Επιλογη 32ας LCD

ronalsot

New member
28 March 2008
9
Καλησπερα. Ειμαι ολοκαινουριος στο forum αλλα το παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο... Λοιπον εχω ενα προβλημα σχετικα με την επιλογη μιας 32ας LCD! Τα δεδομενα ειναι τα εξης:

Αποσταση θεασης 1-2,5 μετρα.
40% για TV, 40% για ταινιες , 20% PS2

Το ποσο που μπορω να διαθεσω ειναι το πολυ 700 Ε.

Eχω ψιλοκαταληξει σε αυτη..

Philips 32'' 32PFL7762D/12
http://www.consumer.philips.com/con...uctid_32PFL7762D_12_GR_CONSUMER/32PFL7762D-12
(649 απο technixx)

Μπορειτε να μου προτεινετε κατι καλυτερο στα ιδια χρηματα; Aν ναι και σε τι ειναι καλυτερη... Thanks εκ των προτερων για την βοηθεια...

Samsung 32R86 σε τιμές μέχρι 700 ευρώ σε πολλά καταστήματα... ίσως και καμιά Sony 32S αν μπορέσεις να τη βρεις σε τέτοιες τιμές!

Ποια ακριβως Samsung 32R86 υπαρχουν 3 νομιζω... Η Β, η ΒD και η W. Ξερεις αν εχουν καποια διαφορα; Oσο για τις Sony απο οτι βλεπω ξεφευγουν απο το budget. Ποια τα προτερηματα της Samsung ακριβως;

η Sony 32S3000 είναι μέσα στο budget.ΙΜΟ η αυτήν η την R86.το W είναι η λευκή εκδοση.Β=ΒD

Εγω πιστευω οτι δεν ειναι καιρος για αγορα σε low και mid range μοντελα τωρα .
Toν Απριλιο που θα σκασουν μυτη οι καινουργιες γκομενες ,οι παλιες για να βρουνε πελατη οχι μονο θα πρεπει να ριξουν τις τιμες ................. αλλα θα εχουν καρεκλατο και βιδαριστο for free .

Δηλαδη προτεινεις να περιμενω κανενα μηνα να πεσουν οι τιμες; Και μετα προς τα που να κινηθω;

ps. καρεκλατο βιδαριστο;;;;; :confused:

Last edited:
Δηλαδη προτεινεις να περιμενω κανενα μηνα να πεσουν οι τιμες; Και μετα προς τα που να κινηθω;

ps. καρεκλατο βιδαριστο;;;;; :confused:

Περιμενε λιγο δεν χανεις τιποτα και τα μοντελα που εβαλες στο ματι μονο να ακριβυνουν δεν προκειτε ........το μετα παιζετε μπορει και τοσιμπα μερια π.χ.

ps. καρεκλατο βιδαριστο;;;;; :confused: = παλια ορολογια σεξουαλικων στασεων την οποια χρησιμοποιουσαν κατα κορον νεαροι , ως ενδειξη πειρας και καλα ............αλλα αυτοι συνηθως το δουλευαν χειροκινητα το εργαλειο , αν με πιανεις ?:afro:

Περιμενε λιγο δεν χανεις τιποτα και τα μοντελα που εβαλες στο ματι μονο να ακριβυνουν δεν προκειτε ........το μετα παιζετε μπορει και τοσιμπα μερια π.χ.

Eγω καταλαβαινω οτι οσο το ψαχνω περισσοτερο ολο και πιο πολυ μπερδευομαι... Ωχ.. Τεσπα thanks... Aν μπορεις, πες μου τι ακριβως θα πρεπει να προσεξω, οσον αφορα τα χαρακτηριστικα, στις 32αρες (γιατι εκει εχω καταληξει, και μαλλον ειναι το μονο) +- εταιριων; απο οτι εχω καταλαβει στις 32 δεν χρειαζομαι full hd, σωστα;

ps. καρεκλατο βιδαριστο;;;;; :confused: = παλια ορολογια σεξουαλικων στασεων την οποια χρησιμοποιουσαν κατα κορον νεαροι , ως ενδειξη πειρας και καλα ............αλλα αυτοι συνηθως το δουλευαν χειροκινητα το εργαλειο , αν με πιανεις ?:afro:
lol το ψιλοκαταλαβα αλλα ελεγα μηπως ειχε καποια σχεση με tv´s που ειμαι λιγο ασχετος οπο οτι καταλαβαινεις.

