Σε μια σελίδα artsound στη Θεσσαλονίκη τα βρήκα. Οχι στο skroutz.Τα ληγμένα μοντέλα γιατί τα ψάχνεις αφού δεν υπάρχουν;
Δεν είπαμε να μην κοιτάς το skroutz γιατί είναι άκυρο;
Σε μια σελίδα artsound στη Θεσσαλονίκη τα βρήκα. Οχι στο skroutz.Τα ληγμένα μοντέλα γιατί τα ψάχνεις αφού δεν υπάρχουν;
Δεν είπαμε να μην κοιτάς το skroutz γιατί είναι άκυρο;
Ληγμένο κι αυτό. Ξεχασμένο. Και συνήθως οδηγείται εκεί, στο eShop του κάθε καταστήματος από πλατφόρμα αναζήτησης, που κανονικά θα έπρεπε να τις λένε πλατφόρμες ξεχασμένων.Σε μια σελίδα artsound στη Θεσσαλονίκη τα βρήκα. Οχι στο skroutz.
Σε πρηγούμενο μήνυμα ένα παλικάρι είπε ότι οι Onkyo είναι κατώτεροι των Yamaha. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και εγώ γιατι οι απόψεις διαφέρουν.
Επίσης λίγο που τσέκαρα price για Οnkyo ξεπερνάει τα 600 ευρώ , πέραν αυτού δεν τον βρισκώ σε κάποιο ελληνικό μαγαζί.
Νομίζω ελάχιστα ακριβότερος είναι ο 494 από τον 534. Και πρόκειται επί της ουσίας για το ίδιο μηχάνημα.Σε πρηγούμενο μήνυμα ένα παλικάρι είπε ότι οι Onkyo είναι κατώτεροι των Yamaha. Προσπαθώ να βγάλω μια άκρη και εγώ γιατι οι απόψεις διαφέρουν.
Επίσης λίγο που τσέκαρα price για Οnkyo ξεπερνάει τα 600 ευρώ , πέραν αυτού δεν τον βρισκώ σε κάποιο ελληνικό μαγαζί.
Aν έκανα την ΥΠΕΡΥΠΕΡβαση να πάω για τον Denon avr-660h αξίζει?
Mεχρι ενα χιλλιαρικο, εκτος απο τον 7015 και τον 2700H,εχουμε και αλλους διεκδικητες της κορυφης?....
Σωστα!
ε ναι ,εχουν μια διακοσαρα διαφορα....αλλα στον Μ υπαρχει η pre out....Δύσκολο να βρεις καλύτερο στο χιλιάρικο και να είναι και διαθέσιμος.
Σε συμφέρει ο Denon εκτός αν θέλεις την έξτρα πλακέτα με τα HDAM στην προενίσχυση που είναι της Marantz πατέντα και είναι δικοί της τελεστικοί με διακριτά εξαρτήματα. Της επιτρέπει να κουρδίζει τον ήχο αλλιώς.
ε ναι ,εχουν μια διακοσαρα διαφορα....αλλα στον Μ υπαρχει η pre out....
Toν 3700 δεν τον βρισκω στην αγορα ως AVR αλλα ως AVC.Να υπαρχει διαφορα;....Ναι για pre-out σε όλα τα κανάλια είναι ο πιο οικονομικός.
Πως και διπλασίασες το budget;
Να σου πω ότι αν βάλεις και ένα τρίτο ακόμα, θα φτάσεις στον 3700Η όπου εκεί μιλάμε για εντελώς άλλο μηχάνημα εσωτερικά με έξτρα δυνατότητες όπως 11κάναλη επεξεργασία, και στην πράξη ο πιο οικονομικός για να φτιάξεις σωστά ένα 7.2.4 μια και σε pioneer/onkyo η αντίστοιχη λειτουργία αφορά σύνδεση τελικού σε άλλα από τα front ηχεία.
Plus, παίρνεις και διακριτή έξοδο για το δεύτερο sub που για να το βρεις σε άλλη μάρκα θα πρέπει να ανέβεις πάρα πολύ.
Toν 3700 δεν τον βρισκω στην αγορα ως AVR αλλα ως AVC.Να υπαρχει διαφορα;....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.