Επιλογή 42" TV

staxtis

New member
9 April 2013
38
Χαιρετώ το forum...καλως σας βρήκα.
Δεν περίμενω τόσα άτομα,τόση οργάνωση,τόσο πάθος και ειλικρινά χάρηκα πολύ.

Κατα πάσα πιθανότητα θα πάρω την LM760 στα 899euro...
Δεν μπορώ να διαθέσω ουτε EURO παραπάνω μιας και ξεκίνησα απο τα 700-800euro (LM 670s) και έφτασα στα 900(LM760s).:D

inch? 42...

Ντοκιμαντερ,Ταινίες(3D δεν χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου),ΝΒΑ και κανένα παιχνίδι στο ps3.

Για αυτά εχω την τηλεόραση.

Εχω κάνει σωστή επιλογή ή μέχρι αυτά τα χρήματα έχετε να μου προτίνετε κάτι καλύτερο?

Σας ευχαριστώ πολύ!

Γιατί να δώσεις 900 ευρώ για μόλις 42"? Πήγαινε πάρε μια LG 42LS5600 με 400 και κάτι ευρώ , LG LED LCD στα 50 Hz (πραγματικά) είναι και αυτή , ίδιας τεχνολογίας πάνελ (IPS) έχει με τις μεγαλύτερες σειρές , έτσι και αλλιώς το 3D δεν σε ενδιαφέρει (και πολύ σωστά βέβαια γιατί σε 42" η θέαση 3D ακούγεται μάλλον ως ανέκδοτο).

Η LM760S είναι στα 100 Hz, για αυτή γράφει ο φίλος πιο πάνω, όχι για την LM670S. ;) Είναι παρ' όλα αυτά υπερβολικά ακριβή. Για κοίτα ακριβώς πόσο διαθέσιμο πλάτος έχεις.

Το δεν μπορώ ειναι γιατι ...ΜΗΝ ΜΠΛΕΞΕΙ με γυναίκα και μάλιστα ΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ!:D

Θεωρεί οτι είναι πολύ μεγάλη...Και μαι 37άρα που είχε στο σπίτι της ξαδέρφης μου και πήγε μου λεει ΟΧΙ ΟΧΙ πιο μεγαλη απο 42.

Επομένως απο το να μου φουσκώνει στα @@ προτιμώ να πάω σε 42:D

Πάρε μια 46"-47" και πλάσαρε την σαν 42". Δε θα καταλάβουν τη διαφορά. :smile:

Ρε ετσι οπως με κάνετε με εχετε μπριζώσει...
Δωστε 1-2 προτάσεις σε 46-47....MAX MAX στα 900 euro...

πω ΠΟΙΟΣ την ακούει...
Ημουν ΕΤΟΙΜΟΣ να αγορασω 42 και με αυτα που λέτε δεν με βλέπω...

εχουν δικιο τα παιδια αμα τα ακους ακομα και απο την αδερφη ασε καλητερα 46αρα

Πχ η KDL-46HX750 ή ue46f5070ssxzg??
Δεν είναι καλές?

Δεν ξέρω ρε παιδιά σήμερα θα πήγαινα για την 42αρα 760 θα την έπερνα και τέλος κα ιτώρα με την 46 είμαι πάλι στο κενό.

Last edited:
Αν βρεις τη Sony,είναι η καλύτερη επιλογή...
Είναι πλέον δυσεύρετη όμως !!!

Η Sony είναι 200 Hz πραγματικά , η Samsung αν κρίνω απο το αντίστοιχο περυσινό μοντέλο είναι 50 Hz πραγματικά.

Εννοείται ότι προτιμάς την Sony από θέμα εικόνας.
Αρα θεωρείς καλύτερη επιλογή την 750 σε αυτά τα χρήμα(900euro)η είναι η καλύτερη απλά απο αυτες τις 2?

Καλύτερη επιλογή σαν εικόνα. Πρέπει να αγοράσεις και ένα media player υποχρεωτικά όμως (οι Sony δεν έχουν καλό media player).

Αλλά αυτό θα στο πρότεινα έτσι και αλλιώς ακόμη και με την Samsung (όλοι οι ενσωματωμένοι media player έχουν κάποια προβλήματα).

Η αλήθεια είναι οτι έψαξα αρκετά κα ιτην 750 δεν την βρήκα πουθενά...
Βρήκα μόνο 2 καταστήματα που την έχουν εκθεσιακά...
Το ενα μου λεεθ παίζει 9 με 9 απο τον Νοεμβριο αρα καλύτερα επιλέξτε κάτι άλλο...Και το αλλο καταστημα μου είπε 870..αχαχχαχα 930 την πουλούσαν και μου λεει 870 εκθεσιακό.

Μήπως γνωρίζει κανείς πότε θα βγεί ο αντικαταστάτης της 750?

Αν σου την άφηναν γύρω στα 750 ευρώ θα το σκεφτόμουν στην θέση σου. Με 870 όχι δεν αξίζει.
Την 750 να μου την άφηνε 750euro εννοεις???
Ε ανάλογα πόσες ώρες είχε παίξει...Αμα μου έλεγε οτι έπαιζε 9 με 9 απο τον Σεπτέμβριο δεν θα την αγόραζα:D.

Πιο πολύ αναρωτιέμαι ΠΟΤΕ και ΠΟΙΑ θα είναι ο αντικαταστάτης της KDL-46HX750...!