Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Aν ΔΕΝ σαν κάνει ο εκατοστέ συντονιστής απευθυνθείτε στον Γ.Δ.

Ξεκάθαρα πράγματα.

Ακη μην το παιρνεις προσωπικα καλα σου λεει ο Δημητρης.

Ανοιξα το θεμα για να θεσω ενα ακομα ζητημα επι ταπητος οπως ειχα κανει και το ιδιο με τους επαγγελματιες που χρησιμοποιουν τις αγγελιες .

απλα πραγματα και τα προσωπικα εδω δεν χωρανε.

για το φορουμ συζηταμε δε ζητησε κανεις τιποτα παραπανω...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Δηλαδη Λευτερη το θεμα ειναι αν πραγματικα θελω το καζανακι???

Τωρα μιλαμε σοβαρα???

γιατι αν το θελω πραγματικα τοτε η αγγελια θα μεινει ???

ΥΓ

κι εγω οταν ειδα τις αγγελιες προσφατα που τελικα μεταφερθησαν νομιζω οτι απλα ειναι αστειο....οπως αστειο μου φανηκε και η αγγελια του Γιαννη....
οπως αστειο θα σας φανει αν αυριο ψαχνω για λευκα ειδη για το Γαμο μου.

Σου φάνηκε αστείο;....πραγματικά αδυνατώ να σε καταλάβω.Είναι αστείο να ζητάς ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά;η νομίζεις ότι εαν το έβρισκα εύκολα η σχετικά εύκολα θα το έβαζα στην ζήτηση;Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που μπαίνω στην διαδικασία να ζητήσω κάτι μέσα απο αγγελίες και γιά να το έκανα πραγματικά υπήρχε σοβαρός λόγος και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τεστάρω τις αντιδράσεις η να μπω σε συγκρίσεις.
Απο την άλη μόνος μου παραδέχτηκα ότι ήταν λάθος και δικό μου που ξέφυγε το θέμα αλά δεν περίμενα να γίνει τόσο πολύ μεγάλο θέμα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Σου φάνηκε αστείο;....πραγματικά αδυνατώ να σε καταλάβω.Είναι αστείο να ζητάς ένα αυτοκίνητο που δεν υπάρχει σχεδόν πουθενά;η νομίζεις ότι εαν το έβρισκα εύκολα η σχετικά εύκολα θα το έβαζα στην ζήτηση;Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που μπαίνω στην διαδικασία να ζητήσω κάτι μέσα απο αγγελίες και γιά να το έκανα πραγματικά υπήρχε σοβαρός λόγος και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να τεστάρω τις αντιδράσεις η να μπω σε συγκρίσεις.
Απο την άλη μόνος μου παραδέχτηκα ότι ήταν λάθος και δικό μου που ξέφυγε το θέμα αλά δεν περίμενα να γίνει τόσο πολύ μεγάλο θέμα.

Προσωπικα το βρισκω αστειο ναι.

Υπαρχουν εφημεριδες, φορουμς για αυτοκινητα και αλλοι χωροι πολυ πιο καταλληλοι.
Δεν μπορω εγω για παραδειγμα στην περιπτωση που σοβαρολογω να θετω αναζητηση στο AVCLUB για μπιντεδες επειδη ειναι σοβαρο για μενα.....

θα ψαξω εκει που πρεπει.

Τελος παντως οπως το αντιλαμβανεται ο καθενας τι ειναι εδω μεσα.

Καποια στιγμη ομως να μπουν καποιοι κανονες γιατι η στιγμη που θα μπουν ροζ αγγελιες δεν ειναι μακρυα.....

Η ταπεινή μου άποψη είναι οτι κάπου στην μέση είναι το δίκαιο.

Ο Γιάννης παραδέχτηκε το λάθος του και μπράβο και για τον Kosh νομίζω ότι θα έπρεπε να μεταφερθεί στην ΕΚΤΟΣ, είτε ήταν σοβαρή είτε όχι η αγγελία.

Τώρα τα υπόλοιπα είναι θεματα που δεν νομίζω να μας φτάσουν κάπου....

Νομίζω ότι λειτουργεί όσο γίνεται σωστα η Συντονιστική ομάδα και τυχόν λάθη, άνθρωποι είμαστε όλοι, θα έπρεπε όπως ο Γιάννης να τα παραδέχεται.

Δεν θα πάρουμε κανενός το κεφάλι και δεν είμαστε εδώ για αυτό, είμαστε γιατί γουστάρουμε και το αγαπάμε αυτο το forum.

H αλήθεια είναι οτι έχουμε ξεφύγει γενικώς.
Στην επί παντός γίνεται το αδιαχώρητο και οι κατηγορίες που έχουν σχέση με το χόμπι μας όσο περνάει ο καιρός αδρανούν.

