Επιλογή ενισχυτή

yiannis_l

New member
8 September 2010
9
Βρίσκομαι σε αναζήτηση του κατάλληλου 'μουσικού' ενισχυτή για τα crystal audio THX-T3.Μέχρι στιγμής τείνω προς τον marantz PM8003 η PM7003.Φαντάζομαι οτι υπάρχουν πολλές ιδέες γι αυτό και ζητώ την γνώμη σας.Οικονομικά ο συγκεκριμένος ενισχυτής αποτελεί "ταβάνι" στο ποσό που θέλω να διαθέσω οπότε άλλος που να μπορεί να μου δώσει το max των δυνατοτήτων των ηχείων σαφώς και θα προτιμηθεί.Ευχαριστώ
 
μια χαρα ειναι ο 8003 και ο 7003,κοιτα ομως και τιποτα σε nad,creek,musical fidelity (στο χιλιαρικο αυτος).Παντως τα ηχεια θα "υπερκαλυφτουν" ποιοτικα και με τον 7003
 
Στον ίδιο χώρο υπάρχει ήδη 5.1 το οποίο είχα σκοπό να αφήσω ως έχει και να φτιάξω ενα μουσικό πακέτο με τα crystal γι αυτό και κοιτάζω για αγορά δικάναλου ενισχυτή(marantz 7003,nad c355,quad 99stereo power).πιστεύετε οτι αν καταργήσω το παλιό 5.1 και αντί για δικάναλο αγοράσω τον yamaha rx-v3800 θα έχω καλό μουσικό αποτέλεσμα?
 
παντα πιστευα στη συνυπαρξη διπλων ενισχυτικων,ενα για 5,1 και ενα για μουσικες δικαναλες ακροασεις.Μεινε λοιπον στον ενισχυτη που εχεις για 5,1 (αρκει να σε ικανοποιει βεβαια) και αγορασε καποιον απο τους παραπανω ενισχυτες.Ο 3800 κοστιζει αρκετα και σε δικαναλο προγραμμα δεν ξερω αν θα ειναι καλυτερος απο τους παραπανω.
 
Ο φίλος Tasanto έδωσε την λύση τελικά.Η παρένθεση σου "(αρκεί να σε ικανοποιεί βέβαια)" με προβλημάτισε και έτσι προχώρησα σε αγορά πολυκάναλου και συγκεκριμένα τον marantz SR5004 αφού αποφάσισα να πάρω το THX-3D12(5.1) και οχι μόνο τα L/R(THX-T3).Εχω πειστεί για το αποτέλεσμα στο 5.1 και ελπίζω να έχω εξίσου καλό ακούγοντας μουσική.Ευχαριστώ για την βοήθεια.
 
καλος ο 5004 και σιγουρα καλος και για μουσικη,δοκιμασε ομως και τον διακοπτη puredirect