επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

ε εννοειτε λεω τη γνωμη μου ρε φιλαρακι.
απλα λεω οτι αν ριξεις μια ματια και δεις οτι αυτο το μοντελο εχει απο 850 και πανω και υπαρχει ΜΟΝΟ ΕΝΑ μαγαζι σε ολη την ευρωπη που στο δινει 250 ευρω λιγοτερο τοτε το ψαχνεις και μολις δεις οτι πολυς κοσμος εχει παραπονα απο εκει τοτε παρε τα ρισκα σου και κανε οτι σε φωτισει ο θεος
εγω ακομα και το αντοραμα που το εχει 800 το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι

Απάντηση: Re: επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

εγω ακομα και το αντοραμα που το εχει 800 το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι

αν έχεις ακόμα και από το adorama αμφιβολίες που στο κάτω κάτω είναι μαγαζί και μπορείς να διαμαρτυρείς face to face που λένε, τότε δεν σου πάει το online. Σε βλέπω να χάνεις τον ύπνο σου αν πάει κάτι στραβά.

Οπότε μπες σ' ένα μαγαζί που είναι σίγουρα αντιπροσωπείας και "χτυπα" την να είσαι ήσυχος.

τις αμφινολιες μου τις δημηουργησε ενας φιλος σε ενα αλλο φορουμ με θεμα το συγκεκριμενο μοντελο λεγοντας οτι το αντοραμα δεν δινει εγγυηση αντιπροσποπειας αλλα δικια του.εγω τον πηρα τον ανθρωπο τηλεφωνο και μου ειπε οτι εχει ευρωπαικη εγγυηση αλλα και δικια του.το σαββατο θα παω απο κει να τα πουμε και αν μου δειξει οτι εχει εγγυηση πανασονικ ΕΝΝΟΕΙΤΕ οτι θα την παρω.

Το Αdorama κάνει δικές του εισαγωγές γι αυτό και οι τιμές του είναι ανάλογες. Αυτό το ξέρουν και οι πέτρες. Δεν θα σου δώσουν εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας. Panasonic θα είναι. Ελληνικής δεν θα είναι.

ναι ενταξει δεν ειναι και τοσο προβλημα αυτο.αν εχει καποιο προβλημα το πολυ πολυ να σε καθυστερηζσει η διαδικασια λιγο αν ειναι να κερδισεις καποια λεφτα απο την αγορα της

Adorama kai katerelos εισαγουν μονοι τους, γι αυτο και οι τιμες αυτες.
Ειναι χρονια γνωστο.... απλα αν πας κεντρο, ριξε μια ματια και στα αλλα μαζαγια.

Απο κοντα ειναι διαφορετικα τα πραγματα, ειδικα για μετροιτης.
Μη βλεπεις τις τιμες απο το ιντερνετ μονο, απο κοντα δεν υπαρχουν μεγαλες διαφορες.... ψαξε και θα δεις.

Εγω σταματησα εδω και καιρο να ψωνιζω απ αυτους, μονο και μονο για να υποστηριξω Ελληνικα μαγαζια.
Και δεν το μετανοιωσα.... οι τιμες τους πια ειναι συγκρισιμες, εχεις καλυτερη εξυπηρετηση, δοκιμαζω τα παντα και μετα ψωνιζω.

Last edited:
δηλαδη εσυ πιστευειος οτι με μια ''βολτα'' στην αθηνα θα μπορεσουμε να κανουμε τη δουλεια μας με τα ιδια πανω κατω λεφτα?γιατι απο μαγαζι που ξερω οτι θα εχει ελληνικη εγγυηση για παραδειγμα ειναι 200 ευρω πιο πανω

Οι τιμες που βλεπω εγω απο Ελλαδα, ειναι γυρω στα 850 ευρω (gia sd900).
Adorama και katerelos ισως 800, αρα δεν ειναι 200 ευρω η διαφορα...

Δε μιλαω για το ξενο site , δε ξερω τι παιζει μ αυτους... ουτε και τους εμπιστευομαι προσωπικα.

Last edited:
Πηγα στο φωτοδεσμο που είνΙ και το πιο κοντινό maγαζι που μπορώ να μιλήσω και να μου λύσουν τις αποριεσ μου και μου είπαν ότι ένα άλλο μοντέλο που είναι ανταγωνιστικό είναι η κανον m 41.εσείς τι άποψη έχετε?