<Ελέγχου των αντανακλαστικών?> μου θυμίζεις τον kos από το BABYLON 5!!!

Ο έλεγχος των αντανακλαστικών των μελών ελάχιστα αφορά τους διαχειριστές,σε καμία δε περίπτωση τα απλά μέλη.
Μην τρελλαθούμε εντελώς...

Να μου επιτρέψτε ...αλλά η αγγελία του kosh ήταν εμφανέστατα αστεία - για να μην πω γελοία - και σωστά διεγράφη .
Αντίθετα η αγγελία του Νανόπουλου δεν φαινόταν να τέθηκε προς χάριν αστεϊσμού .
Ζητώ επίσης προκαταβολικά συγγνώμη ( διότι δεν έχω καμμία διάθεση να εμπλακώ σε προσωπικές αντιπαραθεσεις ) αλλά η ειδοποιός διαφορά μεταξύ των δύο αγγελιών , σχετίζεται απόλυτα κατ' εμέ με το προφίλ των δύο χρηστών .
Επίσης θεωρώ απαράδεκτη την όλη ενέργεια αποσκοπούσα στο τεστάρισμα των αντανακλαστικών των διαχειριστών .

Δεν εμπλεκεσαι σε προσωπικες αντιπαραθεσεις Δημητρη....απλα δεν χανεις την ευκαρια να φερεις τις δικες σου μολις σου δοθει η ευκαιρια μου φαινεται....

Κοιτα να κανεις καμμια προταση για το φορουμ και την εικονα του, θα βοηθησεις καλυτερα απο το δικηγοριζεις υπερ διαχειριστων οπου δεν ειναι και το θεμα μας....

Απάντηση: Re: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Δεν εμπλεκεσαι σε προσωπικες αντιπαραθεσεις Δημητρη....απλα δεν χανεις την ευκαρια να φερεις τις δικες σου μολις σου δοθει η ευκαιρια μου φαινεται....

Κοιτα να κανεις καμμια προταση για το φορουμ και την εικονα του, θα βοηθησεις καλυτερα απο το δικηγοριζεις υπερ διαχειριστων οπου δεν ειναι και το θεμα μας....

Λέω την άποψη μου . Το αν θα κάνω προτάσεις ή όχι για την λειτουργία του φόρουμ εσένα δεν σε ενδιαφέρει . Παρ' όλα αυτά , αν θες προτάσεις , ας αρχίσουμε με το αυτονόητο . Οτι σε ένα σοβαρό διαδικτυακό τόπο , φαιδρά και κουτοπόνηρα πόστ θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με απαγόρευση εισόδου του μέλους το οποίο τα "ανεβάζει" εκθέτοντας τον εαυτό του και όσους του απαντούν σοβαρά , πιστεύοντας ότι έχουν απέναντι τους έναν ειλικρινή συμφορουμίτη .

Re: Απάντηση: Re: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Λέω την άποψη μου . Το αν θα κάνω προτάσεις ή όχι για την λειτουργία του φόρουμ εσένα δεν σε ενδιαφέρει . Παρ' όλα αυτά , αν θες προτάσεις , ας αρχίσουμε με το αυτονόητο . Οτι σε ένα σοβαρό διαδικτυακό τόπο , φαιδρά και κουτοπόνηρα πόστ θα έπρεπε να αντιμετωπίζονται με απαγόρευση εισόδου του μέλους το οποίο τα "ανεβάζει" εκθέτοντας τον εαυτό του και όσους του απαντούν σοβαρά , πιστεύοντας ότι έχουν απέναντι τους έναν ειλικρινή συμφορουμίτη .

Φυσικα και θελω την αποψη σου.....απαλλαγμενη απο εμπαθειες ομως.

Οταν γινει ψηφοφορια για τους κανονισμους μπορεις να το θεσεις γιατι τωρα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος κανονισμος.....
Αλλωστε παντα οι γνωμες των πρεσβυτερων ειναι χρησιμες αν και οχι παντα σοφες.

Δημήτριε, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνεις στην ουσία του θέματος που έχει να κάνει με τους κανόνες που θα έπρεπε να υπάρχουν?

Ναθ, να σε ρωτήσω κάτι;

Είχες την παραμικρή αμφιβολία ότι θα καταλήξει εδώ το παρόν θέμα;

(και μάλιστα δεν έχει καταλήξει ακόμα...)

Εμένα δλδ μου φαίνεται μία ακόμη ωραιότατη αφορμή για να ξαναρχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

Δημήτριε, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπαίνεις στην ουσία του θέματος που έχει να κάνει με τους κανόνες που θα έπρεπε να υπάρχουν?

Ελα ντε.....

αυτο ειναι το ζητουμενο και γι'αυτο δημοσιοποιω την διαφωνια μου.
Κια δεν θα ηθελα για κανεναν λογο να γινει εδω πεδιο αντιπαραθεσης αλλα συζητησεως.

