ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΓΙΑ Klipsch RB-51

krelladonis

Senior Member
29 June 2006
601
Αθηνα
Θελω να φτιαξω ενα μικρο συστηματακι για τον αδερφο μου για δωρο και σκαιφτομαι το συγκεκριμενο ηχειο....θα ηθελα να μου προτηνετε μερικους συνδιασμους που εχετε ακουσει με το ηχειο αυτο...μπατζετ 400 ευρω (αυστηρα 500 ) ...λογικα με λαμπατο δεν ταιριαζει καλυτερα ? λαμπατο σε αυτο το περιορισμενο μπατζετ τι να κοιταξω ?

Dynavox και αν δε κανω λαθος η τιμη του ειναι 380 ευρω. Βεβαια δε θυμαμαι και πολλα απο τα τεχνικα χαρακτηριστηκα.

ωραιος φαινετε....

Dynavox VR-307

Ο λαμπάτος (υβριδικός) ενισχυτής VR-307 της Dynavox διαθέτει 2 λυχνίες 6N2 οι οποίες προσφέρουν μία ζεστή και γλυκιά χροιά στην αγαπημένη σας μουσική. Η ισχύς του 2 x 25 Watt RMS σε ένα εύρος συχνοτήτων 20Hz - 40KHz . Διαθέτει 2 αναλογικές εισόδους (CD/DVD και AUX ) καθώς και είσοδο USB για απευθείας σύνδεση με iPod.

Ιδιαίτερα καλαίσθητη, στιβαρή και ποιοτική κατασκευή, διαθέτει επιχρωμιωμένο κάλυμμα, γρήγορα αφαιρούμενες πλάκες αλουμινίου και κάλυμμα μετασχηματιστή από γυαλιστερή λάκα πιάνου.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:

* Λυχνίες: 6N2 (2 τμχ)
* Ισχύς: 2 x 25 Watt RMS
* Απόκριση Συχνοτήτων: 20Hz - 40KHz
* THD ≤ 0.1%
* S/N ≥ 85 dB
* Αντίσταση εισόδου: 47KOhm
* Ευαισθησία εισόδου: 300 mV
* Τάση τροφοδοσίας: 230V/50Hz
* Διαστάσεις (ΠxΒxΥ): 170 x 230x125mm
* Βάρος 3kg.

Ειναι μπιζουδακι. Εχει αποσπασει καλες κριτικες γενικα και πουλαει αρκετα.Πολλοι τον αγοραζουν για ενα δευτερο συστημα και αλλοι για να αναβαθμισουν τον ηχο του Η/Υ τους. Επισης ειναι φτηνο μηχανακη και μιας και ειναι λαμπατο, εστω και στο σταδιο τις προενισχυσης , θα δεσει αψογα με το klipsch. Κι εγω μεχρι προτινως klipsch ηχεια ειχα.
Ακομα μπορεις να ριξεις μια ματια στον ΗΧΟ αυτου του μηνα που εχει ενα συγκριτικο τεστ ολοκληρωμενων ενισχυτων στη κατηγορια των 300-400 ευρω.
Αν και πιστευω πως με τον dynavox θα ειναι ''μελι'' το ηχειο.

ωραια....

1) Dynavox VR-307

εχετε να προτηνετε κατι παρομοιο ..... ? .....

Στον ηχο , αν δεν κανω λαθος φιλε panos_adgr , ειναι τραντζιστορ ολοι αυτοι .....

Ναι ετσι ειναι. Μετα μπορεις να ριξεις μια ματια στους tsakiridis devices. Aλλα εκαι δεν εχω πολλες πληροφοριες για τις τιμες. Θα ειναι νομιζω πιο ακριβοι απο τον dynavox.
A! Επισης δες τους Dared vp16 στα 540 ευρα και τον πολυκαναλο Dared Dv6c ο οποιος δεν εχει αποκοδικοποιητη απλα εχει 5 καναλια με λαμπατο σταδιο εισοδου αν θυμαμαι καλα.

Ναι ετσι ειναι. Μετα μπορεις να ριξεις μια ματια στους tsakiridis devices. Aλλα εκαι δεν εχω πολλες πληροφοριες για τις τιμες. Θα ειναι νομιζω πιο ακριβοι απο τον dynavox.
A! Επισης δες τους Dared vp16 στα 540 ευρα και τον πολυκαναλο Dared Dv6c ο οποιος δεν εχει αποκοδικοποιητη απλα εχει 5 καναλια με λαμπατο σταδιο εισοδου αν θυμαμαι καλα.

Αυτό το ηχείο θέλει λάμπα.
Αν δεν αντέχεις σε Τσακιρίδη που είναι μια πολύ τίμια επιλογή ψάξε για κινέζικη λάμπα σε αυτά τα λεφτά.

Αυτό το ηχείο θέλει λάμπα.
Αν δεν αντέχεις σε Τσακιρίδη που είναι μια πολύ τίμια επιλογή ψάξε για κινέζικη λάμπα σε αυτά τα λεφτά.

+1

Αν δεν την φτανεις την λαμπα σε λεφτα παρε εναν trends με οπωσδηποτε ενα λαμπατο buffer απο πισω.

+1

Αν δεν την φτανεις την λαμπα σε λεφτα παρε εναν trends με οπωσδηποτε ενα λαμπατο buffer απο πισω.
Ο Trends ta-10.1 π.χ ειναι περιπου στα 150-160 ευρω και κανεις μετα αυτο που λεει ο kpaiss...

Ο φιλος Musicalicius φυσικα και εχει δικιο αλλα εγω δεν ξερω απο φθηνους λαμπατους....γιαυτο και θα ηθελα για να με διευκοληνετε με μερικες ονομαστικες προτασεις με ενισχητακια.....

Ο Dared mp5 ειναι και αυτος μια πολυ καλη λυση ......

Και γω Τσακιρίδη ηθελα αλλα θα βγω εκτος μπατζετ .....

Ερωτηση.... με αυτα τα βαττακια απο αυτους τους ενισχητες τον 2-3 κιλων θα μπορουν να οδηγησουν τα εθαισθητα μεν klipsch ?

Ο φιλος Musicalicius φυσικα και εχει δικιο αλλα εγω δεν ξερω απο φθηνους λαμπατους....γιαυτο και θα ηθελα για να με διευκοληνετε με μερικες ονομαστικες προτασεις με ενισχητακια.....

Ο Dared mp5 ειναι και αυτος μια πολυ καλη λυση ......

Και γω Τσακιρίδη ηθελα αλλα θα βγω εκτος μπατζετ .....

Ερωτηση.... με αυτα τα βαττακια απο αυτους τους ενισχητες τον 2-3 κιλων θα μπορουν να οδηγησουν τα εθαισθητα μεν klipsch ?
Eγω ειχα τα Klipsch RF-7 που ηταν θηρια και τωρα τα πουλησα σε εναν φιλο που τα παιζει με μονομπλοκ του τσακιριδη στα 8 W. Οποτα μην ανυσηχεις...