Επιλογη dac μεχρι 150-200 euro

μεγιες σου φιλε μου....και να θυμασαι οτι θελει κανενα 15-30λεπτο για να ζεσταθει και να δωσει και εννοειται στην αρχη καποιες ωρες για να στρωσει ο ηχος του.επισης ποτε ποτε να το βαζεις να παιζει και με την μπαταρια του να μην σου χαλασει.καλο ειναι στην αρχη ειδικα 3 φορες να το γεμισεις τερμα και να το αδειασεις τερμα.

Μπορεις να παιζεις και με την μπαταρια ενω ειναι συνδεμενο αφου πρωτα το ανοιξεις πριν το συνδεσεις στο λαπτοπ.Αμα το ανοιξεις αφου πρωτα το συνδεσεις παιζει απο την τροφοδοσια του.

καλοάκουστο και καλορίζικο!!! Να σου χαρίσει πολλές όμορφες, χαλαρές και απολαυστικές στιγμές. :a0210: -bye-:ears:

Άντε μπράβο καλές ακροάσεις :-)

Ευχαριστω πολυ παιδια, να ειστε καλα.
Ευχαριστω πολυ ολους.

Το πρωι με καθαρο μυαλο καθησα και διαβασα με προσοχη ολο το νημα.
Στοιχειοθετωντας ολες τις πληροφοριες και τα δεδομενα (προυπολογισμος, απαιτησεις, σετ απ) καταληγω να αγορασω το νανο πια 100%.
Το λεω αυτο γιατι ειχα και μια μικρη σκεψη να εκανα την υπερβαση για το μεγαλο αλλα με κρατησε πισω η λογικη. Θα επρεπε να κανω περικοπες απο αλλου πραγμα που δεν ηθελα τη δεδομενη στιγμη.

Περναω απο το ατμ και παω στην audiosoul. Στο λαιμο αυτη τη φορα ειχα κρεμασει τα mh1c χαχα, οχι θα την ξαναπατουσα!
Στο στικακι ειχα περασμενα μερικα καμματια, βαζουμε το μικρουλι και ξεκιναμε.
Nano--->m1c

Tiesto,armin van buuren, paul oakenford

Βαζω το πρωτο... μια χαρα μπασα και μεσαια, καθαρισαν ολα, αυτα που λεγαμε χθες. Λεω λες να ειναι μεγαλη η διαφορα?
Βαζω το δευτερο...ακομα καλυτερα, λαμπερα ολα ουτε πεπλα και φιλτρα ουτε τιποτα. ΩΡΑΙΟ.
Συνεχιζω..ωραια μπασα. μεσαια και υψηλα. ΦΟΒΕΡΟ.
Στο επομενο τα ιδια και καλυτερα
και -λεω και-
παμε σε ενα κομματι που ξεκιναει με πολλα μπασα και λιγα πριμα και σιγα σιγα μειωνει μπασα και αυξανει στο τελος πολυ τα πριμα. (7 λεπτα) και κανει εναλλαγες μπασα πριμα σε διαφορες εντασεις. Εδω επαιζε τα παντα καταπληκτικα, τα πριμα που μου αρεσουν πολυ τα χτυπησε οροφη! ΑΠΙΘΑΝΟ

Τελειωνοντας με τα δικα μου και με αριστες εντυπωσεις ψαχνω στον σερβερ και βαζω διαφορα κομματια στην τυχη. Ολα ωραια.
Βρισκω Αλεξιου, εδω στα φωνητικα τρελεθηκα κιριολεκτικα!
Το τελευταιο κομματι ηταν το πιο φοβερο, ημουν τυχερος και πατησα πανω σε ενα ασιατικο με απαλα σχετικα φωνητικα και καποιους ηχους υψηλης, καποιες νοτες σαν το κελαιδισμα του αηδονιου.
Εδω τα ειδα ολα... ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΠΙΘΑΝΟ ΦΟΒΕΡΟ

Τα mh1c τα γεμιζε καλα αλλα δεν επαιρναν χαμπαρι.

ΦΟΒΕΡΟΣ ΗΧΟΣ

Τελικα ειχατε απολυτο δικιο, την ζημια την εκανε η λαμπα.
Σημερα Ολα καθαρα με διαυγεια και σκηνικο καλο, ωραια μπασα μεσαια και τα πριμα του δεν παιζονται.
ΑΠΙΘΑΝΟ

Επομενως καταλαβα οτι οταν θελουμε να ακουσουμε ενα μηχανημα κρεμαμε ακουστικα και παμε να το ακουσουμε ΜΟΝΟ του. Το καθε σετ απ εχει εναν προσανατολισμο, οι συνδιασμοι ειναι απειροι.

Δεν θελησα να ακουσω το μεγαλο γιατι με καλυψε απολυτα το μικρουλι, αυτη τη στιγμη ειμαι foul.

