Επιλογή 32αρας

konsniper

New member
29 May 2008
50
Πρώτο ποστ αρα καλώς σας βρήκα.Διαβάζω καιρό το φορουμ...πάνω απο 3μηνο προσπαθώντας να βοηθηθώ ως προς την επιλογή LCD 32αρα.
Εχω καταλήξει στην Sony 32S3000 και στην SAMSUNG LE32M86. και ως αουτσαιντερ 32 LG5000 .
Τα χρήματα είναι πάνω κάτω 700 ευρο και το μεγεθος της τηλεόρασης υποχρεωτικά 32 ιν.
Την σόνυ την έχω βρει στα 700! ευρο και την SAMSUNG στα 750!
Σε εικόνα μαρεσει καλύτερα η σονυ, αλλα η samsung εχει 100hz και επισης ωραιά (πιο εντονα ) χρώματα.
Οποιος θέλει λέει γνώμη ή καταθέτει εμπειρία απτις παραπάνω tV ή ακόμα και προτείνει μια άλλη 32 αρα στα ίδια λεφτα ...
Ευχαριστω εκ των προτερων για τη βοηθεια σας...

Eιδα την LG προσφατα και εντυπωσιαστηκα (με βαση την τιμη της). Πιστευω οτι εχει καλυτερη εικονα απο τις αλλες δυο.

Τυχαια στο Media Markt ηταν και οι 3 κολλητα...και η LG ειχε καλυτερα χρωματα αλλα πολυ μαυριο.Σε μια εκπομπη που εδειχνε,,ενας φοραγε μαυρο σακακι με τσεπη...εβω στις αλλες 2 φαινοταν ο σχεδιασμος της τσεπης...στην LG δεν υπηρχε καν..δεν μπορουσες να δεις λεπτομερεις με τιποτα..βεβαια ολες οι tv ηταν στις εργοστασιακες ρυθμίσεις.....Πολυ εντονο χρωμα γενικα στ ααλλα χρωματα.... σαν αν σου φωναζει παρε με.....και αυτο παντα ειναι λιγο περιεργο και επικυνδινο...

Απάντηση: Re: Επιλογή 32αρας

Εγω εχει τυχει να την δω επι μια ωρα και παραπανω. Ισως το μαυρο να μην ειναι κορυφαιο αλλα σε γενικες γραμμες για την κατηγορια η εικονα ειναι πολυ καλη.

Απο εκει και περα και οι ρυθμισεις παιζουν σημαντικο ρολο.

Αγαπητέ φίλε, νομίζω ότι ξεκινάς από λάθος βάση το ψάξιμό σου.
Δες τί θες να κάνεις με την τηλεόραση, σε τί απόσταση θα κάθεσαι
και μετά μπορείς να αποφασίσεις για χαρακτηριστικά & ίντσες.

Πολυ καλη ειναι και η 32r86 στα 650 ευρω....Στο skroutz ξεκιναει απο 633 ευρω και την δινει σε προσφορα ο κωτσοβολος με 2 πιτσες και 4 μπυρες.....Παντως προ ημερων την εδιναν e-shop και πλαισιο στα 550 ευρω αλλα δεν προλαβα....Μολις την χαμηλωσουν παλι θα την χτυπησω και εγω.......

Αγαπητέ φίλε, νομίζω ότι ξεκινάς από λάθος βάση το ψάξιμό σου.
Δες τί θες να κάνεις με την τηλεόραση, σε τί απόσταση θα κάθεσαι
και μετά μπορείς να αποφασίσεις για χαρακτηριστικά & ίντσες.

Πολυ σωστα τα λες αλλα μονο 700 ευρω εχει για να διαθεσει ο φιλος οποτε οι επιλογες ειναι περιορισμενες.

Πολυ σωστα τα λες αλλα μονο 700 ευρω εχει για να διαθεσει ο φιλος οποτε οι επιλογες ειναι περιορισμενες.

Όντως οι επιλογές είναι περιορισμένες...

....τώρα θα μου πείτε ότι ο άνθρωπος ενδιαφέρεται μόνο για 32άρα LCD, με 700 ...χωρίς να ξέρω τίποτα παραπάνω εγώ με 49 επιβάρυνση, θα κοίταγα και....

SAMSUNG PS42C96H - 749 (διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας....:nounder:...μπορεί και να έχει τελειώσει)

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=956139

PANASONIC 37PX8 - 749

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=19&category=69980053&product=1114735

SAMSUNG 32M86 - 739 (χωρίς εγγύηση Ελληνικής αντιπροσωπείας..κ.λ.π.)

http://www.technixx.gr/deeplink.jsp?PROD=975449&ext=skroutz

...αλλιώς η LG...μια χαρά είναι...για αρχή!!!

Re: Απάντηση: Re: Επιλογή 32αρας

Πολυ καλες C96 και PX80 αν δεν περιοριζεται ο φιλος αποκλειστικα σε 32" και αρα σε LCD.

κατεληξα στης s3000 γιατι απο κοντα..και αφου επαιξα μ ετα μενου της κτλ..μου φανηκε κλαυτερη σε χρωματα, αντιθεση και ποιοτητα μαυρου.Αφηστε που η samsung για να αλλαξει απο το ενα καναλι στο αλλο θυμιζε ταινια Αγγελοπουλου...Μια αιωνιοτητα και μια μερα!!!!Η Lg ηταν στον τελικο...αλλα ηττηθηκε στις λεπτομερειες....η σονυ ειχε πολυ καλο smart mode και γενικα με επεισε πιο πολυ.η LG ηταν θεαματικη στο κοκκινο...αλλα τελικα οι ανθρωποι εμοιαζαν με ερυθροδερμοι.Και οσο πειραζες τις ρυθμισεις ολο κατι εχανες γιανα να κερδισεις κατι αλλο. Ετσι κατεληξα στην σονυ που κατα τη γνωμη μου ειχε τον καλυτερο μεσο ορι σε αυτα που ζητα ενας μεσος χρηστης.Φυσικα χρωματα , καλη ποιοτητα εικονας και καλη σε τηλεοπτικο σημα....Ελπιζω να βγει καλή...Ευχαριστω όλους για την αμεση απαντη σας και το αμεσο ενδιαφερον σας..εννοειται πως η κουβεντα τωρα αρχιζει.....cu around

Υ.Γ ΣΤην αρχη ημουν προδιαθετιμενος θετικα για LG γιατι εχω laptop με φανταστικη οθόνη..αλλα τελικα..επελεξα σονυ.....

Υ.Γ. Την plasma panasonic που μου δειχνει καποιος παραπανω στο πλαισιο..το media markt την ειχε προσφορα 649 ευρο!!! οποιος ενδιαφερεται ηταν καλη και σε σουπερ προσφορα νομιζω....Απλως δεν ειχα το χωρο για 37.....

Last edited: