Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Ούτε εσένα κάποιος να κάνεις αυτό που λέω. Μια άποψη είπα, σόρρυ κιόλας...

Το να λες σε κάποιους να διακόψουν την κουβέντα τους,
επειδή εσένα δεν σου αρέσει ή επειδή βαρέθηκες ή ή ή
δεν είναι το πλέον ευγενικό και δημοκρατικό.

Απλά δεν συμμετέχεις ή δεν διαβάζεις καν το νήμα .....

Τόσο απλά ...

Δημοκρατικότατο είναι εφόσον έχω διαβάσει όλο το νήμα, λέω την άποψη μου, χωρίς να την επιβάλω σε κανέναν.

Το να μου λες εσυ να μη συμμετεχω δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικαίωμα σου, και φυσικά ούτε δημοκρατικό.

Τεσπα, το κοβω ειμαστε σαφεστατα offtopic, και οff.... νόημα!

Συνεχίστε και συγγνώμη για την παρέμβαση :slapface:

Δημοκρατικότατο είναι εφόσον έχω διαβάσει όλο το νήμα, λέω την άποψη μου, χωρίς να την επιβάλω σε κανέναν.

Το να μου λες εσυ να μη συμμετεχω δεν ειναι σε καμια περιπτωση δικαίωμα σου, και φυσικά ούτε δημοκρατικό.

Τεσπα, το κοβω ειμαστε σαφεστατα offtopic, και οff.... νόημα!

Συνεχίστε και συγγνώμη για την παρέμβαση :slapface:

Μην παραφράζεις τα γραπτά μου ..... σου είπα ότι ξεκάθαρα ότι
αν δεν σου αρέσει το νήμα ή η εξέλιξή του έχεις την επιλογή
να μην συμμετέχεις ..... η προτροπή να σταματήσει η κουβέντα είναι περιττή.

Τέλος και από εμένα τα offtopic.

Συγγνωμη ξαναγραφω γιατι μαλλον δεν καταλαβες το πνευμα του πρωτου ποστ:

Εγω δεν το είπα με καμία κακία. Η συμμετοχή μου στην κουβέντα απλά ήταν η εξής:

"Επειδη επαναλαμβάνονται όλες οι απόψεις κατά την ΔΙΚΗ μου άποψη, το θέμα ουσιαστικά εχει ληξει, αρα δεν εχει νοημα να χαλιομαστε συνεχεια επαναλαμβανοντας "

Αν θες κατι αλλο, εχεις το πμ μου!

...επί 6 ποστ λέμε τα ίδια πράγματα ..... ας παει το παλιαμπελο ....

....και εσύ έχεις το pm μου .... Καλημέρα -bye-

Last edited:
Re: Απάντηση: Eπιλεκτικο η αντικειμενικο κλειδωμα αγγελιας ?

Θέλω κι εγώ ΠΜ :bigcry::bigcry::bigcry:

Ασε τα pm εσύ ..... εσύ θα πάρεις κούπα την Τετάρτη:grinning-smiley-043

Sorry για το offtopic ουαν μορ ταιμ ..... δις ιζ δε λαστ ουαν...

αν μου επιτρεπετε, θα συμφωνησω με τους πρεσβυτερους για την κινηση του kosh. θα μπορουσε να ανοιξει ενα νημα και να θεσει τους προβληματισμους του επι οθονης χωρις να "ελεγξει τα αντανακλαστικα" τους. αλλωστε μεγαλοι ανθρωποι ειναι, τι αντανακλαστικα να εχουν.:aetsch:
ομως αν και εφοσον ξεπεραστει το θεμα του αστοχου "crash test" δεν παυει να παραμενει ενα ειδος διακρισης στις αγγελιες.
θεωρω πως η θα πρεπει να τηρηθουν οι υπαρχοντες κανονες η να τροποποιηθουν αμεσα και να ανοιχτει νεος τομεας με αγγελιες που δεν εχουν σχεση με av.
τελος, και με ολο το σεβασμο, οσο ακυρη και αν ηταν η κινηση του kosh, η συμπεριφορα καποιων διαχειρηστων ηταν προσβλητικη!

ευχαριστω.

θεωρω πως η θα πρεπει να τηρηθουν οι υπαρχοντες κανονες η να τροποποιηθουν αμεσα και να ανοιχτει νεος τομεας με αγγελιες που δεν εχουν σχεση με av.
.

Καλα και τα ''διαφορα'' τι ειναι ?

cd, vinyl, φωτογραφικες μηχανες, φακοι κτλ. αφου ο κανονισμος λεει ειδη σχετικα με το φορουμ.

Εγω δεν νομιζω οτι υπαρχει σε αυτη τη περιπτωση αλλη λυση περα απο την διαχειριστικη παρεμβαση.
Τωρα για την κινηση του Κοsh εμενα με βρηκε αντιθετο γιατι εκ των προτερων δεν θα οδηγουσε πουθενα.Αυτοι που δεν τον γνωριζαν και θα απαντουσαν πραγματικα μετα θα ενιωθαν μα@ ,και αυτοι που θα υποπτευονταν τον λογο δεν θα μπορουσαν να κανουν κατι . Και τι να κανουν ? Να γελοιποιησουν την αγγελια μεχρι εκει που δεν περνει για να περασει το μηνυμα ? Και αν καποιος μου πει για την εικονα του φορουμ τι θα απαντησω ? Να ελεγαν στον Kosh , τι ειναι αυτα που βαζεις..παλι για να περασει το μηνυμα ? Και αν καποιος πει..κατσε ρε φιλε..εσενα σου ειπε κανεις τι να βαλεις..εσυ δεν ελεγες οτι θελεις δημοκρατια στο φορουμ ? Και τελωσπαντων εκ των προτερων πως μπορω να βαλω το χερι μου στη φωτια οτι ο (καθε ) Κοsh κανει πλακα η θελει να θιξει κατι η η αγγελια του ειναι πραγματικη ?
Αρα δεν μπορουσε καποιος να κανει και πολλα πραγματα.

Επειδη ομως και το αντικειμενικο κλειδωμα σε αυτη τη περιπτωση δεν θα λειτουργησει..γιατι αλλο να ψαχνεις πχ αυτοκινητο και αλλο να ψαχνεις εσωρουχα ..μενει το υποκειμενικο.
Δηλαδη στην κριση του διαχειριστη ..αναλογα με το αντικειμενο πωλησης η ζητησης.

Εκτος αν συμφωνηθει να μπαινουν στις αγγελιες μονο av/htpc (και ολα αυτα που ανεφερε ο φιλος πιο πανω.Αυστηρα αυτα )αντικειμενα .Aυτο πρεπει να ειναι το αντικειμενο της συζητησης και μονο.
Γνωμη μου παντα..

cd, vinyl, φωτογραφικες μηχανες, φακοι κτλ. αφου ο κανονισμος λεει ειδη σχετικα με το φορουμ.

ΟΚ φιλε μου..η αληθεια ειναι οτι δεν ειχα δωσει προσοχη στο κανονισμο .Δεν ηξερα οτι το διευκρινιζε.

Αρα λοιπον η αυτα τα αντικειμενα που λει ο κανονισμος αυστηρα η επιλεκτικο κλειδωμα.Δεν βλεπω αλλη λυση .