Επιλογή Αγορά ηχείων και ενισχυτή (help!!)

labrina

New member
12 October 2010
51
paidia 8elw na akousw protaseis. to saloni einai 30tm
exw dei ton yamaha rxv 365
hxeia crystal audio tx-t1
sub YamahaYST-SW030
kostos gyrw sta 700euro
8elw na mou peite eseis ama exete kati kalytero!!

Από ηχεία είσαι ΟΚ. Θα έλεγα να αφήσεις το sub για το μέλλον και να δώσεις περισσότερα για ενισχυτή. Αν είναι για δικάναλη ακρόαση η επιλογή σου είναι λάθος. Αν είναι για home cinema, πάρε κάποιον λίγο καλύτερο, όπως τον 465, ή τον 565 της ίδιας μάρκας , ή δες κάτι σε pioneer. Αργότερα πάιρνεις και ένα καλύτερο sub (καλύτερα χωρίς sub, παρά με κακό sub).
Εάν θες δικάναλο σύστημα μια αξιπρεπής επιλογή είναι ο Marantz PM5003 στα 280 ευρώ. Επίσης Denon PMA510AE στα 229 και CambridgeAudio 350Α στα 300 περίπου. (μιλώντας πάντα για οικονομικά μηχανήματα)

Από ηχεία είσαι ΟΚ. Θα έλεγα να αφήσεις το sub για το μέλλον και να δώσεις περισσότερα για ενισχυτή. Αν είναι για δικάναλη ακρόαση η επιλογή σου είναι λάθος. Αν είναι για home cinema, πάρε κάποιον λίγο καλύτερο, όπως τον 465, ή τον 565 της ίδιας μάρκας , ή δες κάτι σε pioneer. Αργότερα πάιρνεις και ένα καλύτερο sub (καλύτερα χωρίς sub, παρά με κακό sub).
Εάν θες δικάναλο σύστημα μια αξιπρεπής επιλογή είναι ο Marantz PM5003 στα 280 ευρώ. Επίσης Denon PMA510AE στα 229 και CambridgeAudio 350Α στα 300 περίπου. (μιλώντας πάντα για οικονομικά μηχανήματα)

Ευχαριστώ για τιs συμβουλέs!!
Εχω δει και τα ηχεία roister emphasis 25 wenge τι λεs αξίζουν?
και τι sub μου προτεινειs?

Και τα Roister αξίζουν. Αλλά τα crystal νόμίζω ότι είναι καλύτερα. Σε φθηνό sub δεν ξέρω τι να προτείνω πραγματικά και γενικά παίζει ρόλο και ο χώρος που θα μπει. Αν είναι για μουσική μην παίρνεις καθόλου, αν είναι για ταινίες , σίγουρα είναι αρκετά καλά τα crystal audio. Αν απλά θες εφέ μπαμ μπουμ πάρε ένα φτηνό yamaha, αν και αυτό που αναφέρεις θα πέσει πολύ μικρό για τα ηχεία που σκέφτεσαι. (Υπάρχουν πολλά, αλλά δεν τα έχω ακούσει. Είχα ένα crystal audio, αξιοπρεπέστατο σε όλα, πρέπει να πω.) Θα έλεγα να κοιτάξεις αυτό που θα πάρεις να έχει μεγάφωνο τουλάχιστον 10 ιντσών και με τίποτα πιο μικρό, αν και με τα τεραγωνικά σου ένα 12 ιντσών θα ήταν πολύ καλύτερο.

Σχετικά με roister και crystal audio πρέπει να πω ότι τα συγκεκριμένα roister δεν τα έχω ακούσει. Αν μπορείς άκουσέ τα κάπου.