Επιλογή δεκτη για streaming σε δίκτυο

Γεια,

Τελικά αφού όλα ήταν έτοιμα και δούλευαν και έβλεπα satellite tv το Dreambox χάλασε, μια μέρα το βραδυ έβλεπα tv τον έκλεισα για να κοιμηθώ και την άλλη μέρα dead δεν έπαιζε καθόλου σήμα στην tv ούτε με το scart ούτε με το rca ΌΜΩΣ στο pc με το com φαίνεται και το DreamUP μπορεί και τον κάνει flash, δοκίμασα και άλλο τροφοδοτικό αλλα τίποτα, Το πράσινο λαμπάκι είναι μόνιμα ανοιχτό και το κουμπί δεν ανταποκρίνεται και το remote που κανονικά αναβόσβηνε το λαμπάκι του Dreambox τώρα δεν κάνει τίποτα. Έχετε συνάντηση ξανά αυτή την συμπεριφορά εμενα μου φαίνεται νεκρός τελείως

Αφού τώρα χάλασε ο DM500S είναι καιρός να πάρο δεκτη HD όμως οι dreambox είναι πολύ ακριβή για μένα. Έχετε να μου προτείνεται κανένα HD δεκτη σχετικά φτηνό γιατί το θέμα τιμής τώρα είναι κρίσιμο και μετά καλο θα ήταν να υποστηρίζει κάποιο cam, και να κάνει για στόχευση πιάτου δηλαδή να λέει σήμα αναλυτικά και χωρίς lag, βεβαια ξέρω πως φτηνό και με αυτά που λέω ΔΕΝ γίνετε όπως βάζουμε πρώτο ορο το θέμα τιμής και μετά AΜΑ έχει κάτι από τα αλλα που ζητάω καλός.

Έχω δει τον Openbox S9 HD με 70 euro + μεταφορικά που είναι πολύ καλή τιμή για τέτοιον δεκτη αλλα δεν ξέρω κανένα να τον έχει δοκιμάσει για να μου πει εντυπώσεις, πάντως είναι φτηνός HD και υποστηρίζει cams, HD, τώρα για άμα κάνει για στόχευση το γνωρίζω.

Photo από την εγκατάσταση

http://img510.imageshack.us/img510/4951/panoramal.jpg

Ευχαριστω

Παιδιά θα ηθελα τα φωτα σας για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα .
Ποιον δεκτη προτεινετε για streaming ΑΛΛΑ να εχει 2 υποδοχές για original καρτες irdeto (NOBA + ALJazeera) και HD να ειναι ακόμα καλύτερα .

Ευχαριστω

Re: Απάντηση: Επιλογή δεκτη για streaming σε δίκτυο

Παιδιά θα ηθελα τα φωτα σας για να μην ανοιγω καινουργιο θεμα .
Ποιον δεκτη προτεινετε για streaming ΑΛΛΑ να εχει 2 υποδοχές για original καρτες irdeto (NOBA + ALJazeera) και HD να ειναι ακόμα καλύτερα .

Ευχαριστω

VU Solo

Γεια,

Ξανά κάνω post εδώ για να αναβιώσω πάλι το θέμα streaming free satelite tv στο awmn.

Άμα γίνει αυτό το awmn θα ανεβεί ένα σκαλοπατη και θα γίνει triple play (net-phone-tv). Είχα προσπαθήσει να φέρω εις πέρας το project μονος μονος μου αλλα δεν έγινε γιατί μόλις είχα setari το DM500 και ήταν έτοιμος αυτός πέθανε.

Μην μπορώντας να συνεχίσω αφού δεν έχω decoder (όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα satelite dish 1.10m, 4a lnb, καλώδια, στόχευση, σύνδεση στο awmn) ζητάω μήπως κάποιος η κάποιο κατάστημα μπορεί να συνεισφέρει προφέροντας 1-2 DM500s ( η οτιδήποτε εξοπλισμό ip για streaming ) και το όνομα του θα αναφερθεί στο forum του awmn, στο wind στην λίστα με τις υπηρεσίες καθώς θα μπει και το λογότυπο του στο hotspot που εκπέμπει από τον κόμβο μου.

