Επιλογή DAC.

Re: Dac επιλογή

Παιζουν ταυτόχρονα. Ας στο απαντήσω οπως το ρωτησες. Απλα. :-)

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π σε ενδιαφέρει κ άλλη είσοδος για τον ενισχυτή (εξωτερική πηγή) εκτός από την usb; αν ναι πρέπει να το ψάξεις αν έχει...

Παιζουν ταυτόχρονα. Ας στο απαντήσω οπως το ρωτησες. Απλα. :-)

ομορφα.καλο αυτο...απο ενταση στα ακουστικα σου?

@ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π σε ενδιαφέρει κ άλλη είσοδος για τον ενισχυτή (εξωτερική πηγή) εκτός από την usb; αν ναι πρέπει να το ψάξεις αν έχει...

οχι-δεν χρειαζομαι κατι αλλο.απο εισοδου/εξοδους με καλυπτει...:a0210:

Απο εισοδους εχει usb, coaxial, 2 optical.
Οσο αφορα τα ακουστικά είμαι το πλεον ακατάλληλο άτομο για να στο απαντήσω. Σπάνια χρησιμοποιώ ακουστικά και αυτο μονο για να δω καμια ταινία αργά το βράδυ που κοιμούνται τα παιδιά.

εξηγηστε λιγο να μαθαινω κιολας.επειδη-οπως εχω πει-με ενδιαφερει προτιστως ο ενισχυτης ακουστικων,θελω καποια στοιχεια για να καταλαβω.
το teac UD-H01 ανεφερε στα specs του.

Headphone Output
Output Power 45mW + 45mW (32 ohms loaded)
[/I][/U]

το denon αναφερει αντιστοιχα

Heaphone Power
50mW/32 ohm

φανταζομαι το 50mw του denon ειναι ανα καναλι.

εαν για τα γκαζια που θελω,εγω μετρανε μονο τα mW,νομιζω οτι με καλυπτει,μιας και με το Teac ημουν ικανοποιημενος,αν και σε καποιες χαμηλες εγγραφες,ηθελα κι`αλλο ενταση.
κοιταμε και κατι αλλο?

ασε Αντωνη-μην μου το θυμιζεις...!!!πηρα μια χαρα που βρηκα μηχανακι που μου αρεσει,με τον ωραιο τον ηχο του και να μην μπορουμε να το καταφερουμε να παιξει σωστα..?ακομα βεβαια προσπαθω να καταλαβω τι αλλο θα μπορουσαμε να κανουμε.
τα δοκιμασαμε ολα..!μεχρι και καθαρο λειτουργικο απο την αρχη περασα αλλα τζιφος.
παντως αποκλειω την πιθανοτητα να ειχε θεμα στο hardware.

Πάντως με το denon σε 2 λεπτα ήμουν έτοιμος. Απροβληματιστο στην εγκατάσταση.

Εμένα στα 7 είχε τελειώσει τάχιστα οπως σου ειπα. Δεν βλέπω λόγο να μην είναι έτσι στα 8.
P.S λεγε με Χρηστο :-)

παροτι εχω σχεδον..κλεισει το denon,συνεχιζω και "χαζευω" στο διαδικτυο διαβαζοντας..

εδω(π.χ) http://www.cambridgeaudio.com/products/hifi-and-home-cinema/dacmagic-plus
ειμαστε πολυ εκτος μπατζετ.ΑΛΛΑ...αξιζει τον κοπο να συγκεντρωθουν τα παραπανω χρηματα που ζηταει και να γινει αργοτερα η αγορα ή οχι..?

Οταν ειχα ακούσει το dac magic plus δεν μου είχε αρέσει προσωπικά. Το ειχα βρει ψυχρό και προβολικό στις υψηλές. Αυτά είναι γούστα όμως.

Χρηστο-ειμαι ενα βημα πριν το denon και οπως καταλαβαινεις οταν προκειται για μια τετοια αγορα,λιγο πριν την ολοκληρωση της,ψαχνουμε και το παραμικρο..
γι`αυτο ζηταω και επιμονα την γνωμη καποιου που δουλευει και την εξοδο ακουστικων του 300 για να μην βρεθω προ εκπληξεως.
και επιμενω γιατι οι γνωμες στο κομματι αυτο,ειναι...μοιρασμενες.αλλος λεει οτι εμεινε πολυ ικανοποιοημενος,αλλος οτι το κομματι του ενισχυτη ακουστικων ειναι απλα συμπληρωμα.

Ο καθένας έχει τις προτεραιότητες του. Εσύ ξέρεις τι ψάχνεις Δημητρη. Εμείς σου λέμε τις απόψεις μας αλλά εσύ θα πάρεις την τελική απόφαση.
Το καλυτερο δε θα ηταν να τα ακουσεις κιόλας.