Λοιπον καταρχην καλησπερα σε ολη τη παρεα του forum!!!Το καλοκαιρι με τι βοηθεια σας επελεξα την Samsung 32c530 για το υπνοδωματιο και εχω μεινει απολυτα ευχαριστημενος :worshippy
συνδεση με pc, playstatio κτλ)... τωρα χρειαζομαι τη βοηθεια σας για ακομα μια 32αρα για το σαλονι(δε παιρνει μεγαλυτερη απο 80cm διοτι ειναι σε συνθετο πανω) αποσταση θεασης ειναι γυρω στα 2 μετρα οποτε δεν 8α υπαρχει μεγαλο προβλημα με αυτες τις ιντσες, η συγκεκριμενη TV θα χρησιμοποιειται 90% για τηλεοπτικο σημα αντε και 5-6 φορες το χρονο να δουνε καμια ταινια απο usb οποτε δε λεω οχι και σε hd ready χρηματα για τη χρηση που προοριζετε δε θελω να ξεφυγω απο τα 400 ευρω αντε και κανα 20-30 παραπανω τα δινω αν αξιζει...
Τωρα το προβλημα μου ποιο ειναι ενω ειχα σχεδον κλεισει στην Samung 32C450 επειδη το υπνοδωματιο εχει φατσα το σαλονι το τηλεκοντρολ θα βλεπει και τις δυο και απο οτι δοκιμασα σημερα στον κοτσο τα τηλεκοντρολ της samsung επιανε σε ολες τις Samsung και υπαρχει προβλημα και εισαι διαφορετικες σειρες(αν το εχει δοκιμασει κανεις και υσχυει 100% ας το επιβεβαιωσει) και απογοητευτηκα οποτε μαλλον θα κοιταξουμε κατι περα απο Samsung...:bigcry:
Περιμενω προτασεις διοτι αυριο θελω να τη παρω και συγνωμη αν σας κουρασα...:a0210:
Τωρα το προβλημα μου ποιο ειναι ενω ειχα σχεδον κλεισει στην Samung 32C450 επειδη το υπνοδωματιο εχει φατσα το σαλονι το τηλεκοντρολ θα βλεπει και τις δυο και απο οτι δοκιμασα σημερα στον κοτσο τα τηλεκοντρολ της samsung επιανε σε ολες τις Samsung και υπαρχει προβλημα και εισαι διαφορετικες σειρες(αν το εχει δοκιμασει κανεις και υσχυει 100% ας το επιβεβαιωσει) και απογοητευτηκα οποτε μαλλον θα κοιταξουμε κατι περα απο Samsung...:bigcry:
Περιμενω προτασεις διοτι αυριο θελω να τη παρω και συγνωμη αν σας κουρασα...:a0210: