Επιλογή 55' TV για δώρο!

KSaraf

New member
2 September 2011
77
Καλησπέρα σε όλους,

ψάχνω να κάνω δώρο στον κουμπάρο μου μια TV 55''. Από όσο γνωρίζω τα γούστα του θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για ταινίες από media player και αθλητικά από nova - otesport. Το budget είναι μέχρι 1000 ευρώ.

Έχω βρεί αυτές τις τρείς:
Samsung UE55KU6400

Panasonic TX-55DXW604

Philips 55PUT6401

Ποιά από τις τρεις προτείνετε? Αν υπάρχει και άλλη πρόταση καλοδεχούμενη.

Ευχαριστώ πολυ!

Το φετινό μοντέλο της Sony KD-55XD8005 είναι εξίσου καλό? 200 πάνω απο το budget αλλά μου κάθεται λίγο που είναι περσινό μοντελο.

φίλε Ducksong καταρχάς σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις!

Κοιτώντας κάποιους πίνακες αξιολόγησης στο rtings βρήκα ως πολύ αξιόλογες και αυτές τις δύο (πάλι του 2015) Sony KD-55X8507C & Sony KD-55X8505C, οι οποίες από ότι καταλαβαίνω είναι ίδιο μοντέλο με άλλο χρώμα. Η διαφορά τους με αυτό που μου προτείνεις είναι μόνο το 3D? γιατί στα χαρακτηριστικά του skroutz αναφέρει και το refresh rate (200hz με 800hz) Επιπλέον γιατί λες για την καινούρια για panel με 50hz refresh rate ενώ στα χαρακτηριστικά γράφει 200hz.

ευχαριστώ και πάλι!

Έτσι για την ιστορία να αναφέρω ότι κατέληξα στην Sony KD-55X8507C. Σε λίγες μέρες που θα την παραλάβει θα σας γράψω και εντυπώσεις. Πάντως από το λίγο ψάξιμο που έκανα θεωρώ εντυπωσιακό το γεγονός να βγάζει εταιρεία καινούρια προϊόντα με χειρότερα specs!