Δώσε κάτι
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Βρήκα το κανάλι του ...θα μελετήσω.
για οποιον εχει απορια, ο ιθυνων νους λεγεται αδαμοπουλος, (εξαιρετικος ανθρωπος) η εταιρια scorpio, εχει πανω απο 120 ατομα προσωπικο, τα πιο συγχρονα μηχανηματα σε δυο κτηρια, δινει φασον δουλειες σε πολλους αλλους μικροκατασκευαστες και προμηθευει απο sofa κομπανυ ( δικη του ειναι οπως και αλλες πιο "χαϊ" ) μεχρι τριτες οπως "εντος", πρακτικερ, παλιοτερα sato κλπ αλλά στελνει και στο εξωτερικο σε αλλες εταιριες που βαζουν απλα το ταμπελακι τους.ξερω οτι ο καναπες δεν ειναι τι πιο ευκολο πραγμα. ειναι γνωστος μου ο μεγαλυτερος κατασκευαστης καναπεδων της χωρας, με πανω απο 40.000 / ετος που προμηθευει πολλες εταιριες ειτε με δικα του μπραντ ειτε με αλλων. φυσικα κατασκευαζει και πληθωρα αλλων επιπλων και ξυλοκατασκευων. στην ηλεια βρισκεται. κατασκευαζει και κρεβατοκαμαρες κλπ
Το makita πανω στην ραγα, στις 45 μοιρες εχει ενα μικρο τζογο (video 2:30)
Για παγκο κουζινα (νεροχυτης εστιες) θες και σεγα στην μια πλευρα, ολοι οι κουζιναδες σεγα βαζουν ... ποσους παγκους θα κοψεις?
Γνωμη μου, οπως εγραψε ο Δημητρης, φτιαξε 2-3 ραγες με 6αρακι mdf (εχω 2 ... μεγαλη εξυπηρετηση)
Τα λεφτα να τα δωσεις σε παγκοπριονο ή να φτιαξεις ενα
Εαν δεν σου κανει το BD αγορασε ενα μπλε bosch ή το parkside
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.