Επιλογη δορυφορικου καλωδιου

STELIOS

AVClub Addicted Member
27 August 2006
2,072
Για το παρακατω καλωδιο τι γνωμη εχετε αξιζει το 1,20 το μετρο?

Comm Scope USA RG-6

• Like
Reactions: Gyorgos77
Στέλιο, πολύ ακριβό μου φαίνεται. Εγώ στο καινούριο σπίτι αγόρασα μια κουλούρα 100μ καλό καλώδιο NECO και πλήρωσα περίπου 80 .

Με ενδιαφερουν και οι απωλιες που θα εχω λογο πολλων μετρων μεταξυ ταρατσας & διαμερισμα, βεβαια ηθελα να σημειωσω οτι σε καποια ξενα forum το αναφερουν ως το καλυτερο καλυτερο καλωδιο δορυφορικης ματα και της Hirschman μιας και οι προδιαγραφες του ειναι απο τον Αμερκανικο στρατο με αποτελεσμα να πληροι αυστηρες προδιαγραφες.

Μιας και η αλλαγη θα γινει λογω φθορας της παρουσας εγκατασταση δεν θελω να παρω κατι λιγοτερο η να με πιασει η τσιγκουνια μου βεβαια δεν σημαινει οτι θα πληρωσω φυκια για μεταξωτες κορδελες με ενδιαφερει προπαντως να γινει καλη δουλεια για αυτο οποιος εχει εμπειρια σε αυτα θα ηθελα την γνωμη του.

ultralink ειναι 6 Ν καθαρο και ισως ειναι το μοναδικο καλωδιο με τετραπλη θωρακιση και φτηνο

Re: Απάντηση: Επιλογη δορυφορικου καλωδιου

Χρησιμοποιώ τό cavel 11/fc50 (μαύρο είναι) καί είμαι πολύ ευχαριστημένος!

Cavel εχει η παρουσα εγκατασταση μου πολλυ καλα καλωδια.

Re: Απάντηση: Επιλογη δορυφορικου καλωδιου

Commscope και Hirschmann είναι ίσως τα κορυφαία. Αγοράζονται με κλειστά μάτια.

Θα συμφωνησω και μαλλον θα παω για το Commscope το βρισκω πιο ευκολα και στην αγορα απο οτι τις Hirschmann.

ΥΓ:Χαλαλι το 1,20 ανα μετρο αλωστε μετα απο 9 χρονια με την παρουσα εγκατασταση πιστευω οτι αξιζει το κινητο συστημα μου ενα καλο καλωδιο για τα επομενα 10 χρονια!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Επιλογη δορυφορικου καλωδιου

Θα συμφωνησω και μαλλον θα παω για το Commscope το βρισκω πιο ευκολα και στην αγορα απο οτι τις Hirschmann.
Προσωπικά έχω το hirschmann koka digital 799. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Μόλις χρειαστεί να το αλλάξω λόγω φυσικής φθοράς, ίσως πάω σε commscope.
ΥΓ:Χαλαλι το 1,20 ανα μετρο αλωστε μετα απο 9 χρονια με την παρουσα εγκατασταση πιστευω οτι αξιζει το κινητο συστημα μου ενα καλο καλωδιο για τα επομενα 10 χρονια!
Σωστός!