Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protocol

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    68
Re: Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Καλως τον Ανδρεα !! Μας ελειψες :D

Διαλλειμα σε village ? Θα επεσαν οι πωλησεις στο κυλικειο.

Πολυ ωραια περιπετεια, να την δειτε οπωσδηποτε!!!

Εντύπωση μου έκανε ότι πρώτη φορά, απ'όλα τα χρόνια που πάω στα village, είχε δεκάλεπτο διάλλειμα η ταινία...
Μαλλον οικονομία (και) στις κόπιες....Κρίση....

Απάντηση: Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Την είδα χθες το βράδυ. Μου άρεσε πάρα πολύ! Καταιγιστική δράση, καλή χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών και φυσικά ωραία εφέ! Σίγουρα θα την ξαναδώ (και, εννοείται, περιμένουμε την επόμενη αποστολή)!

Aν εξαιρεσεις την τετριμενη υποθεση,σε συγκριση με τα αλλα,η ταινια ηταν πολυ καλη για το ειδος της.Μου αρεσε που τους πηγαιναν ολα στραβα,η πιεση του χρονου περνουσε στο θεατη,η χημεια μεταξυ των ηθοποιων ηταν οντως πολυ καλη,οι σκηνες δρασης ειχαν φαντασια και γενικα η ταινια δεν κρεμαγε πουθενα.
Ο Τομ ειχε μια μονιμα κουρασμενη και ταλαιπωρημενη εκφραση που μου αρεσε και ο Simon Pegg εκλεψε την παρασταση δινοντας μια απαραιτητη νοτα χιουμορ...

Last edited:

To κυνήγι της χαμένης ψηφιακής κόπιας έλαβε τέλος! :p Μετα από πολύ ψάξιμο και αρκετά τηλεφωνα (οπου για όλα τα call centers ψηφιακή προβολή=μονο 3d :violent-smiley-008:), βρήκαμε αίθουσα που επιβεβαιωμένα έπαιζε την ταινία ψηφιακά. Ναι Ναθαναηλ, το Αθηναιον στους Αμπελοκηπους έπαιζε digital! :p
Ιδου και ο barco επι τω έργω, διπλα στον παλιο αναλογικό:
IMG_0124.jpgIMG_0125.jpg

Γενικα, η αίθουσα 2 που έγινε η προβολή, αν και μικρή σε σειρες, είχε άνετες θέσεις, μεγάλη οθόνη και αναπαυτικές θέσεις. Η εικόνα ήταν αξιοπρεπέστατη, αν και με σαφώς χειρότερα μαυρα και ευκρίνεια σε σχέση με καλη οικιακή προβολή. Ειχε όμως καλη φωτεινότητα και χορταστικές ίντσες. Ο ήχος πολύ καλος χωρίς να το παρακάνουν στα μπάσα. Γενικα, καλοστημένη αίθουσα, από ανθρώπους που προφανώς έχουν μεράκι.
IMG_0126.jpgIMG_0127.jpg

Τωρα η ταινία ήταν μια πολύ καλη, χορταστική θα έλεγα περιπέτεια. Αν και υποδεέστερο κατ'εμε σε σχέση με το 3, παραμένει από τις καλύτερες περιπέτειες που έχω δει πρόσφατα. Ο Τομ, όντως πειστικά κουρασμένος, πολύ καλος στον ρολο του όπως και όλο το cast. Ωραια action sequences, ειδικά στο Dubai.
Δυνατο come back για τον Tom Cruise.

Για αυτο την βρηκα αψογη την προβολη...... :D

Αν και την ειδα στην αιθουσα 1 την μεγαλη αλλα και εκει το ιδιο σεταπ εχουν προφανως μιας και προβαλλουν κατα κορον 3d.

Θα συμφωνήσω με τον Τακη γενικά, θα διαφωνήσω στις ''ανετες θέσεις'' :p

Ηταν στριμωγμένα ρε γμτ...(δεν ξερω αν φταει κι ο Χρηστος που καθόταν δίπλα μου βέβαια :p)

Κατα τα αλλα μια χαρα τεχνικά το σεταπ.