Ως εκ τουτου αυτη τη στιγμη εχω ενα κουτακι διπλα μου που περιμενει υπομονετικα το ταιρι του!
Ελπιζω να ταιριαξει με τα presonous και να ακουσω οπως σημερα.

Αυτα και συγνωμη για το σεντονι!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

μεγιες σου φιλε μου....και να θυμασαι οτι θελει κανενα 15-30λεπτο για να ζεσταθει και να δωσει και εννοειται στην αρχη καποιες ωρες για να στρωσει ο ηχος του.επισης ποτε ποτε να το βαζεις να παιζει και με την μπαταρια του να μην σου χαλασει.καλο ειναι στην αρχη ειδικα 3 φορες να το γεμισεις τερμα και να το αδειασεις τερμα.

Μπορεις να παιζεις και με την μπαταρια ενω ειναι συνδεμενο αφου πρωτα το ανοιξεις πριν το συνδεσεις στο λαπτοπ.Αμα το ανοιξεις αφου πρωτα το συνδεσεις παιζει απο την τροφοδοσια του.

Σε ευχαριστω πολυ.

Θα κανω αυτα που μου λες με τη μπαταρια αλλα εχω καποιες αποριες εδω.

Την πρωτη φορα πριν το ξεκινησω ποσες ωρες να το φορτισω, πρεπει να αφησω το λαπτοπ αναμμενο ολες αυτες τις ωρες και επισης πρεπει να μπαινοβγαζω το καλωδιο για να παρει απο την μπαταρια η απλα το ανοιγω πριν η μετα το ανοιγμα του λαπτοπ το ντακ χωρις να πειραζω το καλωδιο?

Καλοακουστο. Πραγματικα καλό μηχάνημα. Και πολύ καλυτερο vfm απο το μεγαλο.
Αλλά για τη μουσική που ακούς τα mh1 είναι απλά ανεπαρκή. Τώρα που το χεις το εργαλείο, ψαξτην σε δεύτερη φαση για κανένα ακουστικό. Προσωπικά προτιμώ ανοιχτού τύπου αλλά μάλλον για κλειστού σε κόβω.

καλο ειναι να το αφησεις να φορτισει πρωτα. Οχι απαραιτητα στο λαπτοπ μπορεις και απο μπριζα....εαν και το αργο φορτισμα πιστευω καλο θα κανει παρα κακο.

Λειουργια με μπαταρια.Ανοιγεις το ντακ και το συνδεεις στο λαπτοπ
Λειουργιεα χωρις μπαταρια. Συνδεεις ντακ και ανοιγεις ντακ

Επισης θα δεις πως με την μπαταρια θα βγαζει διαφορετικο ηχο οποτε μην σου φανει περιεργο.

PS: εναν εχεις flac απο armin και van buuren ποτε θα βρεθουμε να μου τα δωσεις χαχα :)

Καλορίζικο φίλε!!
Θα το ευχαριστηθείς πολύ... αξίζει κάθε του!
Σε βλέπω για ένα ζευγάρι HD25 κάποια στιγμή.. χε χε!
Θεωρητικά όταν ακούς με ακουστικά καλύτερα να μην έχεις και τα ηχεία συνδεδεμένα γιατί τα "βλέπει" ταυτόχρονα...

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Eυχαριστω πολυ παιδια.

@nickvas19
οποτε θελεις, flac ειναι. Γουσταρεις van buuren ε? χαχα.

@Panoramix
οk για τα ακουστικα θα την ψαξω πιο μετα. Με βλεπω να κολαω ασχημα.

@Domie
μολις εβαλα στο google hd25 και ειδα μια τιμουλα καλη...

edit: α ξεχασα domie πρεπει να βγαζω τα βυσματα η απλα να ειναι κλειστα τα ηχεια οταν βαζω ακουστικα?

Last edited:
...α ξεχασα domie πρεπει να βγαζω τα βυσματα η απλα να ειναι κλειστα τα ηχεια οταν βαζω ακουστικα?

χμμ ... θα σε γελάσω
προσωπικά θα τα έβγαζα αλλά αν είναι κλειστά ίσως να μην υπάρχει θέμα
ισως μπορουν να διαφωτίσουν οι πιο τεχνικά γνωρίζοντες

τα βυσματα rca?!

Γενικα οταν βγαζεις/βαζεις παντα κλεινεις ενισχυτες πρωτα κλεινεις dac και μετα βγαζεις ή βαζεις.Αλλα εαν βαζεις ακουστικα δεν τρεχει τπτ αλλα καλου κακου κλεινε το παλι.

Καλησπερα στην ομορφη παρεα,
ελπιζω το καλοκαιρι να κυλαει ομορφα για ολους σας.

Παιδια εχω ενα ευχαριστο και ενα δυσαρεστο νεο.

Το ευχαριστο ειναι οτι μετα απο πολυυυ καιρο απο την αγορα του , μπορεσα να σεταρω το νανο και να το βαλω μπρος επιτελους!
Λογω διαφορων λογων δεν ειχα καθολου χρονο/διαθεση να ασχοληθω μαζι του. Το ντακακι δουλευει τωρα 5-6 μερες και απο οτι μπορω να ακουσω εχει στρωσει ο ηχος του κατα πολυ.

To set up ειναι laptop--->foobar (wasapi,asio) ---> presonous eris 4.5

Τα ηχεια δεν τα ειχα μπροστα μου, τα ειχα στο πλαι του γραφειου διπλα διπλα απο την μια πλευρα (ενταξει το ξερω δεν ειναι σωστο). Ο ηχος απιστευτος, οπως αναμενοταν αλλωστε, εδεσε πολυ καλα με τα ηχεια.

Χθες βραδυ αποφασισα να καθαρισω το γραφειο και να βαλω τα ηχεια σωστα, αριστερα-δεξια του υπολογιστη, ωσπου ανακαλυπτω το δυσαρεστο...επαιζε κανονικα μονο το ενα ηχειο ενω το αλλο μολις πολυ σιγα και με παρασιτα νομιζω.

Στην αρχη νομιζα οτι χαλασαν τα ηχεια... εσκασα...και αρχισα να σκαλιζω τα καλωδια και τις συνδεσεις αλλα τιποτα.
Σημερα βαζω το παλιο καλωδιο jack σε rca και τα ξανασυνδεω με το λαπτοπ, ακυρωνοντας το ντακ και βλεπω οτι τα ηχεια ειναι οκ.
Τουμπαρω τα καλωδια του ντακ μετα (R-L) και βλεπω οτι το δεξι καναλι rca δεν δουλευει σωστα, στην αρχη δεν δουλευε το δεξιο ηχειο ενω μετα το αριστερο!!!
Φαινεται οτι η το καλωδιο εχει θεμα η το ντακ...

Επαιξα και με αλλον player αλλα τα ιδια.
Απογοητευση...

Τι λετε?

Ok ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Κατι αλλο αν ξερεις...γιατι ειμαι επαρχια και λιγο δυσκολο αυτη τη στιγμη για δοκιμη με αλλο καλωδιο.
μπορω προσωρινα να συνδεσω το καλωδιο jack με τις rca και να δωσω στα ηχεια απο τη θυρα των ακουστικων του ντακ?

Οκ, μηπως εχεις να προτεινεις ενα καλο καλωδιο rca και ενα usb γιατι ειναι πολυ μικρο?

αν γυρίζεις τα rca και έχει πάντα το ίδιο ηχείο το προβλημα τότε ειναι θέμα του dac, αν αλλάζει η κατάσταση τότε ειναι απλά το καλώδιο

Τελικα το καλωδιο ειναι προβληματικο.

Αρχικα δεν επαιζε το δεξι ηχειο, αλλαζοντας τα rca στο ντακ το προβλημα μεταφερθηκε στο αριστερο ηχειο και γυριζοντας τα rca και στο ντακ και στα ηχεια δεν επαιζε παλι το αριστερο ηχειο.! Επομενως το προβλημα ειναι η μια γραμμη rca η δεξια συγκεκριμενα.

Η πλακα ειναι οτι εβγαλα το καλωδιο και το εστριψα αριστερα δεξια για να δω μηπως ειναι καπου κομμενο και τωρα
το εβαλα και ΔΟΥΛΕΥΕΙ !!!

:drummer:

Κουφο ε?

Απάντηση: Re: Επιλογη dac μεχρι 150-200 euro

Ok ευχαριστω για την αμεση απαντηση.

Κατι αλλο αν ξερεις...γιατι ειμαι επαρχια και λιγο δυσκολο αυτη τη στιγμη για δοκιμη με αλλο καλωδιο.
μπορω προσωρινα να συνδεσω το καλωδιο jack με τις rca και να δωσω στα ηχεια απο τη θυρα των ακουστικων του ντακ?

Δοκίμασε το καλώδιο που έχεις μονοφωνικά,ενναλάξ,έτσι θα διαπιστώσεις τι φταίει

Re: Απάντηση: Re: Επιλογη dac μεχρι 150-200 euro

Δοκίμασε το καλώδιο που έχεις μονοφωνικά,ενναλάξ,έτσι θα διαπιστώσεις τι φταίει

Mα δουλευει τωρα μια χαρα!!!

To θεμα ειναι αλλο τωρα, χρειαζομαι ενα ζευγαρι rca καλωδια γιατι δεν ειναι για να μενουν αυτα.

@leo το εκανα αυτο εμμεσα κανοντας το τεστ των windows που κανει "μπιρι-μπιρι" σε καθε ηχειο χωριστα και φανηκε ξεκαθαρα οτι φταιει η δεξια rca γραμμη.

Πάρε ένα RCA με σωστά βύσματα χωρίς απαραίτητα να είναι ακριβό κ θα είσαι σούπερ!
Ίσως κ από επαγγελματική εταιρία..