Προσπαθώ να κάνω κάτι για το ευρύ κοινό του awmn και είμαι σίγουρος πως αν βρεθούν dreambox θα ακολουθήσουν και άλλοι φίλοι μου με κόμβους στο awmn

Καταλαβαίνω πως δεν είναι πρόβλημα σας και μπορεί να σας αφήνει παγερά αδιάφορους αλλα ειπα να κάνω την προσπάθεια.

Ευχάριστω

Ο DM500 είναι μούφα για streaming. Αν θες να κάνεις streaming της προκοπής, πάρε έναν enigma2 δέκτη. Μπορεί να στριμάρει ως 6 κανάλια ταυτόχρονα από τον ίδιο αναμεταδότη. Αν ο δέκτης έχει διπλό tuner, μπορείς να στριμάρεις 6 κανάλια από 2 αναμεταδότες.

Ο περιορισμός των 6 είναι εγγενής αδυναμία του enigma2, θεωρητικά θα μπορούσε να επιτρέπει 8 κανάλια ανά αναμεταδότη (αυτό είναι το όριο του hardware demuxer).

Πολύ καλή λύση για streaming είναι και ένα pc με το vdr και το streamdev plugin. Ειδικά αν πρόκειται για ισχυρό pc, μπορεί να κάνει και realtime reencoding σε χαμηλότερο bitrate.

Στο Patras Wireless είχα κάνει μεταδόσεις δορυφορικών καναλιών μέσω του VDR πολλά χρόνια πριν. Το πρόβλημα βέβαια είναι η διαμεταγωγή αφού χωρίς reencode και χωρίς multicast δε θα μπορέσεις να μεταδίδεις πολλά κανάλια.

τον dm500s τον είχα δουλεύει με το image τον GSF και σε αυτό το image το streaming δούλευε πολύ καλά.

το 80% είναι έτοιμο μονο οι δεκτες λείπουν γιαυτο και ζητάω χορηγούς για προσφορα εξοπλισμού με αντάλλαγμα διαφήμιση όπως ειπα παραπάνω.

Last edited:
Με την κάρτα δικτύου του DM500 να μη μπορεί να ξεπεράσει τα 500-600KB/sec, μόνο άψογο streaming δεν έχεις. Απλώς θα δοκίμαζες κανάλια χαμηλού bitrate.

είχα δοκιμάσει όλα τα images και σε όλα το streaming έβγαλε άκυρα τετράγωνα η άλλες βλακείες μονο με το image του GSF δούλεψε κανονικά. Τώρα ξέρω πως στα highbirate θα έχω πρόβλημα αλλα ok δεν μπορείς να τα εχεις και όλα.

Στο αναφέρω ώστε αν είναι να σου δώσουν χορηγία, ας είναι ένας DM500HD κλώνος ή ένας ET5000 ή κάτι ανάλογο. Με έναν DM500 στριμάρεις ένα κανάλι, με έναν DM500HD στριμάρεις 6.

ωραία thanks μια χαρά λες και μου άρεσε και η λύση με το pc γιατί ένα παλιό pc όλο και θα βρεθεί. Tο vdr το είχα δει αλλα δεν είχα δει το σχετικό plugin που μου είπες

Σχετικά με το vdr προφανώς οι Skystar S2, Skystar HD2 που είναι pci παίζουν έτσι ?? η Skystar USB 2 παιζει ? επειδή είναι usb δεν το βλέπω

Mου περισσεύει ένας Ρ3 1ghz κανει για SD streaming ? έστω και για λίγους clients

Γεια σας,

τώρα έχω έναν DM500 Plus, τι image μπορώ να του βάλω - δοκίμασα να βάλω το image που είχα βάλει και στον DM500s αλλα δεν κάνει ο DM500 plus θέλει αρχεία .nfi υπάρχει το Gemini GSF σε .nfi ? αν όχι τι μπορώ να βάλω ?.

Θέλω να πω πως με ενδιαφέρει πιο πολύ το streaming όπως αυτό μπορεί να γίνει στον DM500+

http://img820.imageshack.us/slideshow/webplayer.php?id=tv2011112920241000.png

Ευχαριστω.