Τώρα είδα ότι μένεις στην Γερμανία. Στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα με Turbo (TSI κτλ) καταπονούνται πολύ περισσότερο λόγω υψηλών θερμοκρασιών. Έτσι και αλλιώς η απροβλημάτιστη λειτουργία του Turbo συνήθως δεν ξεπερνάει τα 120 χιλ. χιλιόμετρα. Μετά αρχίζουν τα προβλήματα.
Εχω αρχίσει τα τεστ...
Εχω παρει πολλες φορες το Χ1 του συναδελφου και εχω καλες εντυπώσεις!
Πηρα χθες το Q3 ενός αλλου συναδελφου και εκανα περίπου 100 χλμ.
Οι εντυπώσεις είναι χειρότερες από το Χ1. Πιο θορυβωδες, αισθηση ότι εισαι πανω και όχι μεσα σε αυτοκινητο.
Σαν δυναμη (1.4 150 αλογα, βενζινη) ήταν καλο.
Πηγαίνοντας με την ιδια ταχυτητα εχεις την αισθηση στο Q3 ότι τρεχεις περισσοτερο...
Επίσης πήγα και ειδα το Tiguan diesel 2.0 150HP. Οπτικα είναι πιο τζιπ, εχει πολλα εξτρα σε σχεση με το Χ1, τεστ θα του κανω σε 10 μερες μια που την άλλη εβδομαδα δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο...
Επίσης πήγα και ειδα το Tiguan diesel 2.0 150HP. Οπτικα είναι πιο τζιπ, εχει πολλα εξτρα σε σχεση με το Χ1, τεστ θα του κανω σε 10 μερες μια που την άλλη εβδομαδα δεν εχω καθολου ελευθερο χρονο...
Στην Ελλάδα και στην Γερμανία μπορεί να μην ζορίζονται (ειδικά όταν υπάρχουν Γερμανικής ιδιοκτησίας περιοδικά όπως το Autobild που έχουν ως μοναδικό σκοπό να προπαγανδίζουν την Γερμανική "ανωτερότητα"), στην Αμερικανική αγορά όμως όπως και σε άλλες (πχ. Ινδία , Κίνα) δεν είναι το ίδιο , και ένας απο τους λόγους είναι τα προβλήματα αξιοπιστίας.
For much of the past decade, Volkswagen has been plagued with powertrain reliability issues in the high-volume four- and five-cylinder engines that power Passat, Jettas, and other VW products, according to Consumer Reports.
In the past few years, the automaker has made significant strides in quality and recieved high marks from reviewers at the publication.
Still, there seems to be a stigma that lingers in the minds of mass-market shoppers who place a premium on reliability. This stigma is further enforced by publications like JD Power's 2014 initial quality and vehicle dependability surveys, where VW scored below industry average in both.
http://www.businessinsider.com/why-americans-arent-buying-volkswagens-2014-7
Μπορείς να διαβάσεις και αυτό...
German Reliability: The Greatest Myth Ever Sold to American Car Buyers...http://dougdemuro.kinja.com/german-reliability-the-greatest-myth-ever-sold-to-amer-1572026115
H gla
Η E60 πάντως είναι απογοήτευση στο δρόμο.
Μόνο με sport ανάρτηση στρώνει κάπως.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.