Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protocol

Βαθμολογήστε την Ταινία:

• Total voters
    68
Re: Mission Impossible - Ghost Protocol (2011)

Φοβερή ταινεία. Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι το ιστορικό του Τομ Κρούζ. Κάθε χρόνια κάνει 1 ταινεία και σχεδόν όλες του είναι εκπληκτικές! Ξέρει να διαλέγει!

τρομερα ευχαριστη ταινια, ομολογουμενος ειχα να ευχαριστηθω ταινια του ειδους πολυ καιρο. Τοσο καλη που στο τελος σε κανει να θες κιαλο αφου οι καλες action movies σπανίζουν.

την ειδα εχθες και πρεπει να πω εντυπωσιαστηκα!! κατι που νομιζα οτι δε θα δω κατι καλυτερο απτα πρωτα κατι τα εφε κατι στα σκηνικα κατι τα Ντουμπαγια μια χαρα!!! Μονο η αραπινα η γκομενα δε μαρεσε περιμενα κατι ποιο james bond style!!!

icon1.png

Re: Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protocol

Ψήφισα πολύ καλή. Ο Κρουζ αν και αντιπαθέστατος σαν άνθρωπος είναι πολύ καλός ηθοποιός. Απόλαυση το όλο στήσιμο της ταινίας, που ήταν ουσιαστικά ένα Τζέιμς Μποντ από τα παλιά σε όλα εκτός από το όνομα του πρωταγωνιστή. Είχε τον κακό που θέλει να καταστρέψει τον κόσμο (ο Michael του Κοριτσιού με το Τατουάζ έδωσε έναν κακό που θύμισε τον Κουρτ Γιούργκενς στις δόξες του), εκπληκτικές σκηνές δράσης (το σκαρφάλωμα στο Μπουρτζ Χαλίφα είναι όλα τα λεφτά), εξωτικές τοποθεσίες (Ντουμπάι, Βουδαπέστη, Ινδία και δε συμμαζεύεται) και στο τέλος είχε και ένα εκθαμβωτικό Bond-girl (η Paula Patton με το πράσινο φόρεμα είναι να την πιείς στο ποτήρι). Κανέναν δεν πρέπει να εκπλήσσει αυτό, το Incredibles ήταν ένας φόρος τιμής στον James Bond, ενώ στο Ratatouille o Brad Bird μετέτρεψε σε σκηνή δράσης ακόμα και το μαγείρεμα μιάς σούπας.
Tο μόνο που έχω να προσθέσω είναι ότι εδώ βρήκα αυτό που έλειπε στα τελευταία James Bond με τον Daniel Craig: Διασκέδαση που αφήνει μιά ευχάριστη διάθεση μετά το τέλος της ταινίας. Τα τελευταία James Bond σε αφήνουν μες τη μαυρίλα, παρασοβάρεψαν.

Re: Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protocol

Κάθε φορά που ακούω για αυτή την ταινία μου έρχεται στο μυαλό η καταπληκτική σειρά που έδειχνε στην τηλεόραση τη δεκαετία του 90. Κρίμα που δεν τη βάζουν πάλι.

αμαρτησα παιδες και την ειδα και δευτερη φορα λογω παρεας...... πρεπει να ειναι η πρωτη φορα μετα απο χροοοονια που βλεπω ταινια του εις διπλουν!!!

Απάντηση: Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protoc

άκρως διασκεδαστική...!!

Καλύτερη από ότι περίμενα. Αν και το σενάριο έχει πολλές "τρύπες" αποζημιώθηκα από την δράση , την πολύ καλή σκηνοθεσία και τις εξωτικές τοποθεσίες.

Την ταινία την έχω δει δύο φορές και σκοπεύω παραπάνω,απλώς δεν την βαριέσαι, κατά την γνώμη η καλύτερη από τις υπόλοιπες

Πολύ καλή ταινία για να περάσεις 2 ώρες ευχάριστα. Ωραία τοπία, ωραία φωτογραφία, πολύ δράση, ωραία μουσικά θέματα και πολύ καλός ο Τομ Κρουζ. Την ξαναέβλεπε πολύ άνετα!!!

Απάντηση: Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Protoc

Συμφωνώ και εγω . Καλύτερο απο το 3 . Το κορυφαίω για μένα ήταν το 2 . Γνώμη μου πάντα

Kαλή, αλλά η αγαπημένη μου της σειράς παραμένει η 1η, του Ντε Πάλμα...

Kαλή, αλλά η αγαπημένη μου της σειράς παραμένει η 1η, του Ντε Πάλμα...

Εννοείς αυτή που έδειχνε στην TV τη δεκαετία του 90 ή την παλαιότερη ?

Εννοει την πρωτη ταινια με τον Κρουζ που και για μενα ηταν μακραν η καλυτερη της σειρας.

Αν επρεπε να τις καταταξω με αριστα το 10 θα εβαζα

1η : 10
3η : 8
4η : 8
2η : 5

Απάντηση: Re: Επικίνδυνη Αποστολή Πρωτόκολλο: Φάντασμα — Mission: Impossible Ghost Pr

H 1η ηταν ιδανικο υπνωτικο:sleep:, με μια σκηνη στο τελος (στο τραινο) τελειως απαραδεκτη, δεδομενου οτι η ταινια δεν εμπιπτει στην κατηγορια "ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ".:trytofly: