επιλογη 50''+

nbullamatsis

Supreme Member
11 February 2007
4,664
πειραιας
Tη βοηθεια σας για επιλογη ΤV,

Panasonic Viera TH-50PZ80E Plasma TV 50' Full HD ή κατι αλλο;

χρηση 80% TV και 20% Movie

ευχαριστω

Για 80% χρηση τηλεοπτικου σηματος το FULL HD ειναι πλεονασμος και θα σου δημιουργησει προβλημα στη θεαση SD.

Καλυτερα κοιτα την 50PG6000 της LG ή την 50PX8 ή περιμενε τις νεες Samsung ή ψαξε καποιο παλαιο μοντελο οπως 50C96.

Tι αποσταση θεασης εχεις?

Για 80% χρηση τηλεοπτικου σηματος το FULL HD ειναι πλεονασμος και θα σου δημιουργησει προβλημα στη θεαση SD.

H PZ80 συμφωνα με αρκετους απο οσους την εχουν αγορασει αλλα και διαφορα τεστ απο sites ειναι μετρια σε τηλεοπτικο σημα.

Οποτε και εγω ψηφιζω 50PG6000.

Καλυτερα κοιτα την 50PG6000 της LG ή την 50PX8 ή περιμενε τις νεες Samsung ή ψαξε καποιο παλαιο μοντελο οπως 50C96.

Tι αποσταση θεασης εχεις?

Συμφωνώ και επαυξάνω ... ότι απόσταση θέασης και να έχεις.

Θα γλυτωσεις και 800 περιπου ευρα.
Aν θελεις παιρνεις και μια 37PX8 για το WC.

Και ξανα περισσευουν 150 ευρα για αγορα μιας 17" για το ασανσερ :BDGBGDB55:

Last edited:
thanks,

Από τηλεορασεις ειμαι εκτος, πειτε μου για ηχεια, τελικους κτλ. βασικά θελω να την παρω δωρο στον φαδερ, ξερετε τωρα πως ειναι:;;
''πηρες την μαπα με την μικρη αναλυση για μενα και εσυ εχεις διπλη αναλυση'' και τα σχετικα...
Η εμειρια μου με τηλεορασεις LCD και Plasma, μου λεει οτι δεν μπορεις να δεις μπαλα ή γενικα γρηγορα πλανα.
Αυτο ειναι το βασικοτερο κριτηριο. πρόταση;

ευχαριστω για την οικονομια, με τα ρεστα θα παρω καλωδια ρευματος στην εσπρεσιερα μου...κερναω καφε....Κυριακο....