Επιλογή DAC.

Re: Dac επιλογή

αχ, στο έχω ξαναστείλει ... αλλά επειδή είσαι αεκτζής στο θυμίζω : http://homeavdirect.co.uk/denon-da-300usb-audio-dac-with-usb ... τα μεταφορικά για Ελλάδα είναι 34 λίρες, σύνολο 223 ... με την σημερινή ισοτιμία 310 ευρώ ...
Σαν πρωην κάτοχος της asus xonar essence st και του denon da 300 τώρα ...θα σου πω οτι η διαφορά είναι χαοτική υπέρ του δεύτερου.

λογικοτατο-δεν το αμφισβητω σε καμια περιπτωση.αλλα μιλαμε για 2πλο κοστος.και απο την αλλη δεν θα οδηγησω και τιποτε ακριβα ηχεια και ακουστικα.γι`αυτο και ενας λογος που κανω πισω στο ανεβασμα του μπατζετ,ειναι αυτος.
αξιζει να πληρωθει 2πλα ενα προιον που-πολυ πιθανον-δεν θα αξιοποιηθει στο μαξιμουμ η αξια του?
μηπως η asus π.χ,φτανει και περισσευει για την δουλεια και τις συσκευες που εχω?
πες μου εντυπωσεις απο την εξοδο ακουστικων της asus.

Δεν χρησιμοποιώ καθόλου ακουστικα φιλε μου. Κοιτα στα λεφτα της, ειδικα σε μεταχειρισμένη ειναι πολυ καλη περιπτωση, αλλα πιστευω οτι καποια στιγμη δεν θα σε καλυψει και θα θελεις κατι παραπανω. Η δικη μου ηταν σε αριστη κατασταση και την εδωσα σε ενα φιλο τα Χριστουγεννα. Προ ημερων ο φιλος αγορασε το dac της pioneer. Αν καταλήξεις οπωσδήποτε στην asus θα μπορουσα να του κάνω μια κουβέντα αν θέλει να την δώσει ώστε να γλιτωσεις αρκετά χρήματα. Ελπίζω όμως να καταλήξεις στην επιλογή του denon. Αξίζει κάθε ευρώ του.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Αυτο δεν το ειχα δει καν. Νομιζω ο Πανος DrPanK μπορει να μας πει την γνωμη του , γιατι περνανε πολλες συσκευες απο τα χερια του.

Οχι αυτη.. Δεν την γνωρίζω καθόλου (αν και κατι μου λεει οτι Denon δεν ειναι).

οκ-σε ευχαριστω για την βοηθεια σου.:a0210:

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Οχι αυτη.. Δεν την γνωρίζω καθόλου (αν και κατι μου λεει οτι Denon δεν ειναι).

εννοεις σαν αποδοση?παντως οτι Review βρηκα,μιλανε για ενα καλο dac με πολυ δυνατο ενισχυτη ακουστικων.

Δημητρη ποσα review εχεις διαβάσει που να περιγράφουν μια κακη συσκευή?

εχω διαβασει και καποια αρνητικα,η αληθεια οτι τα περισσοτερα τεινουν προς το θετικο...
σιγουρα δεν μπορεις να στηριχτεις σε reviews,ειδικα οταν μιλαμε για ηχο.απλα μια εικονα περνω.

Αρνητικά review ε? σπανιο πράγμα για να μην πω ανύπαρκτο στα "σοβαρα" περιοδικά.

Το Oehlbach ειναι ενα κλασσικό, βασικο ντακακι, το Denon (στα χαρτια τουλαχιστον) ειναι απλα ανώτερο.

μου κανει εντυπωση που δεν το εχετε παρει χαμπαρι το συγκεκριμενο.πως σας ξεφυγε..?
Κυκλοφορούν τοσα πλεον...
Αν και οταν σου ξεφεύγει προϊόν απο τόσο γνωστή εταιρία , μάλλον αυτή και τμήμα του marketing φέρουν την μεγαλύτερη ευθύνη

ελα και ψηνομαι για το denon...
ας μου μεταφερει καποιος εντυπωσεις σχετικα με τον ενισχυτη ακουστικων του Denon DA-300 σε ποιοτητα και γκαζι...
THx

επισης-λειτουργει συγχρονως και ως dac και ως ενισχυτης ακουστικων?
δηλαδη-εχω το βυσμα των ακουστικων στην εισοδο του denon.παιζει σαν dac ή πρεπει να βγαλω το βυσμα απο την εισοδο?