Eπιλογη 32'' τηλεορασης... εχω προβλημα βοηθεια!!!

Rm.Geko

Senior Member
28 August 2009
408
Θεσσαλονίκη
Λοιπον καταρχην καλησπερα σε ολη τη παρεα του forum!!!Το καλοκαιρι με τι βοηθεια σας επελεξα την Samsung 32c530 για το υπνοδωματιο και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος :worshippy:(συνδεση με pc, playstatio κτλ)... τωρα χρειαζομαι τη βοηθεια σας για ακομα μια 32αρα για το σαλονι(δε παιρνει μεγαλυτερη απο 80cm διοτι ειναι σε συνθετο πανω) αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 2 μετρα οποτε δεν 8α υπαρχει μεγαλο προβλημα με αυτες τις ιντσες, η συγκεκριμενη TV θα χρησιμοποιειται 90% για τηλεοπτικο σημα αντε και 5-6 φορες το χρονο να δουνε καμια ταινια απο usb οποτε δε λεω οχι και σε hd ready χρηματα για τη χρηση που προοριζετε δε θελω να ξεφυγω απο τα 400 ευρω αντε και κανα 20-30 παραπανω τα δινω αν αξιζει...
Τωρα το προβλημα μου ποιο ειναι ενω ειχα σχεδον κλεισει στην Samung 32C450 επειδη το υπνοδωματιο εχει φατσα το σαλονι το τηλεκοντρολ θα βλεπει και τις δυο και απο οτι δοκιμασα σημερα στον κοτσο τα τηλεκοντρολ της samsung επιανε σε ολες τις Samsung και υπαρχει προβλημα και εισαι διαφορετικες σειρες(αν το εχει δοκιμασει κανεις και υσχυει 100% ας το επιβεβαιωσει) και απογοητευτηκα οποτε μαλλον θα κοιταξουμε κατι περα απο Samsung...:bigcry:

Περιμενω προτασεις διοτι αυριο θελω να τη παρω και συγνωμη αν σας κουρασα...:a0210:

Ευχαριστω βασικα yperior για τη προταση (με ειχες βοηθηση και στην επιλογη της πρωτης:grinning-smiley-043) σε σχεση με την Sony KDL-32EX600 που ειδα στα 400 kαι ειναι led αλλα στα 50hz αν δε κανω λαθος ποια θεωρεις καλυτερη; Aπο μοντελα τη λεει ποτε βγηκαν ειναι φετινες;
Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη να συκρινουμε να καταληξουμε καπου...

Αυτό το θέμα με τα τηλεκοντρόλ πράγματι ισχύει και μάλιστα συμβαίνει και σε άλλες μάρκες, δεν είναι αποκλειστικό "προνόμιο" της Samsung ... Εγώ έχω δύο Samsung (40Β650 και 32C650) και τα κοντρόλ τους παίζουν και στις δύο αλλά και με Philips είχα παλαιότερα το ίδιο θέμα.
Η LG 32LD550 είναι πολύ καλη για τα λεφτά της. Εγώ δεν θα θυσίαζα με τίποτα τα 100hz απλά για τον φωτισμό με LED του πάνελ και με αμφίβολα ποιοτικά αποτελέσματα ... Το μόνο που αξίζει στις περισσότερες "LED", ιδιαίτερα στις χαμηλές κατηγορίες τιμής, είναι ο κομψότερος (λεπτότερος) σχεδιασμός. Στις 32" θεωρώ σημαντικότερα τα 100hz από το fullHD, εκτός και αν κάθεσαι να παρακολουθείς ταινίες στο ... μισό μέτρο! Αντίθετα τα 100hz βελτιώνουν αισθητά πολλές φορές την κίνηση κυρίως σε γρήγορες σκηνές δράσης και "μπάλα". Προχώρα με την LG 32LD550!

Edit:γραφαμε μαζι φιλε ευχαριστω πολυ για την απαντηση!!!

Αρα βγαινουν σιγουρα οι Samsung, τωρα σε Sony-LG υπαρχει κατι αλλο αξιολογο εκτος απο αυτες τις δυο sta 400 ευρω;
Eπισης υπαρχει τπτ σε Philips που να αξιζει να κοιταξω σε αυτα τα λεφτα;

Last edited:
Ευχαριστω βασικα yperior για τη προταση (με ειχες βοηθηση και στην επιλογη της πρωτης:grinning-smiley-043) σε σχεση με την Sony KDL-32EX600 που ειδα στα 400 kαι ειναι led αλλα στα 50hz αν δε κανω λαθος ποια θεωρεις καλυτερη; Aπο μοντελα τη λεει ποτε βγηκαν ειναι φετινες;
Οποιαδηποτε αλλη προταση δεκτη να συκρινουμε να καταληξουμε καπου...

Αν βρεις την EX500 (χωρις LED αλλα με 100 Hz) ειναι καλυτερη και απο τις δυο.:2thumb22sup:

Οι Sony εχουν μετριο media player φετος και απαραδεκτο το 2010 (οι δυο που συζηταμε ειναι του 2010).

H EX500 δεν ειναι πιο μικρη σειρα απο την EX600 και βασικα τη καλυτερο εχει απο την ld550;

Βασικα ειδα οτι στην ld550 γινετε να κανεις το κολπο με τον player και να παιζει και ταινιες... μπερδευτηκα τωρα!:violent-smiley-011:

Πρεπει να θυμασαι οτι οι εταιρειες πουλανε πρωτα design και μετα εικονα. Η ΕΧ500 ειναι καλυτερη απο την 600 σε εικονα γιατι η δευτερη εχει LED για να ειναι slim αλλα δεν εχει 100 Hz.

Γενικά σε LCD τηλεοράσεις η πρώτη μου επιλογή συνολικά είναι Samsung και η δεύτερη LG ... Οι Philips ... άστο καλύτερα μην κάνεις το λάθος να σκεφτείς τις αντίστοιχες κλασικές CRT τηλεοράσεις που έβγαζε η εταιρία αυτή, είχα μέχρι πριν μισό χρόνο την 29PT9416, καμία σχέση με το έργο ...

Re: Απάντηση: Eπιλογη 32'' τηλεορασης... εχω προβλημα βοηθεια!!!

Μην ξεχνας και την Sony.

Βασικα αρκετα μοντελα της ξεπερνανε τα αντιστοιχα της Samsung κατα την αποψη μου.

Tελικα δεν ειχανε την LD550 ουτε την ΕΧ500(αν και ξεφευγε στη τιμη)..
Αυτες που ειχε ειναι η ΕΧ600 και η LD450 και μαλλον θα παω να παρω τη δευτερη το απογευμα !