Επιλογη για diy 5καναλο ενυσχητη

το κακο ειναι οτι για μουσικη εχω μεν κυριως το PC αλλα για ταινιες εχω ενα wd hd media player δε με βολευει καθολου για αναπαραγωγη mp3...... τιποτα σε 5.1 pre amplifier σκετο παιζει? η ειναι και αυτα πανακριβα?..εστω και παλιο μοντελο δε με νοιαζει, αφου το απλο 5.1 με υπερκαλυπτει..

σιγουρα, απλα επειδη δε ξερω καποιο μοντελο ελεγα μηπως καποιος ξερει να μου πει τι να ψαξω..

Να ρωτησω, το zone 2 out που χουν καποιοι onkyo και κατι αλλοι τι ειναι?> Μου κανει η οχι?..

μαλλον θα κανω λιγο υπομονη...οποτε εκανα βιαστικη κινηση το μετανιωσα..αρχικως θα τελειωσω το Project με to Jairo που δουλευω ηδη, θα κοιταξω να συμαζεψω το rack μου και μετα θα καταληξω για τον τελικο..καλοβλεπω πολυ τα hypex και ηδη εβαλα το φιλαρακι μου στην ολλανδια να ψαξει αν μπορουμε να παρουμε τα κιτακια των 400watt σε καλη τιμη..μεχρι το μαιο που θαρθει εχω καιρο..το πολυ πολυ δοκιμαζω και τα jairo με τον yamaha και θα κανω υπομονη..:slapface::nounder:

Μια τελευταια πληροφορια, τα UcD180HG, UcD400HG και τα UcD700HG τι watt rms ειναι στα 8οημ? δε βλεπω πουθενα να το αναφερουν παρα μονο 4ωμ..

. τσαμπα ψαχνης. η τιμη ειναι ιδια παντου.
αμα ο φιλαρακος μου ειναι ομως χομπιστας του χωρου 30χρονια και εχει παρε δωσε με ολες τις εταιριες του χωρου?..χε χε..:antlers::grandpa: