- 19 June 2006
- 11,029
Η Ε39 τι είναι? BMW?
Στο δικό μου V50 κάποια στιγμή παρουσίασε δυσλειτουργία η κεντρική κονσόλα, δεν προλάβαινες να μπεις στο μενού και το χειρότερο δεν λειτουργούσε έτσι το ηχοσύστημα. 1-2-3-4 επισκέψεις στην αντιπροσωπεία (καμία 2ετία) το μόνο που βρήκαν ήταν οξείδωση στη μονάδα που ήταν πίσω στην κεραία και πρακτικά σήκωσαν τα χέρια.... δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διορθωθεί... μάλιστα με είχαν βάλει να παραγγείλω και μονάδα σιντί την οποία δεν την τοποθέτησαν τελικά.... Ποιες υπηρεσίες λοιπόν;
ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Πήρα μια μεταχειρισμένη E39 πρόσφατα... καίτοι παλιότερη. Καμία σχέση τα δύο οχήματα, το V50 μου κουδουνίστρα μπροστά της. Ποτέ ξανά Volvo λοιπόν.
έχω το ίδιο αμάξι V50, το πήρα τον Ιούλιο του 2008 στην έκδοση momentum 1.8 έχω γύρω στα 125.000 πέρα από το προβλεπόμενα service δεν έχει πάθει τίποτε απολύτως
Στο δικό μου V50 κάποια στιγμή παρουσίασε δυσλειτουργία η κεντρική κονσόλα, δεν προλάβαινες να μπεις στο μενού και το χειρότερο δεν λειτουργούσε έτσι το ηχοσύστημα. 1-2-3-4 επισκέψεις στην αντιπροσωπεία (καμία 2ετία) το μόνο που βρήκαν ήταν οξείδωση στη μονάδα που ήταν πίσω στην κεραία και πρακτικά σήκωσαν τα χέρια.... δεν ξέρουμε τι ακριβώς συμβαίνει και δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι θα διορθωθεί... μάλιστα με είχαν βάλει να παραγγείλω και μονάδα σιντί την οποία δεν την τοποθέτησαν τελικά.... Ποιες υπηρεσίες λοιπόν;
ΠΟΛΥ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ.
Πήρα μια μεταχειρισμένη E39 πρόσφατα... καίτοι παλιότερη. Καμία σχέση τα δύο οχήματα, το V50 μου κουδουνίστρα μπροστά της. Ποτέ ξανά Volvo λοιπόν.
Σε καμια περιπτωση δεν ειναι αντιπροσωπευτικά, αλλα αν εχεις καει με κατι, δυσκολα το βλεπεις ξανα αντικειμενικα.
Μια από τις εταιρείες που δεν θα αγόραζα ποτέ αυτοκίνητο της είναι η Ford , όσοι γνωστοί είχαν πάρει Focus το μετάνιωσαν λόγω κακής ποιότητας καμπίνας (φθορές σε καθίσματα και ταμπλό) και μηχανικών προβλημάτων.
Στην οικογενεια μας εχουμε honda-mitsubishi. Ακομη και ο πεθερος μου ακομη οδηγει ενα honda civic του 1998 με 150.000 χλμ... Αν δεν το κακομεταχειριζοταν η πεθερα μου θα ελεγες οτι δεν το εβγαζε ποτε στον δρομο. Οταν πουλησαν ομως το matiz μπηκε σε λειτουργια καθημερινα και νομιζω εχω ανεβασει φωτογραφια που η πεθερα μου το "παρκαρε" το μισο στο αερα πανω απο ρεμα... μεχρι και εμενα με χτυπησε στο παρκαρισμα μια φορα...Εξαρτάται το γιαπωνέζικο. Το μαζντα του συγχωρεμενου του πατέρα μου (6ρι 2λιτρο) μια χαρά ήταν μέσα, τίμια ποιότητα αν και όχι ιδιαίτερα πολυτελές πχ στα πλαστικά. Βέβαια μηχανικά, διαμάντι, μια μηχανή βελούδο, στα 12 χρόνια πήγαινε σαν καινούργια.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.