Eπιλογή φακού με 2 Χ18650.

Re: Απάντηση: Eπιλογή φακού με 2 Χ18650.

Στέργιο μην ανησυχείς το φακουδάκι μας είναι πραγματικά άθραυστο και με πολύ αξιοποιήσιμη δέσμη, ούτε πολύ thrower ούτε πολύ διασποράς, τον έχω σαν πρώτη επιλογή σε νυχτερινές πολύωρες πεζοπορίες. Μην ξεχνάμε ότι κάνει και 55 ευρώ… όχι 100+ :music-smiley-005:

Δηλαδη δεν τα αξιζει να δωσει κανεις τα $100+ για τον συγκεκριμενο sunwayman? Αν ειχαν την ιδια τιμη με τον JetBeam ποιον θα προτιμουσες?

Το ρωτω Κωστα, γιατι δεν μπορω να καταλαβω που βασιζεται η συγκριση των τιμων που κανεις.

Δηλαδη δεν τα αξιζει να δωσει κανεις τα $100+ για τον συγκεκριμενο sunwayman? Αν ειχαν την ιδια τιμη με τον JetBeam ποιον θα προτιμουσες?

Το ρωτω Κωστα, γιατι δεν μπορω να καταλαβω που βασιζεται η συγκριση των τιμων που κανεις.

Δεν κάνω καμία σύγκριση τιμών μεταξύ φακών απλά λέω για το best value for money του bc 40, είπα εγώ ότι τα 100+ για τον sunwayman είναι πολλά? Πώς σου ήρθε αυτό?
Η ερώτηση σου ποιον θα προτιμούσα είναι άτοπη γιατί δεν είναι ίδιας τιμής προϊόντα και δεν έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά. Αλλά και αυτή την παραδοχή να παίρναμε τότε ο sunwayman θα ήταν καλύτερο value for money όποτε θα έπαιρνα αυτόν αν οι ανάγκες μου ήταν για thrower.

Oι 2 φακοί είναι διαφορετική ουσιαστικά κατηγορία. Ο Jetbeam BC40 είναι ο καλύτερος φθηνός επώνυμος φακός, με 55$(και λιγότερο αν παίζει κανα καλό κουπόνι, λιγότερο από 50$) με καλή δέσμη χωρίς σκουπίδια κτλ και αξιόπιστη κατασκευή και λειτουργία. Αν δεν είχε PWM στο χαμηλότερο επίπεδο(δε φαίνεται το PWM, αλλά έχει μικρότερο χρόνο λειτουργίας συγκριτικά με άλλους στο χαμηλότερο επίπεδο) θα ήτανε απλά τέλειος.
ο Τ40 είναι για μεγαλύτερες αποστάσεις, πληρώνεις εξτρα το μεγαλύτερο throw, το ατσάλινο μπροστινό δαχτυλίδι προστασίας, τα current-controlled επίπεδα χωρίς PWM, το αρκετά χαμηλό low και καλύτερους χρόνους επομένως, και φυσικά το πλαϊνό κουμπί, αντί για περιστροφή κεφαλής.
Τίμιες προτάσεις και οι 2, ανάλογα τι θες και πόσα δίνεις!!!

Μα εξ αρχής δεν τέθηκε ζήτημα σύγκρισης σε δυο διαφορετικά προϊόντα :ernaehrung004:

Δεν ξέρω ρε παιδια τον τελευταιο καιρο έχω χάσει την εμπιστοσύνη μου στους Jetbeam και στους nitecore και μου φαινεται ο´τι δεν θα τους εμπιστευτώ ξανά εγώ προσωπικά.Εχω δώσει κάποιους σε ξαδέρφια μου που μου τους παρηγηλλαν και το 70% έχει παρουσιάσει κάτι.Μα στον διακόπτη μα με την κεφαλή ακόμα και ο ρρτ-3χμλ που έχω τον πετυχα δύο φορές αναμένο μέσα στο ντουλάπι.Ασε που μου τρώει τις μπαταρίες με parasitick drain μέσα στο μηνα το ιδιο και με κάτι nitecore.Για μένα τώρα sunwayman,predator ,και deerelight ,θεωρουνται πολυ καλοι.Ετοιμάζω τωρα τον rrt-3xml να τον στείλω πισω στον HK να δω τι θα μου πουν.

Έχω τον T40CS εδώ και δυο μήνες και το μόνο που μπορώ να πω είναι εξαιρετικός. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και σου δίνει την αίσθηση ενός πολύ στιβαρού φακού.
Ο φίλος chris1978 αν έψαχνε ένα κάλο thrower πήρε ένα από τους καλύτερους στην αγορά!