Επιλογη φακου για D50

leonegr

New member
25 October 2006
44
Λοιπον,σκεφτομαι να αγορασω την D50 και θα ηθελα μερικες αποψεις σχετικα με τον ποιον φακο θα επρεπε να βαλω στο σωμα αυτο (που βεβαια θα ειναι αξιολογος,και θα μεινει και για το επομενο σωμα..)

Για να σας δωσω να καταλαβετε τι θελω,στην αναλογικη μου ειχα εναν Pentax 50αρη (μιλαμε για τρελα) και εναν 28-200..Ο 50αρης καλυτερος σιγουρα,μα ο zoom με βολευε πολυ και ετσι τον χρησιμοποιουσα περισσοτερο (οχι με μεγαλα ζοομ παντως..)
Πιστευω πως ημουν ικανοποποιημενος απο το zoom και ισως δεν χρειαζομουν κατι παραπανω..

Σκεφτομαι αρκετα για τον 18-200VR της nikon, αλλα και τον 18-135 η και τον 18-70..και φυσικα οτι αλλες προτασεις μου κανετε!

Αυτο που με ενδιαφερει αρκετα ειναι η ποιοτητα της εικονας μου,οταν βεβαια οι διαφορες ειναι αντιλυπτες και οχι θεωρητικες..Σαν ποιοτητα λοιπον,με τι σειρα θα βαζατε τους φακους που γραφω παραπανω?Σαν ποιο καλες επιλογες τι θα βαζατε?

Για φακο μπορω να δωσω το πολυ 500Eυρω..Τα λιγοτερα επιθυμιτα..lol:flipout:

ΥΓ:Και μια ερωτησουλα τωρα..Παλια επαιρνες εναν καλο φακο και τον κρατουσες για ΠΟΛΥ καιρο...Τωρα εστω οτι τα σκαω για να παρω εναν 18-200VR..Αυτος ο φακος ποσο θα μου αντεξει?Θελω να πω εχει μοτερ μπλα μπλα μπλα....ευαισθησιες και κατασκευη..πλαστικη! Η χρηση θα ειναι προσεκτικη,μα η φθορες ειναι φθορες..:chinscratch:

Φίλε εγώ έχω την d50 εδω και 1μιση χρόνο με τον 18-70.
Ο φακός ειναι παρα πολύ καλός για τα χρήματα που ζητάει.
Πάντως εαν υπήρχε τότε ο 18-200vr αυτον θα αγόραζα, εναν αξιόλογο φακο για all around χρήση.
Αν προσέχεις τα πράγματα σου δεν θα πάθει τίποτα ουτε ο φακός ουτε το σώμα και θα σε ικανοποιούν για αρκετό καιρό.