Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Δημήτρη, σύμφωνα με αυτά, δεν έχει θέση και η αγγελία του Γιάννη...... όπως και αρκετές άλλες !!!!!

Στις αγγελίες όχι ...Στην "επί παντός" φυσικά , μέσα στα πλαίσια της πληροφόρησης και της αλληλοβοήθειας των μελών . Η αγγελία του kosh και για την "επί παντός" ήταν απαράδεκτη .

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Στις αγγελίες όχι ...Στην "επί παντός" φυσικά , μέσα στα πλαίσια της πληροφόρησης και της αλληλοβοήθειας των μελών . Η αγγελία του kosh και για την "επί παντός" ήταν απαράδεκτη .

Την φιλία μου με τον Kosh αρκετοί την γνωρίζετε εδώ μέσα, αυτό όμως δεν με αποτρέπει από το να αναγνωρίζω το τι είναι σωστό και τι όχι........

Προσωπικά, δεν με ενόχλησε καθόλου η αγγελία και για να καταλάβεις την εξέλαβα χιουμοριστικά χωρίς να πάει το μυαλό μου κάπου.

Δεν έχω την μύγα βλέπεις και δεν τσιτώνομαι με το παραμικρό.

Αυτά και τέλος από μένα.

Απ'ότι κατάλαβα, ο Ναθ έβαλε την αγγελία και άνοιξε το thread με σκοπό στην επόμενη συνέλευση να τεθεί εκ νέου το θέμα των αγγελιών.

Γιατί δεν δεσμεύονται να το κοιτάξουν τα μέλη στην επόμενη συνέλευση να τελειώσει το θέμα?

Έτσι κι αλλιώς απ'ότι κατάλαβα ενδιαφέρει πολλούς.

Δεν χρειάζονται από καμία πλευρά χαρακτηρισμοί. Κρίμα είναι!

ΥΓ Πάντως ο κανονισμός έχει κενά.

Εγώ τις προτάσεις μου τις έκανα στο post No3.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Γιατί διαχωρίζει ο κανονισμός τις αγγελίες κάπως??

Εγω διάβασα ότι αν δεν αφορούν το AVCLUB θα διαγράφονται...

Και ποιος κρίνει το απαράδεκτη???Νομίζω μόνο οι Συντονιστές...

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Φυσικα και θελω την αποψη σου.....απαλλαγμενη απο εμπαθειες ομως.

Οταν γινει ψηφοφορια για τους κανονισμους μπορεις να το θεσεις γιατι τωρα δεν νομιζω να υπαρχει τετοιος κανονισμος.....
Αλλωστε παντα οι γνωμες των πρεσβυτερων ειναι χρησιμες αν και οχι παντα σοφες.

Είχα την αίσθηση ότι δεν είσαι μέλος του σωματείου . Πως ακριβώς θα ψηφίσεις για τους κανονισμούς ; Εκτός αν κάνω λάθος και είσαι .

Απ'ότι κατάλαβα, ο Ναθ έβαλε την αγγελία και άνοιξε το thread με σκοπό στην επόμενη συνέλευση να τεθεί εκ νέου το θέμα των αγγελιών.

Γιατί δεν δεσμεύονται να το κοιτάξουν τα μέλη στην επόμενη συνέλευση να τελειώσει το θέμα?

Έτσι κι αλλιώς απ'ότι κατάλαβα ενδιαφέρει πολλούς.

Δεν χρειάζονται από καμία πλευρά χαρακτηρισμοί. Κρίμα είναι!

ΥΓ Πάντως ο κανονισμός έχει κενά.

Εγώ τις προτάσεις μου τις έκανα στο post No3.

+1

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Είχα την αίσθηση ότι δεν είσαι μέλος του σωματείου . Πως ακριβώς θα ψηφίσεις για τους κανονισμούς ; Εκτός αν κάνω λάθος και είσαι .

Δεν μιλησα πουθενα σε πρωτο προσωπο οσον αφορα τις δραστηριοτητες του σωματειου Δημητρη.....Ξαναδιαβασε προσεκτικα και μην βιαζεσαι.

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Καλό θα ήταν η "νεότης" να ξεχνούσε για λίγο την βιασύνη και την αλαζονεία που την διακρίνει μερικές φορές και να έριχνε μιά ματιά στους ήδη υπάρχοντες κανόνες λειτουργίας για το θέμα που ανακινήθηκε

Ειδικοί Κανόνες

Α. Αγγελίες

α) Παρακαλείστε να δημοσιεύετε αγγελίες που σχετίζονται άμεσα με το AVCLUB και τους σκοπούς του.

β) .....

γ) Οι αγγελίες που δεν είναι σύμφωνες με τους δύο παραπάνω κανόνες θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Αρα το κανονιστικό πλαίσιο που καθορίζει το περιεχόμενο των αγγελιών ήδη υπάρχει . Ως εκ τούτου η χάριν αστειότητος αγγελία του kosh δεν είχε λόγο ύπαρξης .

Οσοι αισθάνονται άνετα και δεν ενοχλούνται από τέτοιες φαιδρότητες με γειά τους με χαρά τους .

Για το α) ηδη σου απαντησαν οτι αν ακολουθησουμε το γραμμα των κανονισμων πρεπει να μην γινονται δεκτες παρα πολλες αγγελιες...

