Επικίνδυνα smilies!!!

Για όσους δεν κατάλαβαν το ''ιδιαίτερο'' χιούμορ μου ανακοινώνω επίσημα ότι το thread έχει χιουμοριστικό και δηκτικό χαρακτήρα που δημιουργήθηκε διαβάζοντας αυτό http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=11132

Βλέποντας όμως την υπερβολική αντίδραση των περισσοτέρων (κατά την δική μου άποψη) και μάλιστα σε λάθος προσανατολισμό από αυτόν που θα έπρεπε (κατά την δική μου άποψη) θα πράξω όπως σοφά με προέτρεψε ο havoc, θα προσηλωθώ στην δίνη και θα χαλαρώωωωωωωωσωωωωωωω.......

Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

Βλέποντας όμως την υπερβολική αντίδραση των περισσοτέρων (κατά την δική μου άποψη) και μάλιστα σε λάθος προσανατολισμό από αυτόν που θα έπρεπε (κατά την δική μου άποψη) θα πράξω όπως σοφά με προέτρεψε ο havoc, θα προσηλωθώ στην δίνη και θα χαλαρώωωωωωωωσωωωωωωω.......

Εμ σταπα εγω ρε συυυ.....

να ακους τι λεει ο Μπαρμπα Χαβακας......γλυτωνεις τον χρονο σου ετσι....

Χ Α Λ Α Ρ Α

Φίλε Μπαζακα θέλω να σου ζητήσω δημόσια συγνώμη διότι
Μόλις τώρα είδα το link που είχες βάλει στο πρώτο σου post
Και προφανώς τα smiles είχαν ένα χιουμοριστικό , καυστικό χαρακτήρα.
Και πάλι συγνώμη
Άνθρωποι είμαστε και σφάλματα κάνουμε….
Και όπως λέει και η Angela κανείς δεν είναι άσφαλτος…

Να σου πω την αλήθεια δεν παρεξηγήθηκα καθόλου. Ήμουν τόσο χαλαρόοοοοοος με την δίνη-θεραπεία του havoc που οι ανοχές μου ήταν χαλαρέεεεεεεεεες…
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub

(Υ.Γ. σε ευχαριστώ πάντως για την ευαισθησία σου -bye-)

δεν πιστευω τωρα με την αγελαδα να φερθειτε σαν βοδια ετσι ? αμα ειναι να επαναφερω την υπνωση η κανα λιβαδι να ατενιζουμε εστω

δεν πιστευω τωρα με την αγελαδα να φερθειτε σαν βοδια ετσι ? αμα ειναι να επαναφερω την υπνωση η κανα λιβαδι να ατενιζουμε εστω

Τους έχεις καταστρέψει τους ανθρώπους ρε!!!

Άντε πάγαινε να φτιάξεις κανά καλώδιο στραβάδι!!!:flipout: :flipout:

Όποιος βλέπει καλά ας βγάλει συμπέρασμα !!!!:flipout: :flipout: :flipout:

Τά'χει η ηλικία αυτά !!!!

Ο δικέφαλος στα νύχια του έχει γραπώσει έναν γαύρο και έναν βάζελο !!!:flipout: :flipout: :flipout:

Re: Απάντηση: Επικίνδυνα smilies!!!

Να σου πω την αλήθεια δεν παρεξηγήθηκα καθόλου. Ήμουν τόσο χαλαρόοοοοοος με την δίνη-θεραπεία του havoc που οι ανοχές μου ήταν χαλαρέεεεεεεεεες…
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub
Είμαι μέλος του AVClub

(Υ.Γ. σε ευχαριστώ πάντως για την ευαισθησία σου -bye-)

Φίλε μου , έχω μάθει αντίθετα με άλλους ανθρώπους
όταν έχω άδικο σε κάτι να ζητώ συγνώμη
Και στην προκειμένη περίπτωση είχα άδικο

Μιας και το παρον θεμα ειναι χιουμοριστικο και δεν εχει να κανει με την κατηγορια των "Προτασεων/Ανακοινωσεων" μεταφερεται στην "Επι Παντως".

Πάντα με συγκινούσαν οι αμερικάνικες ταινίες που ο κατατρεγμένος ήρωας που σε μια μέρα έχανε δουλειά, σπίτι, γκόμενα, παιδιά και λουζέριαζε του κερατά μετά με την δύναμη της αμερικάνικης θέλησης και του αμερικάνικου θεού έπιανε ξανά τον ταύρο από τα κέρατα.