Πολυ καλη καμερα, εχει πολυ καλο low light (ελαφρα καλυτερο απο sd90) ,αλλα δεν εχει τοσο καλο σταθεροποιητη και δεν εχει 1080 50p .
Αντιπαλος τη sd90 θεωρειται και οχι της sd900.

στην ιδια κατηγορια με την sd900 ειναι η Canon HF G10 (καλυτερο low light , χειροτερος σταθεροποιητης κι ελλειψη 50p επισης).

Last edited:
Απάντηση: Re: επιλογη βιντεοκαμερας μεχρι το πολυ πολυ 900 ευρω

στην ιδια κατηγορια με την sd900 ειναι η Canon HF G10 (καλυτερο low light , χειροτερος σταθεροποιητης κι ελλειψη 50p επισης).

και 30% ακριβότερη η Canon . Ξεπερνάει κατά πολύ τα 900 ευρώ που έχει θέσει σαν όριο ο Νίκος.

Ξέρεις είναι η πρωτη μου βιντεοκάμερα καθώς ασχολιόμουν με φωτόγραφια μόνο και εχω πελαγωσει .αν δεν μου τα γυρίσει πάλι κανένας να μου πει κάποιο άλλο μοντελο παω για 900 πανασονικ και τέλος.σας υπερευχαριστω παιδιά για όλο το πρήξιμο

Πάντως είσαι πολύ τυχερός Νίκο που θα μπεις στον κόσμος της βιντεοκάμερας με τέτοια κάμερα.

Οσο θυμάμαι τι λεφτά έχω σκάσει να πάρω S-VHS να δω λίγο καλύτερη εικόνα.....μετά την πρώτη miniDV της Sony PC-1 (τρελά λεφτά τότε) τι να πρωτοθυμηθώ....

Οσο θυμάμαι τι λεφτά έχω σκάσει να πάρω S-VHS να δω λίγο καλύτερη εικόνα.....μετά την πρώτη miniDV της Sony PC-1 (τρελά λεφτά τότε) τι να πρωτοθυμηθώ....

Μου θύμισες την πρώτη βιντεοκάμερα που πήρα στη Γερμανία το 1981 (Hitachi, νομίζω κάτι σε Η7 ή κάτι τέτοιο, και ήταν top model τότε) που πήγαινε πακέτο με το βίντεο, το οποίο ήταν σε δύο κομμάτια και, όταν το ήθελες φορητό, έπαιρνες στον ώμο το ένα κομμάτι (γύρω στα 2,5-3 κιλά) και στο χέρι την κάμερα ...

Και αυτό γινόταν και όποτε αποφάσιζα να πάρω όλο αυτό τον όγκο σε ταξίδια στο εξωτερικό !!!

xaxaxa νοσταλγια για σας αλλα μαλλον τυχερος ειμαι οπως λεει ο τασος οχι μονο σε θεματα τεχνολογιας αλλα και βαρους!!!

Καλησπέρα σε όλους.Είμαι και εγώ στην φάση της αναζήτησης για αγορά βιντεοκάμερας και θέλω να σας ρωτήσω 1-2 πραγματάκια.καταρχην το budget ήταν 300-400ευρό και έτσι είχα καταλήξει στην panasonic sd90 όμως είδα σε ένα site με κριτικές που έγραψε κάποιος προηγούμενος την tm900 στα 470ευρώ.Πιστεύω ότι αξίζει να δώσω το κάτι παραπάνω για να πάω από sd90 σε tm900,σωστά?ο πωλητής είναι αυτός http://www.amazon.com/dp/B004I43MJU...e=asn&creative=395097&creativeASIN=B004I43MJU .Γνωρίζει κάποιος αν είναι αξιόπιστος γιατί η αλήθεια είναι ότι με φοβίζει η χαμηλή τιμή?Υπάρχει κάποιο άλλο θέμα 'συμβατότητας' επειδή έρχεται από αγγλία εκτός από τις πρίζες?

1. Έρχεται από USA κι όχι από Αγγλία. Αυτό σημαίνει ότι έχει τελωνείο, ΦΠΑ κλπ.
2. Αφού έρχεται από USA, πρέπει να λειτουργεί στο δικό τους σύστημα (NTFS) που δεν είναι συμβατό με το δικό μας (PAL) στις τηλεοράσεις.
3. Είχα πει ότι βρήκα σε προσφορά την TM900 (κορυφή κατά την άποψή μου) στα 660 ευρώ εδώ http://www.simplyelectronics.net/mainproduct.php?pid=13020