+1
Και τα 19άρια της ATC (με κάποιες ενισχυτικές προϋποθέσεις) και τα PMC είναι εξαιρετικά και με πολλά σώματα. Ειδικά τα δεύτερα βαράνε του σκοτωμού (και δεν τους φαίνεται).
αδερφε να προτεινω και εγω κατι? επειδη οντος ο χωρος σου ειναι μικρος και δε νομιζω να κανουν αυτα τα ηχεια που σεκφτεσαι....περνα μια βολτα ( να και δεν ξερω που εισαι) απο την stepcom και ακου τα leema. ειτε τα μικρα βασης ειτε τισ μικρεσ κολονες....εγω τα ακουσα οταν εψαχαν τα δικα μου....και εξεπλαγην απο τον ηχο τουσ (ευχαριστα)
παντος ακου...ακου πολλα πριν καταληξεις..το καλυτερο κρητιριο ειναι τα αυτια σου!
+1!!!
Ξεχασα να τα αναφερω πιο πριν... όχι ομως τα xero (μην τον φτάσουμε και στο άλλο ακροόσο εντυπωσιακά και αν παίζουν για τον όγκο τους)... νομίζω οτι τα μικρά δαπέδου είναι πιο κατάλληλα για τον φίλο... το μεγαλύτερο μοντέλο στην εκθεση επαιζε εξαιρετικά... υποθέτω οτι το μικρό δαπέδου (αυτό με τα δυο γουφερακια) θα είναι μια χαρά στον χώρο του...
Δεν ξερω μόνο πως θα παίζουν σε πολύ μεγάλες εντάσεις που θέλει να ακουει ο Ν. ... τα 19 σίγουρα και μάλλον και τα pmc το θέμα μεγάλες εντάσεις θα το "έχουν" καλύτερα.
Οπως και να εχει φιλε Nautilus αξίζουν οπωσδήποτε ακρόασης!!
Και για να παινεψω και το "σπίτι" μου θα σου έλεγα να πάρεις και μια γευση απο την σχολή Spendor (κλασσική σειρά SP μόνο ΙΜΗΟ) και Ηarbeth!!!
Για βάσεως γράφω Λάκη...
...ειτε τα μικρα βασης ειτε τισ μικρεσ κολονες....
οντως δεν τους φαίνεται ... βγάζουν "πολύ" ήχο!
Είναι και το γεγονος οτι ειναi γραμμής μεταφοράς...
Δεν θα έλεγα οτι "βαράνε" βεβαια αλλά φαντάζομαι οτι το εννοείς με την θετική έννοια...![]()
τα 70 εκ. απο τον πισω τοιχο για μπας ριφλεξ επιδαπεδιου ηχειου ειναι πολυ λιγα,θα εχεις προβλημα οχι μονο στα μπασα,αλλα και στην εικονα γενικοτερα.
παίζω τα eggleston fontaine 2 σε αυτή την απόσταση από τον τοίχο χωρίς κανένα πρόβλημα (ακόμα και σε υψηλές εντάσεις). το θέμα με τον φίλο που άνοιξε το νήμα είναι ότι ηχεία δαπέδου σε 12τμ πάνε καρφί για θάψιμο... και πολύ φοβάμαι πως, αντί τελικά να χαρεί με την επικείμενη αγορά, μάλλον θα στεναχωρηθεί.
και γω τα ειχα κοντα στο τοιχο κι επαιζαν,αλλα οσο τα τραβαω πιο μπροστα,τοσο καλυτερα ακουγονται και ειναι και ηχεια βασης,που να ηταν δαπεδου δηλαδη.
:BDBDG54:Φιλε Wahrheit 242 σ'ευχαριστω για τη βοηθεια σου οπως και ολων εδω.....Το θεμα θελει πολυ συζητηση οπως ειναι φυσικο!Βεβαια πρεπει να σας πω πως τα ηχεια που θα παρω θα ειναι B&W...δεν ξερω ακομα ποιο μοντελο.Εχω στο νου και το CM5+PV1 αν παω σε βασης τελικα!
Βάλε και στην λίστα σου και αυτόν. Θα εκπλαγείς.....
Θα ηταν η πρωτη μου επιλογη οι densen...αλλα με b&w γενικα δεν ταιριαζουν!
(Για την παλιά σειρά ολοκληρωμένων, κάποιοι έλεγαν για εντός σασί μακαρονάδα. )
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.