Επικοινωνία με play

Απάντηση: επικοινωνια με play

Νομίζω φίλε μου ότι επίτηδες δεν έχουν.
Πέρα από κάτι στάνταρ : δεν το παρέλαβα ακόμα κτλ... , διεύθυνση να τους στείλω mail δεν έχω βρει.
Μακάρι να μας διαφωτίσει κάποιος...

Απάντηση: επικοινωνια με play

Εμενα ακομη με εχουν σε Status ''Order Placed''
Καμια εξελιξη!
Προχθες εστειλα την παραγγελια με κωδικους καρτας κ.τ.λ
Ιδωμεν...

Re: επικοινωνια με play

Κανονικά δεν χρειάζεται email. Το user profile στο play, αφου περάσουν 21 εργάσιμες απο την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, επιτρέπει να βάλεις αναφορά οτι το προϊόν δεν παραδόθηκε. Τοτε κοιτάζουν τι έγινε, σχεδόν πάντα όμως σου το ξαναστέλνουν αμέσως.

Απάντηση: Re: επικοινωνια με play

Κανονικά δεν χρειάζεται email. Το user profile στο play, αφου περάσουν 21 εργάσιμες απο την αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης, επιτρέπει να βάλεις αναφορά οτι το προϊόν δεν παραδόθηκε. Τοτε κοιτάζουν τι έγινε, σχεδόν πάντα όμως σου το ξαναστέλνουν αμέσως.

Σύμφωνοι, αλλά αν κάποιος θέλει κάποια άλλη πληροφορία για αυτό που παράγγειλε;

Σε μένα για παράδειγμα είχα κάνει preorder ένα dvd 1 μήνα πριν κυκλοφορήσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας η παραγγελία έγινε order taken.Πέρασαν 10+ μέρες στη σελίδα έλεγε out of stock (???) και τελικά βαρέθηκα να περιμένω , ακύρωσα και το πήρα από Amazon.Αν ήξερα που να απευθυνθώ μπορεί να έβγαζα άκρη να μην ακύρωνα τη παραγγελία και κυρίως να μη περίμενα τόσο καιρό σα το μ@λ@κ@:violent-smiley-030:

Re: επικοινωνια με play

Μετά απο το χθεσινό email που τους έστειλα η παραγγελία πακετάρετε!!!!!