Δίπλα εκεί που θα μπουν τα monitors έχω τον wireless router.
Τόσο τα Presonus όσο και τα Tannoy που άκουσα, σε standby mode είχαν ένα ελαφρό hum.
Για να αποφύγω την πιθανότητα να χειροτερέψει αυτό το hum λοιπόν, προτιμώ να πάω σε balanced καλωδίωση, έτσι ώστε το όποιο interference noise να ακυρώνεται.
Εδώ τα λέει καλύτερα.
--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---
Είναι και αυτό στο short list αν είναι να φτάσω τα 200 ευρώ.
hum δεν θα έχεις.
εγώ στην focusrite 6i6 (που τόσο θέλεις - και ΟΚ καλά κάνεις- ούτε εγώ έχω παράπονο) την έχω να στέλνει με balanced σε δυό fostex pmo4 ενεργά.
Η απόσταση είναι για το ένα 30 εκατοστά και για το άλλο 1.5
Για τις αποστάσεις αυτές το balanced είναι και πίστεψέ με overkill.
Απλά τα ηχεία τα προμηθεύτηκα με τα καλώδια, και δεν είμαι τόσο χαζός (δεν υποννοώ τίποτα για κανέναν - απλά μετά από πολλά χρόνια έχοντας φάει αρκετό παραμύθι κάτι έμαθα) να μην τα χρησιμοποιήσω.
Αν δεν τα είχα θα έκοβα καλώδιο 0.3+1.5 και θα έφτιαχνα unbalanced.
Και αν χρειαστώ μια μέρα το balanced για αλλού και βολέψει θα το κάνω.
Τώρα, επειδή φοβάσαι το hum.
Το hum από το router.
Δεν παίζει μία.
Εκείνο που παίζει είναι σίγουρα σε τέτοιες περιπτώσεις η gsm παρεμβολή από κινητό.
Τα ενεργά, τουλάχιστον τα fostex αρπάζουν το ενοχλητικό τζουν τζουν όταν έρχεται κλήση ή sms.
Το λινκ που δίνεις καλά τα λέει, αλλά είναι εντελώς για ...να επιζήσουν τέτοιου είδους site. Αν δεν βάλουν λίγη τέτοια ιστορία πως θα τη βγάλουν...
Αντίστοιχα μπορώ να σου πω πιάνει την gsm ένας φορητός fiio...
Τυχαίνει...
Κατά τα άλλα, επειδή σε βλέπω να το ψάχνεις πολύ.
Σου λεω ξεκάθαρα: καλή και άγια η focus. Όμως...είναι για επαγγελματίες.
Πληρώνεις όλα τα παραπάνω έξτρα, για τα οποία έχει πληρώσει ο κατασκευαστής και στα χρεώνει στο δεκαπλάσιο.
Συνεπώς στερείσαι κόστος παραγωγής που θα μπορούσε να πάει σε πιό ενδιαφέροντα για ακροατή (και όχι ηχολήπτη ερασιτέχνη - γιατί εκεί απευθύνεται) χρήστη.
Αν μπορούσα να πάω στο ifi θα πήγαινα. Ακόμα πιό πολύ στο ifi micro.
Αλλά δεν είμαι εγώ εσύ.
Και πάλι για μένα, μετά τα πολλά χρόνια και το παραμύθι, η focus είναι μια χαρά για ακροάσεις της βραδιάς όταν έχεις διαθέσιμα 3 τέταρτα.
Αν στα 3 τέταρτα αυτά έχω να σκεφτώ να ζεσταθεί ο pass που θέλει μιάμιση ώρα και η λάμπα στο βουβάλι που θέλει γύρω στα 3 τέταρτα (+ τα 250 watt, όταν όλες οι άλλες συσκευές θέλουν μαζί με το φωτισμό γύρω στα 50) ...καταλαβαίνεις γιατί γυρνάω σε απλές λύσεις.
Υπάρχουν στιγμές που μετά τα 50 βιάζεσαι και θέλεις να ξεμπερδεύεις και να ακούσεις μουσική.
Υπάρχουν στιγμές που μετά τα 50 θέλεις μόνο να απολαύσεις μουσική.
Και τα δυό είναι τόσο ίδια και τόσο διαφορετικά.
Ετσι έχω δυό συστήματα γι αυτή τη δουλειά (για άλλες....έχω άλλα....)
Εσύ δεν ξέρω πόσα έχεις.
Συνεπώς οφείλω να στα εξηγήσω.