ο κοσμος και... τα banerakia

Υ.Γ. Αναφερομαι στο post #23. Με τοσες διευκρινισεις που εγραψα, καλυτερα να εκανα quote:flipout:

Κύριε Σωκρατίδη

αρχίσαμε πάλι τις υποθέσεις ?

Αν και για μια ακόμα φορά οδηγούμαστε off topic, οι υποθέσεις που κάνεται είναι ?
α.Καλόπιστες ?
β.Κακόπιστες ?
γ.Έχουν κάποια βάση ?

Αν λοιπόν στηρίζονται με επιχειρήματα οι υποψίες σας, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου και να με ενημερώσετε.

Αφού εγώ σαν υπέυθυνος αυτού του χώρου δεν γνωρίζω τέτοιου είδους αποφάσεις και κατευθύνσεις και τις γνωρίζετε εσείς ....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

Κύριε Σωκρατίδη

αρχίσαμε πάλι τις υποθέσεις ?

Αν και για μια ακόμα φορά οδηγούμαστε off topic, οι υποθέσεις που κάνεται είναι ?
α.Καλόπιστες ?
β.Κακόπιστες ?
γ.Έχουν κάποια βάση ?

Αν λοιπόν στηρίζονται με επιχειρήματα οι υποψίες σας, παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μου και να με ενημερώσετε.

Αφού εγώ σαν υπέυθυνος αυτού του χώρου δεν γνωρίζω τέτοιου είδους αποφάσεις και κατευθύνσεις και τις γνωρίζετε εσείς ....

Νικο, υποθεσεις μπορει να κανει ο καθενας οποτε θελει και οσο θελει.

Εγω δεν εκανα καμια υποθεση. Οταν γραφω κατι ποτε δε το γραφω τυχαια. Μπορειτε να συζητησετε αναμεσα σας κιολας μηπως καποιος εχει αυτη την αποψη.

Για το quiz διαλεγω οπως εχω πει και αλλου το

α + γ

Αν και δεν προκειται για υποθεσεις

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

με την γυναίκα μου

Αϊ βρε ψωριάρη που μου θες και Μύκονο,τρομάρα σου.Πάνε στην Αιδηψό να κάνεις κανένα μπάνιο για την μέση σου που σε ταλαιπωρεί χρόνια !:BDGBGDB55:

Μου θες και Μύκονο..:flipout: :flipout: :firstprize:

Να περάσεις υπέροχα και να μας έρθεια κατάμαυρος.Σαν τον τελευταίο Βασιλιά της Σκωτίας ένα πράμα..-bye-