Επιλογή δέκτη μεταξύ Vu+Uno / XTrend ET9000 / DM500HD

giokan

New member
18 May 2011
33
Βολος
Παιδια καλησπερα..Ειμαι μεταξυ Vu+Uno /XTrend ET9000 /DM500HD...
Ποιον δεκτη απο αυτους προτεινετε για ληψη HD καναλιων καθως και απροσκοπης θεασης χωρις παγωματα της εικονας ;

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Δεκτης για DVB-S2/MPEG-4/8 h 16PSK ??

Για τους δέκτες ας προτείνουν φίλοι που τους έχουν δοκιμάσει. Απλά θέλω να επισημάνω ότι διαμόρφωση 16PSK/32PSK δεν θα βρεις αυτή τη στιγμή σε εμπορικό δέκτη. Μόνο δύο δορυφορικές κάρτες (TBS 6925 στα 189 ευρώ από Κίνα, και μία ειδική έκδοση επί παραγγελία της Omicom S2 με σχεδόν διπλάσια ή και παραπάνω τιμή) έχουν δυνατότητα λήψης αυτών των διαμορφώσεων.

χωρις να ειναι σιγουρο ακουγεται οτι ο azbox me θα ειναι ο πρωτος δεκτης που θα υποστηρίζει 16/32 APSK οποτε υπομονη μεχρι τα μεσα του Νοεμβρη που θα μας ερθει ο δεκτης και θα δουμε αν αληθευει η οχι

Ναι, το είχα διαβάσει κι εγώ πριν μερικούς μήνες αυτό, πάντως στα χαρακτηριστικά που δίνει η azbox στο site δεν βλέπω κάποια τέτοια αναφορά.

http://www.azbox.com/index.php?id=46&tbl=registos&id2=14

(παρεμπιπτόντως, οι τηλεοπτικές εκπομπές σε 16PSK/32PSK είναι σπάνιες, σχεδόν όλες - και είναι πολλές - είναι εκπομπές δεδομένων. Μία τηλεοπτική εκπομπή με διαμόρφωση 32PSK που μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή είναι ένα feed αγώνων του NFL στις 22W).

Last edited:
Re: Δεκτης Vu+Uno /XTrend ET9000 /DM500HD ?

Ποιον απο τους παραπανω προτεινετε και γιατι;

Last edited by a moderator:
Αν και είναι λίγο πιο ακριβός ο xtrend 9000 από τον vu uno, έχει δύο tuner