Επιλογή Blu Ray

dimitris.40

Established Member
Καλημέρα σε όλους τους υπέροχους φίλους.Διαβάζω εδώ κ καμμιά εβδομαδα,εδώ μέσα για μια αγορά ενός player που δεν θα ήθελα να ξεπερνάει τα 250 αλλά δεν ξέρω ποιά θα είναι τα κριτήρια επιλογής του παράπάνω player κ τι θα πρέπει να προσέξω.Δεν με ενδιαφέρει να κάνει εγγραφη,απο την τηλεόραση,απλά αν μπορει να παίξει αρχεια mkv κ avi απο εξωτερικό σκληρό δίσκο η flash usb,επειδή κατεβάζω ταινίες,κ φυσικά να έχει ήχο DTS η Dolby prologic για να το συνδέσω στον Denon 1910 που έχω.Τι θα πρέπει να επιλέξω?Η τηλεορασή μου ειναι η LGLH 4000 κ δεν υποστηρίζει ήχο DTS.Θα μπορούσε ενα Blue ray να παράγει ήχο dts κ εικόνα HD 1080.Σας ευχαριστώ πολύ.

Μέσω HDMI η τηλεόρασή σου υποστηρίζει DTS. Από τη USB δεν υποστηρίζει. Έτσι κι αλλιώς όμως έχεις τον Denon που κάνει αυτός την αποκωδικοποίηση.

Γειά σου, φίλε μου.
Μετά από αρκετό ψάξιμο και ερωτήσεις εδώ στούς φίλους, κατέληξα στο 3D BDP750 MK II της Philips. Το παρέλαβα σήμερα, σε 2 μέρες, από το pixmania σε προσφορά μαζί με Dongle WiFi, συνολική τιμή πακέτου 226 ευρώ και είμαι ενθουσιασμένος:
1ο. Από την απίστευτη, για μένα, ταχύτητα εξυπηρέτησης. Το πακέτο ξεκίνησε από Παρίσι, πήγε Κολωνία, Αθήνα και τελικά στη Δράμα - στην πόρτα μου. Οι άνθρωποι μου στέλναν επί 2 μέρες e-mail για να παρακολουθώ την πορεία του πακέτου (απίστευτο, αλλά έτσι : 9:42 αναχώρηση από Ορλύ, 10:54 άφιξη στην Κολωνία, κλπ.) Προσωπικά δεν είδα ποτέ τέτοια σοβαρότητα!
2ο. Από το blu-ray. Εξαιρετικό, παίζει τα πάντα και σαν designe είναι κόσμημα.
Δεν κατάφερα ακόμα να συντονίσω το WiFi με τον υπολογιστή μου ούτε με το net-tv (δεν ξέρω καν τι είναι αυτό..) αλλά μάλλον θα τα καταφέρω. Από το πρωί που το παρέλαβα, το ψάχνω - κι έχει και γούστο...
Χάρηκα που μοιράστηκα τη χαρά μου και θα χαρώ πιό πολύ αν βοήθησα στο ερώτημά σου.

φίλε μου θα σου πρότεινα το samsung C6900 το έχει το plaisio σε προσφορά 199 ευρά.Εξερετικό player και 3D και τρομερή εικόνα και ωραίο ήχο και παίζει και απο usb δίσκο NTFS MKV και με εξωτερικούς υπότιτλους