Οσο για την φαιδροτητα οπως την αποκαλεις σου θυμιζω οτι πριν μηνες ειχα για τους ιδιους ακριβως λογους ανεβασει θεμα στην επιπαντος "τι αρωμα χρησιμοποιειτε στην τουαλετα σας". Ακριβως για τους ιδιους λογους ελεγχου της αντιδρασης σε ενα θεμα που θεωρητικα δεν εχει καμμια δουλεια εδω μεσα και φυσικα ουτε στην επι παντος _κατα την αποψη μου παντα_ .
Ειχες παρει μερος και μαλιστα οταν το ξανασυζητησαμε ειχες δηλωσει οτι σου αρεσε πολυ και το ειχες βρει σοβαρο θεμα.....

Αβυσσος η ψυχη....:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

είναι το στυλ των θεμάτων που προτιμάς . Σοβαρά .

Ειλικρινά ορισμένους δεν τους καταλαβαίνω . Μου δίνουν την εντύπωση πως ο κύκλος τους και οι γνωριμίες τους στην προσωπική τους , εκτός φόρουμ , ζωή , περιλαμβάνουν καθηγητές πανεπιστημίου το λιγότερο . Ομως όλες οι συγκεντρώσεις ευάριθμου πλήθους - σωματεία , στρατός , οργανώσεις , σύλλογοι κλπ - αποτελούν μικρογραφία του συνόλου του πληθυσμού και εκ των πραγμάτων περιλαμβάνουν σχεδόν όλους τους τύπους ανθρώπων . Συνήθως τα ενδιαφέροντα , οι γνώσεις , το επίπεδο κλπ αυτών ποικίλλει .

Και για να πω του στραβού το δίκαιο προτιμώ ένα θέμα για το άρωμα της τουαλέτας μας ( αλήθεια πότε ανοίχτηκε και δεν το πήρα χαμπάρι ; ) το οποιο δεν διεκδικεί δάφνες σπουδαιότητος και το οποίο αν δεν θέλω δεν θα το διαβάσω , από ένα άλλο θέμα π.χ ιστορικό όπου θα γραφούν μετα μεγίστης σοβαροφάνειας απόψεις ανιστόρητες που θα φανερώνουν ενδεχομένως πλήρη και δυστυχώς ανερυθρίαστη άγνοια .

-bye- @

Εάν πιάσουμε να ξασκαρτάρουμε εδώ μέσα τα θέματα όπου γίνεται συζήτηση χάριν συζήτησης, ξέρετε τι θα βγει?

τα 2/3 σιγουρα Τασο... Αλλωστε το φορουμ παιζει και αυτο το ρολο...του καφενειου με εξειδικευμενες συζητησεις.

Και στο καφενειο μιλας για να μιλας.....

Και για να πω του στραβού το δίκαιο προτιμώ ένα θέμα για το άρωμα της τουαλέτας μας ( αλήθεια πότε ανοίχτηκε και δεν το πήρα χαμπάρι ; ) το οποιο δεν διεκδικεί δάφνες σπουδαιότητος και το οποίο αν δεν θέλω δεν θα το διαβάσω , από ένα άλλο θέμα π.χ ιστορικό όπου θα γραφούν μετα μεγίστης σοβαροφάνειας απόψεις ανιστόρητες που θα φανερώνουν ενδεχομένως πλήρη και δυστυχώς ανερυθρίαστη άγνοια .

kosh said:
Οσο για την φαιδροτητα οπως την αποκαλεις σου θυμιζω οτι πριν μηνες ειχα για τους ιδιους ακριβως λογους ανεβασει θεμα στην επιπαντος "τι αρωμα χρησιμοποιειτε στην τουαλετα σας". Ακριβως για τους ιδιους λογους ελεγχου της αντιδρασης σε ενα θεμα που θεωρητικα δεν εχει καμμια δουλεια εδω μεσα και φυσικα ουτε στην επι παντος _κατα την αποψη μου παντα_

Ειχες παρει μερος και μαλιστα οταν το ξανασυζητησαμε ειχες δηλωσει οτι σου αρεσε πολυ και το ειχες βρει σοβαρο θεμα......

Αβυσσος η ψυχη.

ωστε αυτό κατάλαβες από αυτά που έγραψα ; Είδες που είναι αδύνατον να συνεννοηθούμε ;

Εύχομαι μέσα απο τα βάθη της ψυχής μου, όλο και περισσότεροι απο εμάς με τον καιρό να μην χάνουμε εμπρός απο τα μάτια μας το δάσος γιά χάρη του δέντρου.
Γιά την ακρίβεια, τελευταία χαίρομαι ιδιαίτερα, που οι <λοξωματιές>σε διάφορα δένδρα όλο και λιγότερες γίνονται......
Γιά μιά ακόμη φορά, ζητώ δημόσια συγνώμη εαν έφερα σε δύσκολη θέση, τόσο την διαχείρηση της κατηγορίας, όσο και κάποιους συνομιλητές μου, επειδή στην κατηγορία των αγγελιών και στην υποκατηγορία της ζήτησης ,θέλησα να ζητήσω την βοήθειά σας γιά πρώτη φορά στην ζωή μου μετά απο τόσα χρόνια εδω και στο avclub, γιά καποιο αυτοκίνητο που σπανίζει να βρεθεί, και που το θέμα επεκτάθηκε σε γενικότερο περί αυτοκινήτων.

Last edited: