Επιλογή DAC.

Re: Dac επιλογή

πωπω..!περιμενα οτι θα φαω κραξιμο αλλα ειπα μηπως ξεχαστειτε..
το denon Σπυρο φευγει αρκετα απο το μπατζετ.κατω απο 380 δεν υπαρχει πουθενα.
το ifi Κωστα ειναι φορητο με μπαταρια κατι που δεν με ενδιαφερει.εαν ηθελα φορητο με μπαταρια πηγαινα και στο fiio Ε07 και πολυ φθηνα.
επισης απ`οτι ειδα,υπαρχει και αυτο http://www.arcam.co.uk/products,rSeries,USB-DACs,rpac.htm αλλα πρωτον ειναι κουτσικο και δευτερον παει μεχρι 96Kz.
ειπα ξεκαθαρα επιτραπεζιο με καλο ενισχυτη ακουστικων και να δειχνει και μηχανημα ρε αδερφε.ειμαστε και οπτικοι τυποι.εαν δεν βρω αυτο που θελω θα παω σε Pci.

κραζετε ακομη και την ASUS XONAR ESSENCE ST?
δεν ειναι μια πολυ καλη και προσιτη λυση γι`αυτα που θελω?

Ούτε εγώ αλλά χρειάζομαι ένα Ultra Portable του τύπου Meridian Explorer.

πωπω..!περιμενα οτι θα φαω κραξιμο αλλα ειπα μηπως ξεχαστειτε..

το ifi Κωστα ειναι φορητο με μπαταρια κατι που δεν με ενδιαφερει.εαν ηθελα φορητο με μπαταρια πηγαινα και στο fiio Ε07 και πολυ φθηνα.

Άμα σε πειράζει τόσο πολύ που είναι φτηνό και φορητό, πάρε ένα iFi iusb, κόλλησέ τα όλα μαζί σε ένα κινέζικο κουτί και είσαι στο μπάτζετ σου. Εκτός και αν θέλεις και άλλες εισόδους εκτός από USB, οπότε πάω πάσο.

Άμα σε πειράζει τόσο πολύ που είναι φτηνό και φορητό, πάρε ένα iFi iusb, κόλλησέ τα όλα μαζί σε ένα κινέζικο κουτί και είσαι στο μπάτζετ σου. Εκτός και αν θέλεις και άλλες εισόδους εκτός από USB, οπότε πάω πάσο.

μα δεν ειπα πουθενα οτι με πειραζει που ειναι φθηνο.ειπα οτι δεν θελω φορητο με μπαταρια.απο φορητο με μπαταρια βολευομουν και με καποιο fiio που βγαινει και πιο φθηνα.δεν ξερω το ifi πως παιζει αλλα ενα fiio Ε07 που ακουσα,ηταν πολυ καλο.
θελω ομως κατι πιο..μηχανημα και αυτο-τελικα-δεν γινεται με το δικο μου μπατζετ.αυτο ειπα.

μα δεν ειπα πουθενα οτι με πειραζει που ειναι φθηνο.ειπα οτι δεν θελω φορητο με μπαταρια.απο φορητο με μπαταρια βολευομουν και με καποιο fiio που βγαινει και πιο φθηνα.δεν ξερω το ifi πως παιζει αλλα ενα fiio Ε07 που ακουσα,ηταν πολυ καλο.
θελω ομως κατι πιο..μηχανημα και αυτο-τελικα-δεν γινεται με το δικο μου μπατζετ.αυτο ειπα.

Το iFi παίζει πολύ καλά, πάρα πολύ καλά, υποψιάζομαι πολύ καλύτερα από το Fiio. Αλλά αν θέλεις σώνει και καλά να δείχνει...

το..ματι αστο σε 2η μοιρα.με χαλαει που ειναι φορητο με μπαταρια.το θελω για μονιμη εγκατασταση και μου την σπαει το οτι τροφοδοτειται απο μπαταρια.προφανως αχρηστο για την χρηση που το θελω.
επισης με ενδιαφερει πολυ το κομματι του ενισχυτη ακουστικων.θελω ποιοτητα και γκαζια.πολλα θα μου πεις ζητας τωρα αλλα λεμε τωρα..

το..ματι αστο σε 2η μοιρα.με χαλαει που ειναι φορητο με μπαταρια.το θελω για μονιμη εγκατασταση και μου την σπαει το οτι τροφοδοτειται απο μπαταρια.προφανως αχρηστο για την χρηση που το θελω.
επισης με ενδιαφερει πολυ το κομματι του ενισχυτη ακουστικων.θελω ποιοτητα και γκαζια.πολλα θα μου πεις ζητας τωρα αλλα λεμε τωρα..

Η μπαταρία ενεργοποιείται μόνο όταν τη χρειάζεσαι. Δες τη σαν έξτρα. Γκάζια στην τιμή αυτή θα πάρεις μόνο από το Geek Out. Ειδικά το 1000άρι.

Δημητρη βοήθησε με λιγο. Εχεις παρουσιασει το σύστημά σου καπου? Αν οχι πες μου λιγο τα συνοδα (ή και με πμ)

πιο ειναι αυτο Κωστα?

Αυτό .

Ο Χρήστος το βρήκε σχετικά "λαμπρό" εγώ όχι, αλλά το ακούω με Sony MH1, μικρά και καλά ακουστικά "ψείρες" οπότε δεν ενοχλεί. Επίσης είναι ακόμα πιο μικρο και από το iFi (βέβαια δεν έχει μπαταρία).

ενα ζευγαρι μονιτορ M-AUDIO AV 40
ενα ζευγαρι ακουστικα AUDIOTECHNICA M40X
αυτο που με ενδιαφερει ειναι να εχω καταρχην ποιοτητα και δυναμη στα ακουστικα μου(εκει ακουω τις περισσοτερες ωρες)και εν συνεχεια εναν καλο ηχο στα μονιτορ μου,τα οποια σπανιως θα παιξουν δυνατα.
το μπατζετ παραμενει κατω απο 300 ευρω.
ανεφερα πιο πανω τις καρτες pci(ειδικα την st για την οποια διαβαζω πολυ καλα σχολια και ως dac και ως ενσιχυτη ακουστικων)γιατι δεν βλεπω κατι κοντα σε αυτα που ζηταω.
κανω συνεχεια γυρες στο διαδικτυο αλλα δεν βλεπω κατι.
στην τελευταια μου βολτα(πριν λιγο δηλαδη..)ειδα αυτο http://www.musicalfidelity.com/v90-hpa/.
αλλα δεν αναφερoνται πουθενα ακριβη specs..

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτό .

Ο Χρήστος το βρήκε σχετικά "λαμπρό" εγώ όχι, αλλά το ακούω με Sony MH1, μικρά και καλά ακουστικά "ψείρες" οπότε δεν ενοχλεί. Επίσης είναι ακόμα πιο μικρο και από το iFi (βέβαια δεν έχει μπαταρία).

thx Κωστα

Για το σύστημα σου θα προτιμουσα το ifi nano (το ειχα δοκιμάσει για ενάμιση μηνα) απο το Geek Out 1000 (το οποίο εχω στην κατοχή μου). Το Geek ειναι σκληρο και συχνα με κουρασε, το ifi ηταν μεν λιγοτερο λεπτομερές αλλα σαφως πιο ευχάριστο.

το denon Σπυρο φευγει αρκετα απο το μπατζετ.κατω απο 380 δεν υπαρχει πουθενα.

αχ, στο έχω ξαναστείλει ... αλλά επειδή είσαι αεκτζής στο θυμίζω : http://homeavdirect.co.uk/denon-da-300usb-audio-dac-with-usb ... τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 34 λίρες, σύνολο 223 ... με την σημερινή ισοτιμία 310 ευρώ ...

αχ, στο έχω ξαναστείλει ... αλλά επειδή είσαι αεκτζής στο θυμίζω : http://homeavdirect.co.uk/denon-da-300usb-audio-dac-with-usb ... τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 34 λίρες, σύνολο 223 ... με την σημερινή ισοτιμία 310 ευρώ ...

οκ Σπυρο.ειχε και την περασμενη φορα που μου το εστειλες τετοια εκπτωση και δεν το προσεξα...?

σε παραγγελια που προσπαθησα να κανω με την διευθυνση του πατρικου μου,δεν με δεχεται.μαλλον θα πρεπει να επικοινωνησω μαζι του

οκ Σπυρο.ειχε και την περασμενη φορα που μου το εστειλες τετοια εκπτωση και δεν το προσεξα...?

σε παραγγελια που προσπαθησα να κανω με την διευθυνση του πατρικου μου,δεν με δεχεται.μαλλον θα πρεπει να επικοινωνησω μαζι του

εγώ κάποια στιγμή ενδιαφέρθηκα και ανταποκρίθηκαν άμεσα ... στείλε τους κάποιο email...