Καλησπερα,
αναζητω τον καλυτερο συνδιασμο για τα quad.θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω γνωμες κατοχων των παραπανω ηχειων...
αναζητω τον καλυτερο συνδιασμο για τα quad.θα ηθελα παρα πολυ να ακουσω γνωμες κατοχων των παραπανω ηχειων...
που εισε ρε Παντελη ;; με nad τα ειχες ακουσει;
ναι, δεν μαρεσε με Nad. Θελει μαλλον κατι ποιο λαμπρο σε ενισχυτικο. Κατι σαν Yamaha A-S700 ή Creek Evo II προσανατολισου. Ειχα ακουσει και το πρωτο μοντελο με εναν Rotel και μου αρεσε επισης. Τα 11L2 δεν εχεις?
Τα ειχα. χρειαζεσαι πολυ δυνατο ΚΑΙ με καλη συμπεριφορα στα 4 ωμ.
Nαι τα 11l. με advance acoustic λες να παιξουν καλα;; στα ιδια λεφτα και ο cambridge audio 640 ...
ακουσα τον cambridge με τα quad και πραγματικα το ακουσμα μου φανηκε εντελως ψοφιο(χαμηλο ανυπαρκτο και πλαδαρο επισης).
ο creek με εντυπωσιασε με το επιπεδο κατασκευης του αλλα σε συνδιασμο με τα epos μου φανηκε επισης χωρις σωμα(βεβαια οι μεσαιες και τα πριμα ηταν αρκετα ξεκουραστα , γλυκα και διαφανα).
ζαχαρωνω ενα μεταχειρισμενο σετακι προ-τελικου της rotel ενος φιλου μου με αφθονα ρευματα και σαφως πιο δυναμικο ηχο
ευτυχης κατοχος πλεον(εδω και λιγες ωρες) rc1070/rb 1070 της rotel.Oι πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας.και φυσικα θα σας πω συντομα πιο αναλυτικες εντυπωσεις...
αντε με το καλο και ενα καλο cd player συντομα........
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.