Επιλογή Ενισχυτή

miken65gr

New member
1 August 2006
24
Αθηνα
Καλήμερα θα ήθελα μια μικρή βοήθεια για επιλογή ενισχυτή
Έχω τα εξής ηχεία B&W 604 s3 εμπρός B&W 601 s3 πίσω B&W LCR 600 κεντρικό και το B&W ASW 1000 SUB και θέλω να πάρω έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή AV
για να παίξουν σωστά
Μέχρι πρότινος παίζανε με τους τελικούς Rotel 1080 kai Rotel 1066 με προενισχυτής τον Rotel rsp966
Αλλά λόγο μετακόμισης και έλλειψης χώρου σκέφτομαι να πάρω έναν ολοκληρωμένο ενισχυτή για να παίξω τα ηχεία αλλά όχι με τρελό κόστος μέχρι 1500
οποίος γνωρίζει ας προτείνει κάτι
Ευχαριστώ

Μην αφήσεις τους τελικούς!!!.Πάρε εναν ολοκληρωμένο για ρόλο προ και κράτα τους τελικούς να οδηγείς σωστά τα ηχεία σου. Μπορείς να βρείς απο ολοκληρωμένους οτι τραβάει η ψυχή σου και η όρεξή σου . Δες και στα μεταχειρισμένα εδω στο φορουμ , υπάρχουν καλά κομάτια στην τιμή που έχεις βάλει σαν όριο.Αλλά προπαντώς μην διώξεις τους τελικούς , εδω άλλοι ψάχνουν να βρούν τελικούς για το σύστημά τους για να του δώσουν λίγο "γκάζι" παραπάνω και εσύ που τους έχεις το σκέφτεσαι?
Και εχε υπόψην σου οτι κανείς ολοκληρωμένος όσο καλός και αν είναι δεν θα φτάσει ποτέ την ικανότητα παροχής ρευμάτων του συνδυασμού προ τελικών

Λοιπόν, δεν είμαι expert, ούτε έχω ακούσει άλλους ενισχυτές ώστε να έχω άποψη προσωπική, αλλά στα λεφτά που λες, όλα τα περιοδικά προτείνουν τον Pioneer LX-70 τον οποίο έχω κι εγώ :-)

Άλλες μάρκες έχουν αντίστοιχου επιπέδου ενισχυτές με τιμές σχεδόν διπλάσιες. Τέτοιο συμπέρασμα έβγαλα. Τώρα θα αναρωτιέσαι γιατί είναι πιο ακριβοί. Στην μουσική ο DENON λένε ότι είναι λίγο καλύτερος. Επίσης μπορεί να έχουν περισσότερα extra όπως π.χ. εισόδους-εξόδους.

Εγω θα σου προτινα να μεινεις οπως εισαι με τους τελικους κ να παρεις οχι ολοκληρωμενο αλλα καποιον μεγαλυτερο προ της Rotel.Αφου οι τελικοι σου ειναι Rotel,δεν τιθεται θεμα ταιριαγματος.Οποτε γιατι να παρεις καποιον ολοκληρωμενο?Εγω θα επαιρνα παντως καλο προ της Rotel με αυτα τα χρηματα,ιδαλως αν ντε κ καλα θελεις να πας σε ολοκληρωμενο,σε αυτο το επιπεδο τιμης θα σου προτινα ισως Denon A11XV μεταχειρισμενο,νομιζω καπου εκει μπορεις να τον βρεις...