Επικίνδυνη Αποστολή 3 — Mission Impossible III

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Πολύ Καλή

Votes: 10 30.3%
  • Καλή

Votes: 14 42.4%
  • Μέτρια

Votes: 9 27.3%
  • Κακή

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    33
Απάντηση: Επικίνδυνη Αποστολή 3

Αν και ξεκίνησε καλά, από ένα σημείο και μετά δεν άντεξα τα υπερηρωικά. Στις τελευταίες σκηνές προσπαθούσα να συγκρατήσω τα γέλια μου.

Re: Επικίνδυνη Αποστολή 3

Εχω δει και τις αλλες δυο,καμμια δεν μου πολυαρεσε,μου αρεσε η σκηνη με τις μοτοσυκλετες στο 2,αυτο εδω δεν μου αρεσε καθολου,καμμια σκηνη που να θελω να ξαναδω.Δεν μ'αρεσει που πηρε ο Κρουζ τη σειρα αυτη και την εκανε γυρω απο το χαρακτηρα που υποδυεται και οχι οπως ηταν στην τηλεοραση.Ειχε πιο πλακα οταν ηταν οι επιχειρησεις πιο ομαδικη δουλεια που επρεπε ο καθενας να κανει τη δουλεια του.Αυτο ειναι τελειως σαν Τζαιημς Μποντ.

Ούτε κρύο ούτε ζεστή μια μέτρια περιπέτεια, λίγο πιο κοντά στη πραγματικότητα σε σχέση με τις παλιότερες αλλά πάλι κάποιες στιγμές ξέφυγε… για να περάσεις ένα δίωρο καλή αν αναλογισθείς άλλες ταινίες που κυκλοφορούν… (βλέπε Poseidon…)

Για μένα η καλύτερη από τις τρεις... Αν και με ενοχλεί η απόκλιση από το πνεύμα της καταπληκτικής για μένα σειράς...

Μόλις την είδα και πραγματικά δεν διέψευσε τις προσδοκίες μου.ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.:Banane0:

ΥΓ.Δεν έμπαινα όλο αυτό το διάστημα σε αυτό το θέμα καθώς η Νικόλ είπε κάτι απο το τέλος της ταινίας και απο ότι βλέπω τώρα κάποιοι άλλοι φίλοι το συνέχισαν.:ernaehrung004:

ΥΓ 2:Δεν ξέρω πόσοι το γνωρίζετε αλλά στο MI 4 δεν θα είναι ο Tom.Άραγε ποιός θα τον αντικαταστήσει?:chinscratch:

:violent-smiley-030: :twoguns: bang bang γκαραγκαγκαν. ωχ αχ. Δεν σου φτάνουν; πάρε κι αυτή . THE END. Άιντε και του χρόνου. Black chalia. :offtopic:

Αριστο ποπ κορν action movie, φυσικά για τους λάτρεις του είδους. Ηχος και εικόνα σε υψηλά στάνταρ. Ωραία πλάνα στον Τίβερη. Μια γυναικάρα με μια Lamborgini. Τομ Κρουζ. Τι άλλο θέλετε για να περάσετε ευχάριστα δύο ωρίτσες ?

Οποιαδήποτε σύγκριση με την τηλεοπτική σειρά, ατυχής -bye-