Τα μαύρα δεν με προβλημάτισαν ιδιαίτερα (πατσιζαν με τις πολλες ιντΖες....)

Πιο πολύ με ενόχλησε το τζαντερ - αντε και λιγο η μειωμενη ευκρινεια.

Μου ελειψε και λιγο μπασο.

Η ταινία συμπαθεστατη, χειρότερη από το 3 όμως (Τζει Τζεις ρουλζ :p)

Ειναι παντως αξιο απορίας πως σκανε τοσα λεφτα κι αφηνουν τοσες σκηνές με ''τρΟΥπες'' και ''νοοτροπία b movie'' (πχ η σουπερ ντουπερ δολοφονος που έτρεμε όταν κρατούσε το όπλο :p)

Anyway, μια χαρα ήταν (αν πηγαινε κι ο Τακης 2 θεσεις παραδίπλα και δεν εβαζε στη θεση τους τα αμοιρα γερόντια :p)

Ειναι παντως αξιο απορίας πως σκανε τοσα λεφτα κι αφηνουν τοσες σκηνές με ''τρΟΥπες'' και ''νοοτροπία b movie'' (πχ η σουπερ ντουπερ δολοφονος που έτρεμε όταν κρατούσε το όπλο :p)

Ασχετε αυτο λεγεται ρεαλισμος !!!

Μπροστα στον θανατο και ο πιο επαγγελματιας δολοφονος τρεμει παντα και φοβαται. Τι σαν τον Μποντ που ουτε το βλεφαρο δεν κουνιεται ?

Σχετικα με σεναριακές τρυπες, αυτό που δεν κατάλαβα ήταν το εξης: Κοντζαμ Υπερδυναμη δεν έχει αντιπυραυλική άμυνα ή έστω συναγερμό;

Re: Απάντηση: Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Σχετικα με σεναριακές τρυπες, αυτό που δεν κατάλαβα ήταν το εξης: Κοντζαμ Υπερδυναμη δεν έχει αντιπυραυλική άμυνα ή έστω συναγερμό;
Καλα, αυτό καραlol

Μονο που δεν τους κουτούληξε ο πύρκαυλος κι αυτοι δεν κούνησαν βλέφαρο (κατι σαν τον Τζέμι του Ναθ :p)

Κατι, ενα silver alert βρε παιδί μου :p

Τωρα πλακα πλακα και συναγερμο να ειχαν εχουν παντου πατριοτ να τον αναχαιτισουν ? Σε καποια σημεια σιγουρα θα εχουν οπως γυρω απο το πενταγωνο και τον λευκο οικο αλλα ειναι πολλες οι πολιτειες....

Καλα, δεν αναχαιτίζεται, αλλα δεν έχουν πρωτόκολλα άμεσης ανταπόδοσης με το που δουν πύραυλο να εισέρχεται στο FYR τους ;

Εχουν ρε Τακη αλλα ο υπευθυνος ηταν απασχολημένος εκείνη την ωρα (σκάλιζε κατι βουβάλια και φόρτιζε τις μπαταρίες του αριστερού ποδιού του) :p

Παντως, πολλά μπράβο στον σκηνοθέτη Brad Bird που έκανε πολύ δυνατό ντεμπούτο σε real life ταινίες δράσης ερχόμενος από την Pixar και ταινίες όπως το Incredibles και τον Rattatouile... Η φρέσκια ματια του ήταν εμφανής, ειδικά σε σκηνές όπως με τα ολογραφικά gadget στο Κρεμλινο που μου θύμισε "The Incredibles"..

Η ταινία ήταν απολαυστική με το δυνατό come back του Brad Bird που για πρώτη live action ταινία τα πήγε εξαίρετα.

Το δίωρο πέρασε χωρίς να το καταλάβω. Σε τέτοιου είδους ταινίες νομίζω ότι αυτό είναι και το ζητούμενο.
Ούτε πολύ σκέψη για σεναριακές τρύπες, πολύ καλός ρυθμός ,εφετζίδικα gadgets, όλα μια χαρά. Σίγουρη μελλοντική bd αγορά για οικιακή προβολή!