Επιλογή DAC

vadergr

Super Moderator
Staff member
17 August 2007
28,728
Μεταμορφωση
Ψαχνω για οικονομικό dac με μεγιστο οριο τα 200 .

Εχω βρει μονος μου τα παρακάτω.

1)Cambridge Dacmagic 100 ~220
2)SMSL M8 με ES9018 στα ~ 200-210
3)Denon 300USB με υπέρβαση στα ~ 280
4)SMSL Sanskrit 6TH στα ~100
5)Aune X1s με υπέρβαση στα 260 (δεν ξέρω αν αξιζει τον κόπο)

Δεν ψάχνω κάτι εξεζητημένο ,να εχει τουλάχιστον 2 ψηφιακές εισόδους εκτος απο την usb.
Προφανώς να μην χρωματίζει τον ηχο , να ειναι οσο πιο ουδέτερο γίνεται.Αν πχ ειναι μια χαρά το φθηνο smsl sanskrit ακομα καλύτερα.

Αν εχετε και άλλες προτάσεις , ελεύθερα.

Last edited:
Δυστυχώς δεν το έχω ακούσει, δεν ξέρω αν το έχει κάποιος εδώ στο forum αλλά πάντως πληρεί τα χαρακτηριστικά <200 ευρώ και έχει coaxial καθώς και οπτική είσοδο εκτός από usb.
Schiit Modi 2 Uber

υπαρχει και το superDac της Maudio στα 150 χωρις τροφοδοτικο(αν θες,βαζεις εξτρα),αλλα στο θεμα των χρωματισμων δε ξερω τι λεει,γιατι το δουλευω στο πι σι.

Re: Απάντηση: Επιλογή DAC

υπαρχει και το superDac της Maudio στα 150 χωρις τροφοδοτικο(αν θες,βαζεις εξτρα),αλλα στο θεμα των χρωματισμων δε ξερω τι λεει,γιατι το δουλευω στο πι σι.

Απο ψηφιακές εισόδους τι εχει ?
Παιρνει τροφοδοσια απο usb ή εχει και δικό του τροφοδοτικό?

Δυστυχώς δεν το έχω ακούσει, δεν ξέρω αν το έχει κάποιος εδώ στο forum αλλά πάντως πληρεί τα χαρακτηριστικά <200 ευρώ και έχει coaxial καθώς και οπτική είσοδο εκτός από usb.
Schiit Modi 2 Uber

Συμφωνώ και επαυξάνω!
Πάρτο με κλειστά τα μάτια, προσωπικά έχω το Schiit Modi 2 (όχι uber) και απλά θα σου πω ότι για τα δικά μου γούστα και αυτιά είναι endgame.
Το έχω ένα 6μηνο περίπου και ούτε που μου περνάει από το μυαλό αναβάθμιση σε DAC.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογή DAC

Απο ψηφιακές εισόδους τι εχει ?
Παιρνει τροφοδοσια απο usb ή εχει και δικό του τροφοδοτικό?

εχει οπτικη και ομοαξονικη,παιρνει τροφοδοσια απ'το usb και αν θες,του βαζεις και εξωτερικο τροφοδοτικο που δεν παρεχεται με τη συσκευασια.