Αλλωστε για το καλο του φορουμ δεν νοιαζομαστε οι πιο τακτικοι εδω μεσα?

Ναθ, να σε ρωτήσω κάτι;

Είχες την παραμικρή αμφιβολία ότι θα καταλήξει εδώ το παρόν θέμα;

(και μάλιστα δεν έχει καταλήξει ακόμα...)

Εμένα δλδ μου φαίνεται μία ακόμη ωραιότατη αφορμή για να ξαναρχίσουμε να τρωγόμαστε με τα ρούχα μας.

Ξαναδιαβασε το πρωτο μου μυνημα Συριε οπως και την βεβαιωση μου οτι δεν αφορα προσωπα το θεμα αυτο ουτε διαχειριστικα προβληματα.

Μην κανουμε την τριχα τριχια....

Αλλα απο καπου πρεπει να αρχισει μια κουβεντα και τι καλυτερο απο ενα παραδειγμα.

Αλλωστε και το αλλο θεμα που αρχισα για τις αγγελιες εξελιχθηκε σε μια σοβαρη συζητηση.
Δεν βλεπω το λογο γιατι οχι κι αυτη.

Last edited:
Ξαναδιαβασε το πρωτο μου μυνημα Συριε οπως και την βεβαιωση μου οτι δεν αφορα προσωπα το θεμα αυτο ουτε διαχειριστικα προβληματα.

Μην κανουμε την τριχα τριχια....

Αλλα απο καπου πρεπει να αρχισει μια κουβεντα και τι καλυτερο απο ενα παραδειγμα.

Αλλωστε και το αλλο θεμα που αρχισα για τις αγελιες εξελεχτηκε σε μια σοβαρη συζητηση.
Δεν βλεπω το λογο γιατι οχι κι αυτη.
Το διάβασα αλλά εγώ μιλάω για το αποτέλεσμα (αναγωρίζοντας την καλή πρόθεση).

Τεσπα, πάσο.

Καλό θα ήταν η "νεότης" να ξεχνούσε για λίγο την βιασύνη και την αλαζονεία που την διακρίνει μερικές φορές και να έριχνε μιά ματιά στους ήδη υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας για το θέμα που ανακινήθηκε

Ειδικοί Κανόνες

Α. Αγγελίες

α) Παρακαλείστε να δημοσιεύετε αγγελίες που σχετίζονται άμεσα με το AVCLUB και τους σκοπούς του.

β) .....

γ) Οι αγγελίες που δεν είναι σύμφωνες με τους δύο παραπάνω κανόνες θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αρα το κανονιστικό πλαίσιο που καθορίζει το περιεχόμενο των αγγελιών ήδη υπάρχει . Ως εκ τούτου η χάριν αστειότητος αγγελία του kosh δεν είχε λόγο ύπαρξης .

Οσοι αισθάνονται άνετα και δεν ενοχλούνται από τέτοιες φαιδρότητες με γειά τους με χαρά τους .

H αλήθεια είναι οτι έχουμε ξεφύγει γενικώς.
Στην επί παντός γίνεται το αδιαχώρητο και οι κατηγορίες που έχουν σχέση με το χόμπι μας όσο περνάει ο καιρός αδρανούν.

Συμφωνω!

Καλό θα ήταν η "νεότης" να ξεχνούσε για λίγο την βιασύνη και την αλαζονεία που την διακρίνει μερικές φορές και να έριχνε μιά ματιά στους ήδη υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας για το θέμα που ανακινήθηκε

Ειδικοί Κανόνες

Α. Αγγελίες

α) Παρακαλείστε να δημοσιεύετε αγγελίες που σχετίζονται άμεσα με το AVCLUB και τους σκοπούς του.

β) .....

γ) Οι αγγελίες που δεν είναι σύμφωνες με τους δύο παραπάνω κανόνες θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αρα το κανονιστικό πλαίσιο που καθορίζει το περιεχόμενο των αγγελιών ήδη υπάρχει . Ως εκ τούτου η χάριν αστειότητος αγγελία του kosh δεν είχε λόγο ύπαρξης .

Οσοι αισθάνονται άνετα και δεν ενοχλούνται από τέτοιες φαιδρότητες με γειά τους με χαρά τους .

Δημήτρη, σύμφωνα με αυτά, δεν έχει θέση και η αγγελία του Γιάννη...... όπως και αρκετές άλλες !!!!!

Ειδικοί Κανόνες

Α. Αγγελίες

β) .....

Τοτε με συγχωρείτε, αλλά ούτε του Γιάννη η αγγελία, πρέπει να μείνει....

Lol, άκυρο....με προλάβανε..

Όπως προείπα, μάλλον δεν θα καταλήξουμε κάπου...