επιλογή φλας

Ρε παιδιά αυτη η εταιρεία είναι καλή μιας και το έχετε το φλας.....Εκτος βέβαια οτι η Νίκον γενικά και στα φλας είναι η καλύτερη, θα έχω πρόβλημα με ενα Nissin, απο απόδοση είναι καλα;;, εχει μεγάλη διαφορά τιμής γιαυτο το λεω....

Last edited:
Και εγώ το ιδιο.. μαλιστα σκεφτομαι να αγοράσω και δεύτερο (το 866 mk II) κατά το Σεπτέμβρη (αμα μείνει τιποτα από την εφορία :violent-smiley-030:)

Σας αυχαριστώ πολύ παιδιά...είχα ακούσει διάφορα, οτι κανει κακό στη μηχανή κλπ..με άλλες βέβαια εταιρείες πιο βαθύ ΚΙΝΑ..χεχεχε, μάλλον θα το δοκιμάσω!

μπορούν να ανταγωνιστούν τα canon 580/nikon sb 900 και μάλιστα στα ίσια.

μου κάνετε πλάκα ετσι;; είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων...οσο για την ποιότητα για να το λες σίγουρα το γνωρίζεις, τα εχεις δοκιμάσει..!! Μάλλον θα πάρω το 622 που είναι σε πολύ καλη τιμή για δοκιμή..να είστε καλα!!

Απάντηση: Re: επιλογή φλας

μου κάνετε πλάκα ετσι;; είναι τεράστια η διαφορά χρημάτων...οσο για την ποιότητα για να το λες σίγουρα το γνωρίζεις, τα εχεις δοκιμάσει..!! Μάλλον θα πάρω το 622 που είναι σε πολύ καλη τιμή για δοκιμή..να είστε καλα!!

Kαθε αλλο!!!!
Εγω που εχω το 866 αλλα και το SB900 το επιβεβαιωνω. Ασε που ειναι και λιγο δυνατοτερο το nissin.Απλα τα 'επωνυμα' εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ποιο 'ευκολο' μενου

Re: Απάντηση: Re: επιλογή φλας

Kαθε αλλο!!!!
Εγω που εχω το 866 αλλα και το SB900 το επιβεβαιωνω. Ασε που ειναι και λιγο δυνατοτερο το nissin.Απλα τα 'επωνυμα' εχουν λιγο καλυτερη ποιοτητα κατασκευης και ποιο 'ευκολο' μενου

Ευχαριστώ πολύ, να εισαι καλα για τα infos!!

Καλησπέρα παίδες.

Έπειτα από πολύ καιρό ήρθε η ώρα αγοράς ενός φλας.

Μέχρι σήμερα χρησιμοποιούσα ένα Nissin 622 και ήμουν πολύ ευχαριστημένος. Όμως δανείζοντας το σε ένα φίλο δυστυχώς παρέδωσε πνεύμα.
Η χρήση που κάνω είναι γενική και καθημερινή που όμως λόγω μεγάλου κύκλου και γνωριμιών το χρησιμοποιώ για να τραβάω (ερασιτεχνικά πάντα) και σε μυστήρια γνωστούς και φίλους.

Δεν έχω πρόβλημα να ξαναγοράσω το 622 όμως μιας και θα γίνει η αγορά είπα μήπως έβρισκα κάτι καλύτερο.

Μετά από μια σύντομη έρευνα είδα ότι έχει βγει και Nissin 700άρι. Λογικά θα είναι ο αντικαταστάτης του 622. Το γνωρίζει κανένας?
Επειδή δεν έχω ασχοληθεί με τα metz, το αντίστοιχο είναι το 52 ή το 50? Κάνουν για τη χρήση που θέλω?

Αν ναι, είμαι μεταξύ Nissin 700 και metz 52-af. Λογικά από Νίκον θα πήγαινα σε κάποιο μεταχειρισμένο 700άρι (θα βάλω αγγελία ζήτησης εντός των ημερών).

Προυπολογισμός γύρω στα 200 ευρώ.