Τώρα που τα πράγματα εξομαλύνθηκαν, στις αίθουσες η νέα υπερπαραγωγή του Hollywood είναι η Οδύσσεια ενός Αvatar

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
O Havoc τα έχει όλα αλλά η μοίρα τον χτυπά αδυσώπητα όταν χάνει το αγαπημένο του boogie avatar.Περιπλανιέται στους ελεεινούς και κακόφημους δρόμους του internet για να αναζήτηση νέου αντιμετωπίζοντας μια λαίλαπα επιθέσεων τυλιγμένος σε ένα κρεσέντο βίας,Όμως η σκληρότητα δεν σταματά εκεί.Πολύ σύντομα γίνεται θύμα μιας προκατειλημμένης κοινωνίας που αδυνατεί να εκτιμήσει μια καμήλα.Δέχεται την επίθεση κακόβουλων ανθρώπων που βλέπουν στο νέο του avatar ένα γουρούνι.O ήρωας με την δύναμη ενός τίγρη και με την βοήθεια αναδρομών σε προηγούμενες ζωές μέσω ύπνωσης από ένα avatar κινούμενης μπίλιας επιστρέφει γιο να δώσει το τελευταίο μάθημα σε καλούς και κακούς.Η δύναμη της θέλησης θριαμβεύει με ένα νέο avatar που απεικονίζει μια γάτα που και την αχλαδιά κουνάει και το ρυζόγαλο το κανελώνει αλλά ταυτόχρονα είναι και ντροπαλούλα και γλυκιά. Καλοί και κακοί συμφιλιώνονται

Κριτική
Αvatorama

“Εξαιρετική,δάκρυα έρχονται στα μάτια σου από τις απίστευτες προσπάθειες του avataroτρεγμένου για να επιβιώσει στον σκληρό κόσμο της προκατάληψης.Θα είναι μεγάλη έκπληξη αν χάσει το oscar”
Τούλα Κλαψίδη

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
O Havoc τα έχει όλα αλλά η μοίρα τον χτυπά αδυσώπητα όταν χάνει το αγαπημένο του boogie avatar.Περιπλανιέται στους ελεεινούς και κακόφημους δρόμους του internet για να αναζήτηση νέου αντιμετωπίζοντας μια λαίλαπα επιθέσεων τυλιγμένος σε ένα κρεσέντο βίας,Όμως η σκληρότητα δεν σταματά εκεί.Πολύ σύντομα γίνεται θύμα μιας προκατειλημμένης κοινωνίας που αδυνατεί να εκτιμήσει μια καμήλα.Δέχεται την επίθεση κακόβουλων ανθρώπων που βλέπουν στο νέο του avatar ένα γουρούνι.O ήρωας με την δύναμη ενός τίγρη και με την βοήθεια αναδρομών σε προηγούμενες ζωές μέσω ύπνωσης από ένα avatar κινούμενης μπίλιας επιστρέφει γιο να δώσει το τελευταίο μάθημα σε καλούς και κακούς.Η δύναμη της θέλησης θριαμβεύει με ένα νέο avatar που απεικονίζει μια γάτα που και την αχλαδιά κουνάει και το ρυζόγαλο το κανελώνει αλλά ταυτόχρονα είναι και ντροπαλούλα και γλυκιά. Καλοί και κακοί συμφιλιώνονται

ΣΣΣΣτττττττττ σταματα ρε

......θες να το προσεξουν και να σκανδαλισει κανεναν η γατα που σκουπιζει με την ουρα της σε disko ρυθμο?????

ΥΓ

ξεχασες την βαριεστημενη απο τις κριτικες αγελαδιτσα ρε συ Γιωργο....

ΣΣΣΣτττττττττ σταματα ρε

......θες να το προσεξουν και να σκανδαλισει κανεναν η γατα που σκουπιζει με την ουρα της σε disko ρυθμο?????

ΥΓ

ξεχασες την βαριεστημενη απο τις κριτικες αγελαδιτσα ρε συ Γιωργο....

..θες να κάνουμε προξενιό τη γάτα σου στον hippopotamus μου? :Banane0:

ε ρε γλέντια ...:flipout: :flipout: :flipout:

Μήπως να αμολήσω το ζωντανό να δεις για πότε θα φύγει και αυτό το avatar ????:flipout: :flipout:

ρε αυτός βαριέται που ζεί......σιγά μην την πιάσει την τσαχπίνα του Ναθ:BDGBGDB55:

Νομίζεις !!!!!

Που να δεις την γυναίκα μου να τον βγάζει βόλτα ......!!!!!!
Σκι στην άσφαλτο και στο χώμα πρώτη φορά θα δεις !!!:flipout: :flipout: :flipout: