Γειά είμαι νέος στην παρέα του AVCLUB θα ήθελα αν γίνεται κάποιος να με βοηθήσει στην επιλογή ενισχυτή Τα ηχεία που θέλω να οδηγήσω είναι τα jm lab chorus 716s
Μήπως μπορείς να μας πεις σε πόσα χρήματα θέλεις να κινηθείς περίπου; Είναι σημαντικό για να μπορέσουμε να προτείνουμε κάτι συγκεκριμένο.
Πάντως ένα καλό ξεκίνημα είναι μια δοκιμή με NAD C352 ή C372. Επίσης θα πρότεινα και τον Creek A50i ή τον Classic 5350SE (αρκετά ακριβότερος βέβαια). Έχω τον προηγούμενο 5350SE και είχα καλή εμπειρία από ακρόαση με JMLab.
καλησπερα κι απο μενα φιλε.
καποια καταστηματα δανειζουν μηχανηματα για κατ' οικον ακροασεις. Δανεισου οσους μπορεις στην κατηγορια που ζητας , παρε και απο κανενα φιλο και θα βρεις ευκολα το ταιρι τους.
Αυτη ειναι η προτροπη μου
Καλη επιτυχια
ο οποίος σου δείνει πολλές επιλογές για μελλοντικούς πειραματισμούς και η τιμή του είναι αρκετά καλή αν και ακριβότερος (νομίζω κοστίζει γυρω στα 800 αλλά μπορεί να κάνω και λάθος) σε σύγκριση με τον http://www.advance-acoustic.com/en-product.php?id=1
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.