32ara και Full με 700 ευρω δεν υπαρχει και δεν προβλεπετε για το αμμεσο μελλον .
Μιλαω ομως γιαυτην εδω [http://www.net-electric.gr/catalog/toshiba-regza-32r3500pg-lcd-tv-p-2040.html
για την οποια καποιοι εχουν εκφραστει με καλα λογια εδω μεσα και ειναι και πιο καινουργιο μοντελο.
Αλλα οπως συμβαινει με αρκετους απο εδω μεσα , δεν εχουν μπει στον κοπο να μας ενημερωσουν τι ειδαν σπιτι .
Ενταξει δεν ηταν και πολλοι αλλα δεν χανεις τιποτα να την δεις μιας και στον τομεα χαρακτηριστικα ειναι αρκετα εξοπλισμενη και δεν της λειπη σχεδον τιποτα.
Τα χαρακτηριστικα επισης ,δεν λενε ολη την αληθεια οπως π.χ. το κυκλωμα επεξεργασιας και το ποσο καλα κανει την δουλεια του .
Τις προαλες συνδεσαμε μια philips 9632 ( 1100 ευρω) αλλα δυστηχως θα παει χαμενη αν ο φιλος μου δεν φτιαξει καλα τις κεραιες μιας και δεν επαιζε τιποτα καλα πλην του DVD .
Οποτε αυτος ειναι επισης ενας σημαντικος παραγοντας , το σημα που εχεις.
Η R86 ειναι ενα αξιοπρεπες μοντελο στα 700 ευρω αλλα νομιζω οτι πλεον ειναι ακριβη γιαυτα που προσφερει και για samsung.
Με 40 ευρω παραπανω μαλλον κανεις πιο καλο strike ...............

Και οι δυο φαινονται πολυ καλες.. Απλα ειχα ακουσει καλα λογια για τις philips και γι' αυτο ειχα ψιλοκολησει εκει... LG και Τοshiba ειναι ΟΚ σαν εταιριες; γιατι εχω μια μανια με τα brands. αν αγορασω ενα πιατο και εναν δεκτη αλλαζουν τα δεδομενα;

Και οι δυο φαινονται πολυ καλες.. Απλα ειχα ακουσει καλα λογια για τις philips και γι' αυτο ειχα ψιλοκολησει εκει... LG και Τοshiba ειναι ΟΚ σαν εταιριες; γιατι εχω μια μανια με τα brands. αν αγορασω ενα πιατο και εναν δεκτη αλλαζουν τα δεδομενα;

Οι Philips σειρα 9ΧΧΧ ειναι αρκετα καλες , συνηθως ομως οι 7ΧΧΧ ειναι μετριες και υποδιεστερες του ανταγωνισμου στα ιδια λεφτα.

Βεβαια δεν εχω δει την συγκεκριμενη και δεν ξερω αν αξιζει τον κοπο.

Ρε ronalsot θα σου προτεινα να φυλαξεις τα φραγκακια σου και να πας κουβα.Ε, τι λετε και σεις παιδες?

Κούβα λεει το παληκαρι μεγαλε........στο νησι διακοπες, οχι να παει στον κουβά.:flipout::grandpa::grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Κούβα λεει το παληκαρι μεγαλε........στο νησι διακοπες, οχι να παει στον κουβά.:flipout::grandpa::grinning-smiley-043:SFGSFGSF:

Σωστος...Στον κουβά πας μονο με το παμε στοιχημα....:2thumb22sup:

Αν αγορασω ενα πιατο και εναν δεκτη αλλαζουν τα δεδομενα;

Εχοντας καλυτερο τηλεοπτικο σημα μηπως αλλαζουν τα δεδομενα;

ps. Δεν ειναι και κακη η ιδεα της Κουβας :BDGBGDB55:

Δεν μπορω να κανω edit το προηγουμενο post οποτε γραφω καινουριο... Μολις ειδα μια προσφορα απο το ραδιο κορασιδη. Για μια Toshiba με τα εξης χαρακτηριστικα..

Οθόνη LCD 32" 16:9

* HD Ready
* Ανάλυση 1366x768
* Δυναμικός λόγος αντίθεσης 5.000:1
* Φωτεινότητα 500cd/m2
* Προοδευτική σάρωση, συμβατή με σήματα υψηλής ευκρίνειας 1080i, 720p μέσω θύρας HDMI
* SRS WOW 20W RMS
* Λειτουργία REGZA Link για διαχείριση συσκευών με ένα μόνο χειριστήριο (π.χ. DVD, HD-DVD)
* Είσοδοι 2 x HDMI, 2 x Scart, Component, Είσοδος PC.
* ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ : (ΠxΥxΒ) 80x59,2x28,4εκ. (με βάση), βάρος 16,7Kg

Ξερετε ποιο μοντελο ειναι; Την εχει δοκιμασει κανεις; Λεει τιποτα;