Επιλογή 47-52 ίντσες

Asteris

AVClub Enthusiast
8 April 2008
719
Θεσσαλονίκη
Παιδιά θέλω βοήθεια για την οθόνη που θα βάλω στο Play room, http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=27937&page=3 .

Ο χώρος είναι 5x7 μέτρα, ο καναπές θα είναι στα 3.5m και οι χρήσεις είναι οι παρακάτω:

1) Καθημερινή θέαση TV, δορυφορική TV και μουσικά videoclips.
2) Αθλητικά με φίλους (κυρίως F1 και Champions league)
3) Παιχνίδια από PC/PS3, άντε και ελάχιστο internet surfing περιστασιακά.

Δεν θα παίζει ταινίες, θα υπάρχει προτζέκτορας για αυτόν τον λόγο (εκτός εκτάκτων περιπτώσεων όπως πχ να δουν τα πιτσιρίκια κάνα παιδικό όταν οι μεγάλοι ψήνουμε δίπλα στην αυλή, οπότε δεν μπορείς να τα σκοτεινιάζεις όλα και να κλείνεις πόρτες-παράθυρα).

Ψήνομαι για 52W4500, αλλά για προτείνετε και τίποτα άλλο σε οικονομικότερη τιμή, μπορώ πχ να πάω με ασφάλεια σε λύσεις plasma (Panasonic 50pz80E, LG 50PF95) ?

Για πείτε γνώμες...

.... μπορώ πχ να πάω με ασφάλεια σε λύσεις plasma (Panasonic 50pz80E.....

Να ποντάρω στη συνέχεια ή έχει φραγεί από τον ΟΠΑΠ...???....Sorry για το :offtopic:

--------------------------------------------------------
On topic...

...φίλε Αστέρη, σωστή η σκέψη σου για την διάσταση 50'-52" και η ύπαρξη βιντεοπροβολέα στο play room σου κάνει πιο εύκολη τη ζωή, η 52W4000 έχει γύρω στα 2.100 ....

http://www.skroutz.gr/s/44153/Sony-KDL-52W4000-52".html

....υποθέτω ότι η 52W4500 για την οποία ενδιαφέρεσαι, θα είναι ακριβότερη (πάνω - κάτω 500 ,) ...αν συμπέρανα σωστά το budget σου πρέπει να είναι γύρω στα 2.500 ...

....οπότε με 2.600 , εγώ θα έπαιρνα την Pioneer - 5080XD....κι ας είναι περσινό μοντέλο.....

http://www.skroutz.gr/s/7599/Pioneer-PDP-5080XD-50".html

...(όσοι τη αγόρασαν τον Ιανουάριο, την έχουν ακόμα ;))...και όπως να το κάνουμε ένα play room με KURO και βιντεοπροβολέα, είναι όνειρο πολλών...-bye-

Πολύ καλή η δουλειά που έχεις κάνει φίλε :a0210:

Για την χρήση που αναφέρεις θα κοίταγα και κάποια 9άρα Philips στις 47''. Δυνατή επεξεργασία SD για τις καθημερινές θεάσεις, καλή κίνηση για τα αθλητικά και κανένα ρίσκο με παιχνιδομηχανές και PC. Οι ταινίες δεν σε απασχολούν αφού υπάρχει προβολέας, άρα η έλειψη καλού μαύρου δεν θα προβληματίσει.

νομιζω πως μια καλη λυση σε lcd θα ηταν οτι πρεπει.... προτεινω 52ara xl2 ths sharp η philips 9703 47 ara . αν αντεχει παντα το πορτοφολι σου τα 3000 ευρω κ πανω γιατι αν θυμαμαι καλα καπου εκει κανουν κ οι δυο. αυτα απο εμενα :)

Για τη χρήση που κάνεις καλύτερα lcd. Πάντως η καινούργια 50αρα plasma full hd samsung PS50A656T είναι σε δελεαστική τιμή -γύρω στα 1900- και αναρωτιέμαι τι ψάρια πιάνει.

Αμέσως κάτω από την W4500 με 100hz υπάρχει η samsung 52Α656 στα 2200 ευρώ που θα σε ενδιαφέρει.

Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις. Παραπάνω από 2000-2200 με τίποτα και αυτά για 52άρα, έρχονται νέα HD προβόλια τα Χριστούγεννα, καλύτερα να τα διαθέσω εκεί.

Και τελικά μόνο 52άρα, έκανα ένα shop και σε τέτοιο τοίχο πάλι μικρή δείχνει...

Screens1.jpg

Πάρε Plasma και δεν θα χρειαστείς το Τζάκι :D όπως λέει και ο Γιάννης!
Και εγώ θα πρότεινα την Pioneer αλλα φου δεν ανεβαίνει άλλο το budget σου πάρε την 52W4500.

Εγώ θα πρότεινα την LG-52LG5000.
Την αγόρασε ο γαμπρός μου και είναι πάρα πολύ καλή και φτηνή.

.